dievca pracujuce v KFC

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Petoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Petoo »

no vsak ale to je ale pravda, a to teraz bez srandy! :) clovek teraz nevie, co si ma mysliet a spravit... nuz co, asi sa spytam nejakej americkej kamaratky, ze ako to vidi ona :roll:

//autoeditácia príspevku ( 14 Dec 2008, 3:07 )
no, tak vyzera to tak, ze to bola len milota :lol:
pesinko2468
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

mozno aj v mojom pripade ten "look" bola len milota....kazdopadne pokus bude (teda je...prebieha) ... len ta konkretna dievcina pracuje len cez vikendy :(
Petoo
Star
Star

no ale ja stale neviem nejde mi to do hlavy, jednoducho mi to nedava zmysel :) nuz co uz. a jasne, ze ty by si sa mal pokusit, nemas co stratit! :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Zlate pravidlo: Nikdy sa nesnaz pochopit zeny, ajtak ti to nepomoze.
Petoo
Star
Star

asi na tom nieco bude :roll:
qkx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa qkx »

K tomu pripadu z KFC - ja som pred mesiacom dvoma riesil navlas to iste, pozri si temu ktoru som zalozil - je to uplne ten isty pripad :)

A inak, nie je nejaky problem ziskat cislo, to da vacsina zien. A s najvacsou pravdepodobnostou aj ta z KFC, ak nebude zadana. Ale otazne je, ci s tebou aj niekam pojde...Ta "moja" napr. nesla, a ked som sa pytal kamaratov, ake maju podobne skusenosti tak obvykle to iste - cislo ziskali lahucko, ale tam to skoncilo. Zeny su uz raz take...Ale skusit to mozes, jeden nikdy nevie, a aspon budes mat pokojne svedomie, ze si to aspon skusil...
JAJO555
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

dievca v kfc

Príspevok od používateľa JAJO555 »

nejprev sa snou musis dobre skamaradit lebo ked sa ju narovinu spitas ze chces somnou chodit tak zacne kricat uchyyyyl a zavola na teba sbsku musis sa snou pomali skamaradit ako tu us viaceri pisali ale ja bi som to nespravil tak ze dam neake listocky alebo hamburger sa prilebi o stenu jednoducho tam chodievaj a rosprevaj sa a ked us si budes misliett ze je ten spravni cas tak sa premos a spitaj ako us tu ostatny pisaly neked je tam najvecsia spicka ked tam bude malo ludi. precital som si vsetky nazory a niektore aj kopirujem a stoho vsetkeho som spravil navod ako bi som to sprevil je a este ked tam budes chodit tak casto tak ne ze si das na jedno posedenie dva burgri kolu a hranolky lebo takto si u nej dobru mienku neziskas :D :D vela stastia
pesinko2468
Expert
Expert

Re: dievca v kfc

JAJO555 napísal:nejprev sa snou musis dobre skamaradit lebo ked sa ju narovinu spitas ze chces somnou chodit tak zacne kricat uchyyyyl a zavola na teba sbsku musis sa snou pomali skamaradit ako tu us viaceri pisali ale ja bi som to nespravil tak ze dam neake listocky alebo hamburger sa prilebi o stenu jednoducho tam chodievaj a rosprevaj sa a ked us si budes misliett ze je ten spravni cas tak sa premos a spitaj ako us tu ostatny pisaly neked je tam najvecsia spicka ked tam bude malo ludi. precital som si vsetky nazory a niektore aj kopirujem a stoho vsetkeho som spravil navod ako bi som to sprevil je a este ked tam budes chodit tak casto tak ne ze si das na jedno posedenie dva burgri kolu a hranolky lebo takto si u nej dobru mienku neziskas :D :D vela stastia
dik....fuha, no mozno len mne, mozno aj ostatnym, ale teda da to kus odvahy po tebe nieco citat :D
krasko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa krasko »

prispevky som prebehol len jednym okom, tak ak to tu uz niekto napisal, ospravedlnujem sa

skus sa na to pozret z druhej strany. osobne sice nepracujem vo fastfoode ale zo zakaznikmi komunikujem a tiez ked vidim, zakaznika / zakaznicku, ktory/a bol minule milsi tak sa pousmejem a vybavim ho s "vacsim nadsenim pre pracu" ako ked riesim doslova ko*ot.

takze myslim, ze ked budes castejsie milsi ako ostatny tak si ta po case zapamata.

Kazdopadne GL
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

ako tu niekto napisal napiš jej listok s tvojim čislom že ak ma zaujem nech prezvoni,,,daj jej ho aj s peniazmi ked budes platit napr 4$ vytiahni 5eurovku zabal to do nej a povedz ze je to dobre,ked to bude klast do pokladne tak jej to vypadne a snad ti prezvoni,,,
pesinko2468
Expert
Expert

no...bola tu trochu pauza ale vracam sa s problemom :)
pauza bola kvoli Vianocnym prazdninam a tak...
k veci: napisal som jej taky dopis ze by uz dhlsiu doby chodim
kazdy Pia (kedy tam ona pracuje) do KFC a nie kvoli tomu ze by mi tam nejako extremne chutilo, ze niekedy by som sa s nou chcel stretnut niekde v klude, kde neni taky fofr :) ...ze by som bol velmi rad keby prijala moju pozvanku napr. k ich susedom - Coffee&Co. , v rohu bolo aj malym napisane moje tel.c., dal som jej to Pia vecer, tak neviem ci si to nechava
premyslet v hlave, docka na dalsi Pia alebo sere na mna...co si o tom myslite ? kazdopadne tam zajdem aj bud. Pia, aspon sa budem snazit trochu naznacit ci uz trochu rozmyslala o tej mojej pozvanke alebo co
akekolvek rady, napady, nazory, myslienky su vitane :) thx
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

pockat...takze ona sa ti este od piatku neozvala?hmm...mozno kasle na to,alebo ma strach reagovat,ale podla mna sa ozve :)
pesinko2468
Expert
Expert

alebo je zadana si myslim ... (lebo mi to tak pripada ze kazda pekna je vzdy zadana :( )...vtedy si myslite ze by sa dievca aspon ozvalo ze nemoze ?
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ja si myslim ze kazdopadne ano,uz len kvoli tomu aby si jej dal pokoj...ale ja si myslim ze sa ozve,ak si teda vsimla to cislo :D a ak nie je taka namyslena,ze ta ma vyslovene v prdeli :)
ja na tvojom mieste uz nemam nechty a drzim telefon cely den v ruke :lol:
pesinko2468
Expert
Expert

vsak sa staram aby sa mi nevybil :D lebo teraz sa mi vybije cca kazdy 2.den tak si musim davat pozor :mafia:
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ale aj tak je sranda ze sa ti doteraz neozvala :roll: ...a to akym sposobom si jej dal ten list?a kedy tam pojdes najblizsie?
pesinko2468
Expert
Expert

list som jej dal sposobom mala obalka+peniaze, najprv bola dost prekvapena, aj sa ma opytala ze to co je, tak ja ze "to je pre vas" a ona "oh...dakujem", najblizsie Pia vecer
P.S. to obalka+peniaze som nemyslel ze v obalke bol uplatok :D ale ze s peniazmi obalocka s listom
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

tak to ta obdivujem,ale fakt super napad....ja si myslim ze na take nieco musi reagovat kazda holka...v kazdom pripade ti drzim palce a verim ze to dobre dopadne a ozve sa ze ide :) ...a za to,co si dokazal si urcite zasluzis K+ :D
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

tak ja mam na balenie casnicok zmiesane pocity
na jednej strane vas obdivujem ze sa to niekomu podarilo (Petooo, will.i.am), alebo ze to niektori vobec skusaju
a na druhej strane mi to pride trochu zufale balit casnicky, ako keby nebol dostatok inych bab, ktore netreba vyrusovat pri praci.
moja byvala robila chvilu vo fastfoode a z jej reakcii som videl ze najviac neznasala tipkov ktori sa jej hned pytali ze dokedy robi alebo mali podobne balicske taktiky :-)

okrem toho v Petoovom pripade americka mentalita je uplne ina a co pozeram americke serialy tak si ju mal asi zobrat rovno k sebe a tam ju prefiknut a uz nikdy sa s nou nestretnut :D

a z pohladu casnicky - si myslim ze ak je fakt pekna tak ma takych napadnikov kazdy den zopar, takze asi treba byt fakt vynimocny :)
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Loomy napísal:si myslim ze ak je fakt pekna tak ma takych napadnikov kazdy den zopar, takze asi treba byt fakt vynimocny :)
a kto povedal ze to nemoze byt prave on?mozno je to ta prava...a neznamena ze ked je zien vela,tak sa nemozu bali casnicky,ide samozrejme aj o to,co ona na to...
btw...ako to pokracuje pesinko2468??? :D
Napísať odpoveď