Dobitie kreditu Orange v CZ

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Dobitie kreditu Orange v CZ

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Zdravim, mal by som jednu otazocku. Ako a ci vobec je mozne dobit si kredit na predplatenu kartu u operatora Orange SK v ceskej republike. Cez bankomat to asi nepojde pretoze ceske bankomaty nemaju volbu slovenskych operatorov. Nema s tym niekto skusenosti?
Dakujem pekne...
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

internetbanking, zasoba dobijacich kuponov, poprosit niekoho na sk o klasicke dobitie (bankomaty, cez telefon z pausalu a pod)
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

JJ toto ma vsetko napadlo, diky pekne daco sa uz vymysli
Som len chcel vediet ci neje aj nejaka ina moznost okrem tychto, nema Orange nejaku moznost dobijat kredit cez SMS, ale myslim tak ze poslala by sa SMS operatorovy (Orange) a on by dobyl kredit aj v zahranici a stiahol by to dajmetomu z uctu?
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

tak presne ti to nepoviem lebo vsetci v blizkom okoli mame t-m a tam sa to da spravit tak, ze si normalne na predplatenu kartu sparujes inkaso a potom cez sms alebo to menu t-mobile odosles poziadavku na dobitie. takze je to tak ako pozadujes - klasicke stiahnutie z uctu.

ale ci to ma orange neviem, ten ma aj pausaly robene cez platobnu kartu (a pred koncom jej platnosti mi v minulosti prisla sms, aby som na predajni sparoval novu kartu, a to bola klasicka debetna maestro). skus bud pozret nieco na ich stranke alebo cez operatora, pripadne na predajni ak maju operatora plateneho. uz v orangeu dlho nie som tak neviem co presne je platene a co nie :)
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Diky pekne, aspon viem ze takuto sluzbu aspon nejaky operator poskytuje, napisem priamo do Orange a uvidim.
Diky pekne za info.
Napísať odpoveď