BoBor89 napísal:ako sa nemýlim tak Gael/Enrique/ hral minimalne v 2 častiach, a pododtkenm že on hraj aj v Two And Half Men, bolo to také príjemné spestrenie.. a aby is vedel žial hrala v seriali aj Britney Sperars/mne osobne sa tam vôbec nehodila/
- Gael
- Gayle?
- Gael
- Kyle?
- Gael
- Girl? a britney bola tiez dobra...tak akurat, nie sympaticka, preafektovana blondava pizda
Boborko viem o čom hovoríš. Tiež to tak pozerávam. Každý večer dám aspoň 4 - 5 častí. Na dextera som čakal kým bude celý a za 3 dni som ho pozrel. Nenávidím čakanie. Napr. u PB 4 som to tak neurobil. Ale pozerám časť po časti. A to je asi dobre lebo táto posledná séria je fakt zváštna. HIMYM je fajnové
s tou Britney to fakt nevyšlo, ale iank tam hraju velmi sympaticke herečky podla mňa.. a TEDova sestra asi naj čo tam bola
mirak2 to boli brutalne hlášky si ma perfektne pobavil, ked si to pripomenul... normalne s budem musieť vyhladať tu časť a kuknem si to asi hehe.
lekoklatik: ja tak planujem teraz Heroes kukať/sorry za OT/, HIMYM som už cele videl asi 3-4X prve tri série, normalnesa tešim na leto ked to kuknem znova.. ako možno to pripada trošku že som závislý ale uplne ma to baví, len dúfam že to neupadne ako niektoré seriali, už by sa mohla mama ukazať to by som bol celkom nadšený...
mne sa najviac pacila ta scena uz neviem v ktorej serii, kde bol ted na streche na halloween party a zrazu taky pohlad jak sa nad niecim rozhoduje a barny ako cert vlavo a nejaky tipek ako anjel vpravo
//GothaR: 1x06 - Slutty Pumkin
A ten anjel od nich potom este pytal travu
Dost dobra cast, sice so slabsim stredom, ale na konci sa to vsetko vyrovnalo, som spokojny
Barney uz tolko nevycnieval, ale stale mal dobre hlasky. A konecne sa aktivne zapojil aj Ted
Dobrá časť...ale nebola až taká vtipná ako predchádzajúce. Najlepšia časť epizódy boli Ted a Barney so svojimi teóriami na založenie baru a príprava na jeho chod
heh dalsia good cast ako ho na zaciatku furt zobral do baru ze co robi zle a potom treti raz ze TO BOLO DOBREE ....Snow problem .... BINGO!, rozovor, ked miesali tie napoje ..super .. koniecne maj utei casti uz viac srandy ....alee preco uz dlho nepovedal? Its gonna be legendary to mi tam chyba...
1) YOU GIVE LOVE A BAD NAME - Jonathan B. Jovi
2) THE HUMPTY DANCE - Digital Underground
3) COME SAIL AWAY - Stix
4) DON'T STOP BELIEVIN' - Journey
5) THE TRANSFORMERS THEME SONG - O. Prime
6) YOU'RE THE BEST AROUND - Joe Esposito
7) HIGH ENOUGH - Damn Yankees
8) JESSIE'S GIRL - Rick Springfield
9) ROCK YOU LIKE A HURRICANE - The Scorpions
10) HIP HOP HOORAY - Naughty by Nature
11) CHANGE OF HEART - Tom Petty
12) RUN AWAY - Slade
Koncil som skuskove, tak som siel pomalsie... Od minuleho piatku 1. a 2. seria..
Vcera 3. a dnes 4.
Fakt jeden z najlepsich serialov aky som videl... Vyvazeny pomer komedie, nebolo to trapne, co je v dnesnej dobe pri komedialnych vytvoroch dost bezne...
Kto to nevidel, mal by... Ja som dlho cakal kym som si na to nasiel cas.. Ale stalo to za to