RC - Vselico na dialkove ovladanie
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
inaksie... ehm moja nejak nejde ani trosku dopredu
a dostal som k nej druhu zadnu malu vrtulku a v navode je napisae ze by sa mala nejak pripevnit na chvost, ale tam uz jedna je a pre druhu tam fakt neni miesto (keby to bolo na vyvazenie aby isla do predu tak by sa asi davalo daco dopredu nie?)
Ovladac mam iny ako je v navode, Vrtulnik mam iny ako je v navode (ale za tu cenu len tak na baviacku no problemo).... ale je to sranda... len keby to napredovalo dpc...
a dostal som k nej druhu zadnu malu vrtulku a v navode je napisae ze by sa mala nejak pripevnit na chvost, ale tam uz jedna je a pre druhu tam fakt neni miesto (keby to bolo na vyvazenie aby isla do predu tak by sa asi davalo daco dopredu nie?)
Ovladac mam iny ako je v navode, Vrtulnik mam iny ako je v navode (ale za tu cenu len tak na baviacku no problemo).... ale je to sranda... len keby to napredovalo dpc...
Nie nema to tak byt, bud si objednal zly produkt alebo sa zmylil predajca. Kontaktuj ho (ked si otvoris tu stranku produktu, mas tam napravo hore "ask seller a question").Mrk napísal:tiez som si objednal toho airwolfa, za taku peknu sumu preco nie? ale dnes mi dosiel balicek do schranky kde vnutri boli iba nahradne vrtule, nerozbalil som to...ma to tak byt ? a este mi pride balik na postu ? bo sa mi niak nechce verit, zeby to doslo samostatne...
Ktoru "tu helinu z ebayu"? Airwolfa? Mne prisiel za par dni takze to tak nema byt. Opat neviem preco sa pytas nas, kontaktuj predajcu.olihope napísal:Otázočka pre skúsených 5. januara som zaplatil tú helinu z ebayu, a som vyplnil formulár s adresou ...
písali že 10-15 dní ale už je od vtedy 16 ... myslíte že to dojde, objednal ju niekto z ebayu a došla mu ?
Konečne už aj mne dnes došiel, celkom haluz ....
//autoeditácia príspevku ( 24 Jan 2009, 15:27 )
Otazočka, lietal som s ním asi 3 minúty, pár centimetrov nad zemou aj ledka menila farby, ale potom sa vybil a teraz nejde nabit, resp som to pripojil a všetko podľa návodu a nejde, máte niekto toto lietadlo stalo sa vám to ?
//autoeditácia príspevku ( 24 Jan 2009, 15:27 )
Otazočka, lietal som s ním asi 3 minúty, pár centimetrov nad zemou aj ledka menila farby, ale potom sa vybil a teraz nejde nabit, resp som to pripojil a všetko podľa návodu a nejde, máte niekto toto lietadlo stalo sa vám to ?