//autoeditácia príspevku ( 14 Dec 2008, 3:07 )
no, tak vyzera to tak, ze to bola len milota
dik....fuha, no mozno len mne, mozno aj ostatnym, ale teda da to kus odvahy po tebe nieco citatJAJO555 napísal:nejprev sa snou musis dobre skamaradit lebo ked sa ju narovinu spitas ze chces somnou chodit tak zacne kricat uchyyyyl a zavola na teba sbsku musis sa snou pomali skamaradit ako tu us viaceri pisali ale ja bi som to nespravil tak ze dam neake listocky alebo hamburger sa prilebi o stenu jednoducho tam chodievaj a rosprevaj sa a ked us si budes misliett ze je ten spravni cas tak sa premos a spitaj ako us tu ostatny pisaly neked je tam najvecsia spicka ked tam bude malo ludi. precital som si vsetky nazory a niektore aj kopirujem a stoho vsetkeho som spravil navod ako bi som to sprevil je a este ked tam budes chodit tak casto tak ne ze si das na jedno posedenie dva burgri kolu a hranolky lebo takto si u nej dobru mienku neziskas![]()
vela stastia
a kto povedal ze to nemoze byt prave on?mozno je to ta prava...a neznamena ze ked je zien vela,tak sa nemozu bali casnicky,ide samozrejme aj o to,co ona na to...Loomy napísal:si myslim ze ak je fakt pekna tak ma takych napadnikov kazdy den zopar, takze asi treba byt fakt vynimocny