Mirrors Edge

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tu mas vsetko prejdene...
Prílohy
Mirror's Edge.rar
(12.06 KiB) 41 stiahnutí
tasik
Amateur
Amateur

to šu-do

Príspevok od používateľa tasik »

kamo ja necem 100% ale len nejaku 4 misiu,bo som bol asi v 5 tak si to cem zahrat...ak by sa ti dalo tak mi to sed daj..ale aj tak diky moc :wink:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

prosim vas som v tej misii kde utekam z tej banky ci co to je a vyjdem az tam nakonec na ten balkon a co teraz? dojde ich vrtulnik a som v p..., co tam mam robit?

EDIT: uz som zistil
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

ako tu uz niekto pisal..chod na youtube a daj hladat: mirrors edge chapter (cislo) ....a pekne si to mozes pozriet, su tam prejdene vsetky kapitoly ;)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja sa kcem opýtať ktorú verziu mám ťahať...
Mám na mysli ktorá je 100% funkčná, bezproblémová.
Je už taká?
ďakujem
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Šu-Do napísal:wau.. naozaj je to skvela hra...
ja som to pisal uz davno hned ako to vyslo na X-ko :) a na tom je to o to vacsia sranda
/ako sa to ovladalo mys+klavesnica ?... co si robil myskou?..a co klavesnica
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

takze sice som este tuto hru nepresiel ale musim ju zhodnotit ako hru od EA ktora sa da konecne hrat, po neuspesnych NFS a hocijakych inych shitov(tym nemyslim kolko z toho mali penazi ale na akej urovni hratelnosti to bolo) je tu konecne hra ktora ma co to do seba, a to aj pro grafickej stranke a aj po hratelnosti, na ovladanie "cinanky"(ako ju ja volam) vam v pohode postaci ten trening kde vsetko zakladne vysvetlia, inak je to skor len o stlacani medzernika a sem tam shift a zaklad WSAD+klikacka mysou, grafika je velmi pekne zpracovana, zapada do prostredia (da sa dat v poho vsetko na max, 4x AA a ono to bez seknutia bezi a este to je aj pekne :) ) a takto prostredie je prehladnejsie ako keby tam malo byt pouzitych milion textur, tzv.: rozmazanie okrajov obrazovky pri behu je velmi krasne, v tejto hre sa taktiez uplne vcitite do "cinanky" pretoze vidite svoje koncatiny ,vidite ako narabate s nohami, dokonca ak idete s kamerou tam kde mate nohy naozaj ich vidite(nepoznam FPS kde to tak je) rukami, taktiez sa ozyva stare zname OH pri nieakych tych skokoch ale aj velmi zname lapanie po dychu(niekedy to pripomina aj nieco ine), hudbu pri akciach EA uplne vystihlo, proste vyborne prepracovalo hru ktora je jednoducha a moze ju hrat kazdy, pre mna ta hra ma 90%, 10% sa stratilo pri zaporoch hry, ANO ANO, pri tom ako som ospevoval tuto hru sa najdu aj zapory, majitelia kariet ktore nepodporuju DX10(co som napriklad aj ja) su okrateny o niektore textury(vlajky, zastavy, platna), myslim ze to tam mohli dat len im zase nemuseli davat taku prepracovanu fyziku(physX) ale mohli im preddefinovat animaciu, taktiez co sa mi nepaci ze hra nieje az tak o volnosti ako sa zda, mate preddefinovanu cestu ktorou musite ist, ano sice da sa tam ist bud zprava alebo zlava ale stale nemate v tej hre volnost a musite robit len to co vam hra kaze(aspon podla toho co mam ja zatial odohrate)

2Sphinx: left-click: udieranie
right-click: zdvyhnutie/odhodenie zbrane
wsad: pohyb
shift: klaknutie
space: vyskok
alt: ukaze dvere
ctrl: chodza
tab: ulohy
r: spomalenie casu
e: pouzitie niecoho
very simple :)
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

dikes wolf ja som to chcel vediet len tak ze ak je to riesene lebo na xboxe je to celkom jednouche na tom gamepade.. tak ma zaujimalo jak to riesili pre pc ..
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Tu cast ako mas ten screen "MirrorsEdge 2009-01-18 19-15-38-08.jpg" neviem vobec skocit z toho ramena zeriava na tie dosky. Neviem tam doskocit. Da sa stym zeriavom nejako pohnut bo to rameno je naklonene hore a nemozem nabrat rychlost.
lekoklatik
VIP
VIP

Dedomil to sa tušim skáČe úplne normálne. Keď som pozeral video recenziu na tiscali tak tam bola tá pasáž a on len s ňou vybehol hore na žeriav a skočil normal na tie dosky...

btw páni tak ktorú verziu môžem ťahať???
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

aj mna by zaujmalo no ja mam reloaded a nejde mi ziaden crackfix :?
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

uz som to skusal 26x ale len bradou otriem kraj dosak. Neni sanca.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

klatik:

Mirrors.Edge.Repack
to mam ja
je to nejaky rusky retail - high speed download torrent [link ti hodim do ss ked chces]
je na to od nich rovno aj patch 1.0.1
Pouzivaju upraveny crack od Reloaded
a inak funguje to v pohode :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Dedomil napísal:uz som to skusal 26x ale len bradou otriem kraj dosak. Neni sanca.
to je chapter 4 koniec? to som spravil hned... vyliezol som na zeriav hore, rozbehol sa, skocil, dopad som nevykryl tak to zabolelo, a siel som dalej... nevidel som v tom ziadny problem
lekoklatik
VIP
VIP

Maki napísal:to je chapter 4 koniec? to som spravil hned... vyliezol som na zeriav hore, rozbehol sa, skocil, dopad som nevykryl tak to zabolelo, a siel som dalej... nevidel som v tom ziadny problem
Presne o tomto hovorím. Proste aj v tom vidu to tak bolo. Pohode vyliezol s ňou hore a skočil. Dedomil tak asi skáčeš moc brzo alebo máš verziu v ktorej sú tie dosky o pol metra posunuté :lol:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

graficky dost zaujimave ;)
Ako vlastne dalej v pasazi kde idem k budove zacharanit segru, visim na tycke.... mam sa prehupnut cez ostnaty drot? (sorry lenivost nadovsetko) :) (vyriesene ;) uz som sa odlenivel)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

DAMON88 napísal:aj mna by zaujmalo no ja mam reloaded a nejde mi ziaden crackfix :?
V pohode,stiahni update 1.01,a nedávaj update,stací dat len crack na verziu 1.01,a to v pohode ide :wink:
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

SSemteXX napísal:V pohode,stiahni update 1.01,a nedávaj update,stací dat len crack na verziu 1.01,a to v pohode ide :wink:
coze? :D mam stiahnut patch 1.01, a nedavat ho?
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Stanlezz napísal:coze? :D mam stiahnut patch 1.01, a nedavat ho?
patch nedávaj,len crack 8)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mno normalne iba tam skocis.. a nemusis spravit kotrmelec, pretoze ho ani nespravi.. vzdy ked skaces na tieto mäkke plochy, to tak spomaly a cisto dopadne.. vsak ked si tam skocil, ten Mercus povedal, ze sa skoro kavou oblial :D
Napísať odpoveď