ades napísal:segenica: ty ma uz teda riadne series! banda tupcov si tu akurat ty, za vsetkych, ktori ti napisali najprv normalne a potom uz nasrato, ti odkazujem: POSER SA! co si ty kurvafix sibyla ze vies vsetko?
1- NAUC SA CITAT: napisal som, ze alergia na lieky je PREVAZNE na antibiotika, nie IBA na atb.
2- bola si ty niekedy pri vaznej traumatologickej operacii? lebo si predstav, ze ja som bol. motorkara rozflakal kamion, vies co dostal? dostal krv, fyziologicky roztok, nahradu plazmy, samozrejme anestetika a analgetika (ktore sa do komercneho uzivania nepustia, ak sa v klinickych testoch objavi precitlivelost). v tej dobe uz o pacientovi vedeli lekari vsetko (doklady, nasledne jeho lekarse zaznamy).
3- ja nie som retard, velmi dobre viem, ze alergiu mozes mat aj na sku*veny leukoplast
4- precitaj si tento clanok
http://sk.wikipedia.org/wiki/Hoax
5- precitaj si este raz pozorne prve prispevky tejto temy, aby si zistila o com je pointa ICE (nie to, aby lekar zistil na co mas alergiu apod, ale aby informovali blizkych o nestasti)
6- aj ked sa obcas tu na fore tvarim ako majster sveta, nieco uz kurvafix viem a do tupcov mne ani nikomu laskavo nenadavaj. nemas na to pravo, najma nie vtedy, ked svoje argumenty nemas nicim podlozene a hlavne nepravdive
edit: jedina tvoja citacia, ktora je pravdiva je ta posledna, hlavne to, koho a ako citujes
shark: ale v tom je prave to: brzda. ja totiz neznesiem jednu vec: ak ma niekto potencial pochopit a nepochopi. to ma doraza.
2 - Veď určite každému dôjde, že pri takejto situácii nebudú volať, ide tu o situácie, ale veď pozri článok:
,,Program ICE pochádza z Anglicka. Už dnes je však rozšírený vo viacerých krajinách. Obľube sa teší aj v USA."
,,Celosvetová kampaň začala v roku 2005 v Anglicku. Neskôr sa rozšírila do USA známa pod skratkou ICE (In Case of Emergency).
V týchto krajinách sa o kontakte ICE záchranári dozvedia prostredníctvom výstižných samolepiek ICE. Samolepka je aj kampaňou pre ostatných, ktorí ešte ICE v telefóne nemajú. Dnes je v Spojených štátoch viac ako 215 miliónov aktívnych mobilných telefónov. Podľa očakávaní by toto číslo malo prekročiť 300 miliónov do roku 2010.
Americké centrum pre prevenciu a kontrolu zdravia uvádza, že v roku 2006 bol počet pacientov, ktorý pre zranenia alebo bezvedomiu neboli schopní poskytnúť dôležité zdravotné informácie, prekračujúci hodnotu 1,6 milióna.
Toto číslo reprezentuje všetkých ľudí, vrátane mladých teenagerov, ktorí opúšťajú denne svoje domovy bez dokladov resp. kontaktných údajov, ale sú držiteľmi mobilných telefónov."
Nechápem, prečo sa tu všetci oháňate českými stránkami, je jasné, že pokiaľ kampaň nie je spustená v Českej republike, budete dostávať takéto odpovede!
...
//autoeditácia príspevku ( 20 Jan 2009, 9:34 )
môj orgazmus je úplne v poriadku, ty neboj sa o mňa...
a inak brzda je súčasťou dopravných alebo pracovných a iných prostriedkov, ktorých úlohou je spomaliť, resp. zastaviť prostriedok... ja som žena...a si predstav, že aj žena dokáže byť inteligentná...
... BTW: typické slovenské zmýšľanie...
//autoeditácia príspevku ( 20 Jan 2009, 9:37 )
a teraz sa mi tu začnite oháňať s tým, za to americania vymysleli...poďme do toho...