Mirrors Edge

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

AXO napísal:v misii, co prevazaju moju sestru ja si mam ist pre sniperku, sa mam pre tu zbran dostat hore na nejaku budovu, ja som uplne dole na zemi(vysiel som z vytahu a isiel som dolava)a vsade su lesenia, som to tam obehal cele - som nasiel aj kufrik(by trebalo aspon 40 screenov, aby som to pokryl), ale vyssie ako na druhe poschodie som sa nedostal... ak viete co myslim, tak mi dajte pls nejaku stopu kade aspon zacat liezt dohora...
Urob mi aspon jeden screen z mapy :wink:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

s tym videom to bol dobry napad, som mrkol YT a bolo tam :D

ale k+ poslem za ochotu aspon :)

to kolo co som chcel zacina cca 5:55
SSemteXX
Guru
Guru

AXO napísal:s tym videom to bol dobry napad, som mrkol YT a bolo tam :D

ale k+ poslem za ochotu aspon :)

to kolo co som chcel zacina cca 5:55
na YT nájdes vsetky kola prejdené,stací napísat mirrors edge part x a je tam :wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hmm... tak vcera som to nainstaloval a pecka podla mna... kedze kedysi som praktizoval Le Parkour tak o to vacsie plus... zatial som to hral len nejaku hodinku... akurat som dobehol Jacknifa a vypol to.... ale urcite sa tesim na dalsie kapitoly :) uz davno som pri hre nemal tolko adrenalinu ako pri tomto
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

Velmi dobrá hra,škoda že ma ochranu securom,inak by som ju určite kúpil.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

xJEDIKNIGHTx napísal:Velmi dobrá hra,škoda že ma ochranu securom,inak by som ju určite kúpil.
vsak to je ok... pouzijes crack.. nemusis mat potom vlozene DVD.. inak mozno to ani nema zmysel kupovat... :(
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

Šu-Do napísal:vsak to je ok... pouzijes crack.. nemusis mat potom vlozene DVD.. inak mozno to ani nema zmysel kupovat... :(
hra je to dobrá,vybočila zo zaužívaných stereotipov,preto by ju nebolo zle podporiť,ale taktiež by som s kupou vyjadril suhlas so securomom, s ktorým nesúhlasím.
SSemteXX
Guru
Guru

Fuh,práve som túto skvelú hru presiel,dej dokonalý,hudba skvelá,atmosféra spicková a hratelnost este lepsie :wink:

Hra ma sokovala,hlavne ten koniec ked chytím holku za ruku a spustí sa pesnicka,no to ma troska aj dojalo :cry: :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kua uz sa tesim.. este daco cez pol hodku :D
SSemteXX
Guru
Guru

Šu-Do napísal:kua uz sa tesim.. este daco cez pol hodku :D
Ako Su-Do,fakt moc,vela hier som presiel uz,ale toto...Niet co dodat,hra a koniec hry hovorí za seba :wink:

Prikladám krásny screen z konca hry :wink:
Prílohy
koniec.JPG
koniec2.JPG
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

xJEDIKNIGHTx napísal:... by som s kupou vyjadril suhlas so securomom, s ktorým nesúhlasím.
Na STEAM verzii by SecuCigan nemal byt, tak sa da aj tak - akurat je to nehorazne predrazene :-/
SSemteXX
Guru
Guru

KoCi napísal:Na STEAM verzii by SecuCigan nemal byt, tak sa da aj tak - akurat je to nehorazne predrazene :-/
na STEAM verziu hry stací hodit crack z verzii update 1.01,len crack,nie update,a hra bezi v poho :wink:
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

Toy M@ch!n3 napísal:lebo na tom tvojom screene to vobec nepadlo co? :roll:
nie ono sa to nespustilo :-*
KoCi
Darca
Darca

Ludia, ktori rozmyslaju inak ako warezaci - tj originalne ponate hry, pripadne hry s velmi slusnym spracovanim si kupia aby tak podporili pracu vyvojarov, povacsinou odmietaju cracky, a ine asocialne stealing praktiky.
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

KoCi napísal:Ludia, ktori rozmyslaju inak ako warezaci - tj originalne ponate hry, pripadne hry s velmi slusnym spracovanim si kupia aby tak podporili pracu vyvojarov, povacsinou odmietaju cracky, a ine asocialne stealing praktiky.
to mas pravdu, sice sa do toho moc nevyznam... tie hry su dost podrazene... myslim ze podporis viac ten obchod v ktorom to kupis (hovorim o slovensku, ale aj mozno inych krajinach), ako tych vyvojarov...
KoCi
Darca
Darca

Na to, aby sa hra dostala k tebe legalnou cestou, su dve cesty:

1) po zaplateni si ju stiahnes - najrychlejsi sposob, jedine naklady su spojene s prevadzkou servera, traffic.. samozrejme ak nevyuzivas vlastnu takuto distribucnu siet, musis nejake "drobne" prenechat aj prevadzkarovi siete - zadarmo ti to robit nebude. Myslim, ze pri tejto forme by sa dala cena hier vyrazne znizit.

2) Kupis si ju v obchode:
- obchod z niecoho zit musi, a to nieco je marza
- nejak sa to do toho obchodu dopravit musi - a to nejak je od dodavatela nejakou formou rozvozu - ci uz vlastny, alebo kurier - nikto rozvoz nebude robit zadara
- aby to od dodavatela mohlo ist, musi to samozrejme mat.. prevadzkove naklady dodavatela sa teda v cene musia tiez premietnut nejakou marzou (ovsem ta je oproti maloobchodnej ovela nizsia)
- niekedy je dodavatel zaroven aj vydavatel pre dany region - ten to musi vylisovat, natlacit manualy (pripadne lokalizovat), zabalit.. tiez naklady ze ano
- dalsim clankom je vydavatel hry, ktory hru zastresuje pocas celeho vyvoja - tu si treba uvedomit, ze mnozstvo hernych vyvojarov, nema prostriedky na vyvoj hry (niekolko rokov vyvijat hru a nemat z toho ani korunu - to by nevyzili). Preto vydavatel hra velku rolu, vraza do vyvoja (aj reklamy) nemale peniaze, a po vydani hry ocakava nejake zisky - logicke ze :) .. konkretne tento bod je spolocny aj pre elektronicku distribuciu
- a dostavame sa konecne k vyvojarovi - ten je plateny skor provizne, kedze zaplatene za hru dostaval uz pocas vyvoja od vydavatela. Takze z celkovej maloobchodnej ceny hry 33EUR (cca 1000Sk), tak mozno dostane desatinu, mozno menej - hra sa vsak robi na statisice az miliony kusov, vtedy je aj z tej desatiny slusny zisk.

Opytajme sa takto - aky zisk ma vyvojar z toho, ked si hru stiahnes nelegalne s tvrdenim, ze aj tak vacsinu zhrabne vydavatel/distributor/maloobchod? A to som este nikde nespomenul fakt, ze akonahle aj je hra skvela, ale ludia si ju nekupuju, a teda vydavatelovi vznika strata - tak nebude to vyvojarske studio nadalej zastresovat, pripadne nebude zastresovat nikoho. No ale to potom ani nenajdes na svojom oblubenom warezfore linky na stiahnutie...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

wau.. naozaj je to skvela hra...
akurat na mojej atine mi to sekalo, vtedy ked zacali po mne strielat policajti, kde som bol za svojou sestrou, ktora je namocena vo vrazde.. islo mi to na 5fps.. po vypnuti physix je to normal... 1280*1024 4xAA.. nepadne to pod 62 fps.. ale na viac mi to uz nejde.. :/ stale drzi 62.. videa 30..
som si myslel, ze je to nejaka stereotypna nahanacka.. i ked skoro jo.. ale ma to pribeh.. a hlavne to rychle rozhodovanie.. a ta grafika... to ma snad shadery 5... popravde asi najlepsia hra od EA.. naozaj treba uznat... prirovnal by som to asi skor k hre Portal.. kazdopadne, tato hra ma velmi milo prekvapila.. a odporucam ju kazdemu :)
pri starte mi to dalo 1600*1200.. len skoda, ze na 60Hz to je na <> .. inak by som to hral na tom rozl :P
par screenov.. inak neviem naozaj, co je na tej grafike take putave.. ale je super.. sice vyzera, ako keby tam bolo par farieb.. ale tie tiene a svetla su najs :)
Prílohy
MirrorsEdge 2009-01-18 19-15-38-08.jpg
MirrorsEdge 2009-01-18 18-30-16-81.jpg
MirrorsEdge 2009-01-18 18-22-16-29.jpg
MirrorsEdge 2009-01-18 18-15-31-98.jpg
MirrorsEdge 2009-01-18 17-10-54-83.jpg
MirrorsEdge 2009-01-18 19-08-24-60.jpg
SSemteXX
Guru
Guru

Šu-Do napísal:wau.. naozaj je to skvela hra...
akurat na mojej atine mi to sekalo, vtedy ked zacali po mne strielat policajti, kde som bol za svojou sestrou, ktora je namocena vo vrazde.. islo mi to ...
Sak ja som vravel,ze sa to oplatí :wink:

Konecná scénka http://www.youtube.com/watch?v=n6LrcidAbYY
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Paradicka.. dobra hra.. sice dost mrte kratka.. presiel som ju za hmm.. 5 hodin.. niektore pasaze boli celkom tazke,, viac sa mi pacilo utekat, ako priamy boj.. neviem ako je mozne, ze ma ta hra tolko vela GB.. na to aka v skutocnosti je kratka.. :) som rad, ze som si ju nakoniec zahral :)

posledne minutky z hry (koniec hry, spojler) .. HD
tasik
Amateur
Amateur

pls

Príspevok od používateľa tasik »

mohol by mi niekto upnut save aspon zo 4 levelu??nectiac som si vymazal savy lebo som preinstaloval windows,a nechce sa mi hrat od znovu.ak by sa dalo tak to sem dajte diky moc zatial :?
Napísať odpoveď