Kopačky adidas f50 tunit

O športe...
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Kopačky adidas f50 tunit

Príspevok od používateľa Marosc »

Má niekto nejaké skúsenosti s týmito kopačkami? Chcem si ich kúpiť ale sú drahšie tak chcem vedieť či sa to oplatí.
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

Jasné, oplatí sa, prečo by nie.. keď je to drahé a k tomu značka tak určite.. Len sa presvedč či kupuješ originál, nie že ti prída nejaká ukrajinská napodobenina..
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

nie vzdy plati, ze ked je nieco znackove a drahe, tak je to automaticky dobre...
johny_sk
Professional
Professional

Re: Kopačky adidas f50 tunit

Príspevok od používateľa johny_sk »

Marosc napísal:Má niekto nejaké skúsenosti s týmito kopačkami? Chcem si ich kúpiť ale sú drahšie tak chcem vedieť či sa to oplatí.
kopacky ti musia predovsetkym perfektne sediet na nohe a nikde ta netlacit, nedriet a sucasne ani nikde nema byt volne miesto. Proste maju "sediet ako uliate" a mas sa v nich dobre citit, aby ti nesposobovali otlaky, aby sa ti v nich velmi nepotila noha atd. ..., ci to uz budu tieto adidy, alebo ine adidy, pripadne umbro, mitre, nike ..., to najlepsie zistis ked si ich vyskusas.
len tak btw: toto su ony? http://www.desinformado.com/wp-content/ ... s_euro.jpg (si mohol nejake foto upnut)
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Kopačky adidas f50 tunit

johny_sk napísal:kopacky ti musia predovsetkym perfektne sediet na nohe a nikde ta netlacit, nedriet a sucasne ani nikde nema byt volne miesto. Proste maju "sediet ako uliate" a mas sa v nich dobre citit, aby ti nesposobovali otlaky, aby sa ti v nich velmi nepotila noha atd. ..., ci to uz budu tieto adidy, alebo ine adidy, pripadne umbro, mitre, nike ..., to najlepsie zistis ked si ich vyskusas.
len tak btw: toto su ony? http://www.desinformado.com/wp-content/ ... s_euro.jpg (si mohol nejake foto upnut)
Hej to sú tie kopačky. Veď to je jasné že mi musia sedieť ako uliate ale ja chcem vedieť či tie kopačky dobre držia. Lebo predtým som mal rôzne iné značkové kopačky(nike,puma) a tie sa mi rozpadli po polroku používania.
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

no, tak to ti nepovie nikto, pokial ich nemal. Ja mam s kopackami adidas len dobre skusenosti. Outdoorove mi vydrzali tri roky dost intenzivneho zaobchadzanie, turfy uz mam 2.5roka (aj ked teda pomaly uz zhanam nove) a salovky mam uz 4.rok, aj ked do haly posledne dva roky chodim vcelku malo.
Takisto sa ale urcite najdu aj ludia, ktorym nejake ine modely od adidasu proste nevydrzali tak dlho... Zalezi aj od toho, ci kopacky pouzivas na tom povrchu, na ktory su urceny a ako sa o ne staras (aspon obcas nakremovat).
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Tie kopačky sú také multifunkčné. Dajú sa dať štumple aj umelé aj ostré tak by sa mali potom menej ničiť. Len dúfam že sa nerozpadnú ako nike mercurial vapor lebo tie sa mi roztrhli po 3 mesiacoch.
Adozv
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Adozv »

Nepoznáte nejaké e-shopy ohladom kopačiek, je mi jasné že kopačky majú sedieť proste na nohe, ale aj tak neviete o nejakých? Ale také čo sa fakt oplatia, nie nejaké predražené :)
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kvako »

Zdravim ja ich mal na pla e tiez kupit?tak co zobral si ich?drzia?
maks
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa maks »

ak ti v pohode sadnu na nohu taq ich ber kamos mal tie nike t90 laserr a uz sa mu odlepuje podrazka a kupoval 2.triedu zavisi od stastia ci sa rozbiiju
Napísať odpoveď