RC - Vselico na dialkove ovladanie
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
heh mna skor trapy ze ked si to budem chciet zobrat domov, tak ci nebude problem mat to v kufri alebo skor poslat domov ako balik.... takze len pre info.. imho teda chcel by som si to objednat... nemam rad taketo e shopy- nikdy mi to neslo..... nehelfol by mi dakto s tym? ze by mi ju kupil a ja mu poslem peniaze na ucet... resp. poslem peniaze na ucet a kupi mi ju dakto, len tam da moju adresu a moje meno aby mi to prislo, bolo by to realne?...
//autoeditácia príspevku ( 06 Jan 2009, 14:00 )
nemam paypal
helfni mi a zarobis si nejakych 7€ ak chces ci kolko to vychadza priblizne 200 sk
preco si zmazal svoju odpoved olihope?
/aha ok Gothar....
prave pozeram ze ta
Gangyho tam uz neni ale zobral by som daku 3. kanalovu do tych 23€ kto helfne s kupou cez net???
//GothaR: ja som ju zmazal
//autoeditácia príspevku ( 06 Jan 2009, 14:00 )
nemam paypal
helfni mi a zarobis si nejakych 7€ ak chces ci kolko to vychadza priblizne 200 sk
preco si zmazal svoju odpoved olihope?
/aha ok Gothar....
prave pozeram ze ta
Gangyho tam uz neni ale zobral by som daku 3. kanalovu do tych 23€ kto helfne s kupou cez net???
//GothaR: ja som ju zmazal
Ja ti objednam co chces ked mi posles love na ucet. Teda objednam ti hned a potom chod vlozit peniaze.
//autoeditácia príspevku ( 15 Jan 2009, 14:51 )
Dneska mi to prislo a musim uznat ze to bola vyborna kupa. Nikdy predtym som take nieco v ruke nemal ale naucil som sa to celkom rychlo ovladat. Vytrimovat sa da za chvilu a potom uz len pekny plynuly let. Za tu cenu je naozaj velmi odolna, otrieskal som ju uz o vsetko o co sa dalo, je*la o zem, o strop, o policky ale nic jej nieje. Nabijanie z ovladaca je podla mna tiez vyborne riesenie.
Zatial som uplne spokojny, vyzera to ze zoberiem aj nieco lepsie
//autoeditácia príspevku ( 15 Jan 2009, 14:51 )
Dneska mi to prislo a musim uznat ze to bola vyborna kupa. Nikdy predtym som take nieco v ruke nemal ale naucil som sa to celkom rychlo ovladat. Vytrimovat sa da za chvilu a potom uz len pekny plynuly let. Za tu cenu je naozaj velmi odolna, otrieskal som ju uz o vsetko o co sa dalo, je*la o zem, o strop, o policky ale nic jej nieje. Nabijanie z ovladaca je podla mna tiez vyborne riesenie.
Zatial som uplne spokojny, vyzera to ze zoberiem aj nieco lepsie
Pochybujem ze by tam bol len tak pohodeny na vyvazenie srob, este ked ma fakt velmi zanedbatelnu vahu.
//autoeditácia príspevku ( 17 Jan 2009, 1:40 )
No ja to mozem oje*** ako chcem a nic tomu neni, ale pozicat to ozratemu kamaratovi bol rozsudok smrti. Mal to 30 sekund a bolo po vrchnom rotore. Stale nechapem ako sa mu to podarilo, pretoze som to fakt tisickrat otrieskal z kazdej strany
Nevadi, cochvilu pridu nahradne rotory 
//autoeditácia príspevku ( 17 Jan 2009, 1:40 )
No ja to mozem oje*** ako chcem a nic tomu neni, ale pozicat to ozratemu kamaratovi bol rozsudok smrti. Mal to 30 sekund a bolo po vrchnom rotore. Stale nechapem ako sa mu to podarilo, pretoze som to fakt tisickrat otrieskal z kazdej strany
V kvalitných helinách to je pohoda, ale teraz upresním, kúpiš si další akumulátor alebo dalšie dva, v niektorých helipal christmas packoch dostanech zdarma +1 akumulátor a na heliguy si môžeš kúpiť s helinu dalšie dva so zľavou 30 ci 40 percent kedže to kupuješ narazGangy napísal:Vobec nie. To je priemerny lietaci cas, a je jedno pri akej triede vrtulnikov. Treba si uvedomit ze najtazsia vec na heline byva akumulator takze tam treba setrit ako sa da. Tam si proste vela nenavyberas, snad len co najkratsi cas nabijania by sa zisiel.
mne zatial helina z HK nedosla ale cakam
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nemam zatial predsavu...chcem nieco z dealextreme pre skusky...nemam v tom ziadnu zalubu ani nesplneny sen ako tu niekto pise...proste moze to by zaujimave.tak si chcem nieco kupit...co najlacnejsie...ako dlho vydrzia take baterieLub0$ napísal:nemysli si, ze budes menit baterky kazdy druhy tyzden.....
Inac ktoru konkretne chces kupit ty? Nie nahodou tu PiccoZ?
Pozri sa ja mam toto, len ma to inu 'karoseriu' Ma to 2 kanaly, cize neocakavaj ziadne perfektne ovladanie......vyhoda je ta, ze to nerozbijs...
Baterky su iba v ovladaci, presnejsie 6 x AA.......mam to od Vianoc a baterky som este nemenil.....a to som s tym lietal pomerne dost (teraz uz menej, lebo neni cas)
Ale mozes sa pozriet aj na nieco lepsie, napriklad tento Troj kanal
Popripade tento
Baterky su iba v ovladaci, presnejsie 6 x AA.......mam to od Vianoc a baterky som este nemenil.....a to som s tym lietal pomerne dost (teraz uz menej, lebo neni cas)
Ale mozes sa pozriet aj na nieco lepsie, napriklad tento Troj kanal
Popripade tento