Flinstone napísal:Slipknot je trash ak sa nemylim ... heavy je napriklad axel rudi pell ...
omg ty asi o metale veľa nevieš ja viem že si myslel "thrash" iba to stále nevieš zapísať ako treba, ale nevadí lebo Slipknot je skutočne "trash" a ešte ma napadá jedno: ako by mohol byť Slipknot thrash keď nehrajú žiadne gitarové sóla??? To je jedno zo špecifík thrashu, takže nabudúce trochu rozmýšľaj kým niečo napíšeš, aby si neperlil
doporučujem všetkým poslucháčom metálu pozerať dnes, zajtra a v nedeľu dvojku o 21:50, vysielajú dokument Sedem rockových vekov, včera som na to náhodou narazil a je tam dosť zaujímavých poznatkov o histórií metalu, rocku atď.
Thrash/Death napísal:omg ty asi o metale veľa nevieš ja viem že si myslel "thrash" iba to stále nevieš zapísať ako treba, ale nevadí lebo Slipknot je skutočne "trash" a ešte ma napadá jedno: ako by mohol byť Slipknot thrash keď nehrajú žiadne gitarové sóla??? To je jedno zo špecifík thrashu, takže nabudúce trochu rozmýšľaj kým niečo napíšeš, aby si neperlil
vem svoje .... a nebudem ...sa tu hadat kazdy hovori nieco ine proste pre mna to je thrash ... ano maly preklep ... a kazdy vzdy hovori nieco ine takze pre mna to je thrash aj keby si sa na hlavu postavil .... mne je to jedno .... takisto ako Iced Earth a povodna stara Metallica ... ked prezivala svoje zaciatky ... tot myslim rok 1981/82
Flinstone napísal:vem svoje .... a nebudem ...sa tu hadat kazdy hovori nieco ine proste pre mna to je thrash ... ano maly preklep ... a kazdy vzdy hovori nieco ine takze pre mna to je thrash aj keby si sa na hlavu postavil .... mne je to jedno ....
L.A.M.E napísal:nemate nieko daku overenu kapelu ktora hra Melodic (Death) Metal nieco v style Scar Symmetry ..
overene kapely ktore hraju melodic death alebo akchces gottenburg su : in flames, dark tranquillity a su to neskutocne pecky
ak chces nieco podobne scar symmetry tak cekuj Soilwork
brainwirm napísal:overene kapely ktore hraju melodic death alebo akchces gottenburg su : in flames, dark tranquillity a su to neskutocne pecky
ak chces nieco podobne scar symmetry tak cekuj Soilwork
hm tie poznam ... dark tranquillity ale toto skusim
ak poznate este tak sem dajte nazov thx
ty sku**eny nacisticky odpad takych " metalistov" naozaj zboznujem , nech ta tvoj posahany odin chrani aby som ta v zivote nestretol, lebo ak hej zazijes peklo na zemi ty smrad
L.A.M.E napísal:nemate nieko daku overenu kapelu ktora hra Melodic (Death) Metal nieco v style Scar Symmetry ..
Apathy
Disarmonia Mundi
Eternal tears of sorrow
In Mourning (mlada kapela maju bombovy album fakt odporucam)
Kalmah
Satariel
a ked mas nieco na styl scar symmetry tak je to Soilwork , scar od nich podla mna len kopiruju ....
Thrash/Death napísal:children of bodom je imho power-speed a ako melodeath mi vôbec neprídu
metal subgenre flamewar?
spociatku urcite melodeath boli, to co robia teraz je orientovane tak aby to bolo viac pristupne "obycajnym" ludom takze zjemnili