Da sa odblokovat tento mobil?Kolko by to asi stalo?Predava sa tento mobil aj v orange alebo neblokovany?
Mne sa velmi paci tento mobil funkciovo aj cenovo ale videl som ho cez inzeraty len blokovany na T-Mobile a ja potrebujem Orange.
Poznate este nejaky mobil co sa podoba tomuto?
THX
k550i odblokovanie
-
Reli.C
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: k550i odblokovanie
prečo by sa nemal dať odblokovať
... skús túto tému http://www.hojko.com/odblok-k750i-t77123.html
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
SonyEricsson K550i sa da odblokovat, zalezi na verzii Software. Podpora je zatial po CID49, takze je to individualne od telefonu ci uz tam nieje novsia verzia softu. Su k tomu potrebne logy ktore si zakupis na nete a bezne v servise by ta to malo stat od 500 - 800 Sk. Zalezi kolko logov si to vezme a zvycajne je nutna aj decustumizacia. Preto je cena vyssia ako klasicky odblok. Ak tam je uz nahraty Soft vyssi trebars CID51 alebo 52 nieje este podpora servisnych boxov myslim.
No, to nie je celkom pravda s tým, čo tu vravíte, že padá záruka.luto napísal:SonyEricsson K550i sa da odblokovat, zalezi na verzii Software. Podpora je zatial po CID49, takze je to individualne od telefonu ci uz tam nieje novsia verzia softu. Su k tomu potrebne logy ktore si zakupis na nete a bezne v servise by ta to malo stat od 500 - 800 Sk. Zalezi kolko logov si to vezme a zvycajne je nutna aj decustumizacia. Preto je cena vyssia ako klasicky odblok. Ak tam je uz nahraty Soft vyssi trebars CID51 alebo 52 nieje este podpora servisnych boxov myslim.
Vlastním SE K550i od T-Mobilu, nechal som si ho odblokovať v servise za 400sk, 3 mesiace na to sa mi rozbil displej (možno iba chyba softu, neviem, ale vyzeral ako puknutý, sivo ružové pruhy na pólke displeja).
Prišiel som do T-Mobile predajne, povedal som že mobil nefunguje.
O 2 týždne som ho mal späť aj s novými slúchadlami, na ktorých odišiel kontakt.