Zdravim, mal by som jednu otazocku. Ako a ci vobec je mozne dobit si kredit na predplatenu kartu u operatora Orange SK v ceskej republike. Cez bankomat to asi nepojde pretoze ceske bankomaty nemaju volbu slovenskych operatorov. Nema s tym niekto skusenosti?
Dakujem pekne...
Dobitie kreditu Orange v CZ
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
tak presne ti to nepoviem lebo vsetci v blizkom okoli mame t-m a tam sa to da spravit tak, ze si normalne na predplatenu kartu sparujes inkaso a potom cez sms alebo to menu t-mobile odosles poziadavku na dobitie. takze je to tak ako pozadujes - klasicke stiahnutie z uctu.
ale ci to ma orange neviem, ten ma aj pausaly robene cez platobnu kartu (a pred koncom jej platnosti mi v minulosti prisla sms, aby som na predajni sparoval novu kartu, a to bola klasicka debetna maestro). skus bud pozret nieco na ich stranke alebo cez operatora, pripadne na predajni ak maju operatora plateneho. uz v orangeu dlho nie som tak neviem co presne je platene a co nie
ale ci to ma orange neviem, ten ma aj pausaly robene cez platobnu kartu (a pred koncom jej platnosti mi v minulosti prisla sms, aby som na predajni sparoval novu kartu, a to bola klasicka debetna maestro). skus bud pozret nieco na ich stranke alebo cez operatora, pripadne na predajni ak maju operatora plateneho. uz v orangeu dlho nie som tak neviem co presne je platene a co nie
-
--==[ RA ]==--
Light Professional