GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rados915 »

Dá sa pridať GTAIV na steam ako nonsteam hra? Každú chvíľu mi niekto píše na steam a musím sa vždy prepnúť do Windowsu. Skúšal som to pridať, ale akosi mi to nefunguje.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

radek21 napísal:Dá sa pridať GTAIV na steam ako nonsteam hra? Každú chvíľu mi niekto píše na steam a musím sa vždy prepnúť do Windowsu. Skúšal som to pridať, ale akosi mi to nefunguje.
Musí sa dat,mne to slo v poho,das normál vyhladat aplikáciu cez browse na steame,a más :wink:
Ghost Hunter
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ghost Hunter »

DAMON88 napísal:stiahni si to este raz a mas vybavene za ten cas co si sa pital prvy krat a teraz si to mohol mat uz 100x stiahnute :!: uplne zlyhanie znamena vacsinou ze to uz nepojde a neni to chyba u teba ale bud ak to mas na dvd tak je to poskrkane a ak na HDD tak poskodeny subor alebo pod alebo ked to niekto zipoval tak tam mozno nedal niaky subor tu ti stym nikto nepomoze :wink:
haha no jasne tahat to budem ešte ras :lol: a nepojde zas čo som ko*ot a inim ti ide takže chyba asi nebude v tom :lol: kks
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

SSemteXX napísal:Musí sa dat,mne to slo v poho,das normál vyhladat aplikáciu cez browse na steame,a más :wink:
Ok ale ktorú aplikáciu si pridal? A aký máš crack? Razor?

// Ok, tak všetko už mi ide :)
Pri Viste mi to vôbec nešlo. Teraz mám XP a všetko ide. Rozlíšenie 1024x768, stredné detaily a hra ide plynulo. Pri Viste 800x600 a všetko low a ešte to aj sekalo.
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tommyno »

Zdravym stiahol som si GTA 4 a ked ho dam instalovat dam acept potom mi vyhodi ze nemam social club potom mi zacne instalovat social club dam next (???? su to take otaznyky zo sipkou) a potom to zmyzne a uz sa neobiavy co mam robit lebo kym nenainstalujem social club tak any GTA 4:(
ataman
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ataman »

Tommyno napísal:Zdravym stiahol som si GTA 4 a ked ho dam instalovat dam acept potom mi vyhodi ze nemam social club potom mi zacne instalovat social club dam next (???? su to take otaznyky zo sipkou) a potom to zmyzne a uz sa neobiavy co mam robit lebo kym nenainstalujem social club tak any GTA 4:(
v prvom rade nerozkrikuj, že si si hru nelegálne stiahol :-)
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

to my moc k instalacii nepomoze:(
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

mozno skus ist tak ze otvoris DVD pravym klikom a otvorit tam ides na social klub a tak to skus inak neviem v com by to mohlo byt :wink:
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Tommyno napísal:Zdravym stiahol som si GTA 4 a ked ho dam instalovat dam acept potom mi vyhodi ze nemam social club potom mi zacne instalovat social club dam next (???? su to take otaznyky zo sipkou) a potom to zmyzne a uz sa neobiavy co mam robit lebo kym nenainstalujem social club tak any GTA 4:(
omfg si uz uplne debilny? ked stlacis prave nejde tak skus stlacit lave...
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

co mislis ze davam cancel? sak tam ine any neny tam je jedno
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

Po chvillke hrania mi sekne hra a vypise odoslat/neodesilat. Co s tym?
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

to je zle skus stiahnut iny crack ak mas fedora tak razora a ak nepojde a mas tam patch tak ho daj tahet aj tak nist neopravil :roll:
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

robi aj vam obcas ze sa dlho nacitava misia alebo tak podobne? alebo to je dakde problem u mna, nerobi to casto ale nastastie len obcas, no aj tak to otravujem, napr vcera sa mi nacitaval level cca 15 min co je uz nehorazne dlho (bolo to zatial najdlhsie cakanie)
zostava: E6320 1,8@3,3GHz, 4870 512mb, 4 gb ram, Vista 64 bit,....
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

pri instalacii mi pise katastrofalny selhany co stim?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ONdr3j napísal:robi aj vam obcas ze sa dlho nacitava misia alebo tak podobne? alebo to je dakde problem u mna, nerobi to casto ale nastastie len obcas, no aj tak to otravujem, napr vcera sa mi nacitaval level cca 15 min co je uz nehorazne dlho (bolo to zatial najdlhsie cakanie)
zostava: E6320 1,8@3,3GHz, 4870 512mb, 4 gb ram, Vista 64 bit,....
mne na Q6600@3GHz, zvysok to iste ako ty, tiez 64 bit vista.. nemam problem s loadingom.. mam tam patch a mam crack od fedora.. vsetko loadinguje za par sekund.. okrem prveho spustenia.. kym sa dostanem uplne do hry, tak to trva okolo minuty
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

rozbehnem na tejto zostave gta4 aspon na 800x600 low??? :(
CPU:Intel pentium d 925 3.0ghz
RAM:2gb ram 667mhz
GPU: Msi rx2600xt 256mb ddr3 128bit 800mhz 1400mhz
HDD:220GB

myslim aj s patchom...aj s commandline.txt
mozno pretaktujem...gpu a cpu
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa bodo07 »

Cawte. Co mam spravit aby mi isiel tachometer v GTA4? Stiahol som si ho ale neviem kde ho mam nakopirovat alebo ze cez aky program ho mam tam dostat. Neviete nahodou poradit? Diki
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ludia viete mi poradit...mam tuto graf kartu http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11981537 (nehovorte ze je to shit a podobne to viem aj sam) no a problem je v tom ze mi v hre ukazuje pamat iba 128MB pritom ak by aj mala 128MB tak by mi asi nefical crysis na ultra high detaily tak si myslim ze ci to nemoze byt preto ze jak som menil grafu ze som odvtedy nepreinstaloval WS myslite ze to moze byt tym ? Shocked bo ma to sere dost ma to nece vobec pustit na aspon medium kamosa zo 128mb to pusti na notase Rolling Eyes....plz poradteeee kamos ma notas 2x 1.5ghz turion tusim 2gb ram a 128mb grafu nvidiu ale oznacenie nwm ...
-hitman-
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa -hitman- »

neviete mi poradit? po reinstalácii hry sa mi vyskytol veľký problém. Teraz ked to nainstalujem (som vytrvalý, re-inštaloval som to 5x a nič)
mi normalne naskočia logá rockstar games a potom nasleduje cca minutova pauza a az potom naskoci menu.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

bud rad hlavne ze ti to ide ne?? :wink:
Napísať odpoveď