Mirrors Edge
-
webmasterr
Medium Professional
-
lekoklatik
VIP
takze sice som este tuto hru nepresiel ale musim ju zhodnotit ako hru od EA ktora sa da konecne hrat, po neuspesnych NFS a hocijakych inych shitov(tym nemyslim kolko z toho mali penazi ale na akej urovni hratelnosti to bolo) je tu konecne hra ktora ma co to do seba, a to aj pro grafickej stranke a aj po hratelnosti, na ovladanie "cinanky"(ako ju ja volam) vam v pohode postaci ten trening kde vsetko zakladne vysvetlia, inak je to skor len o stlacani medzernika a sem tam shift a zaklad WSAD+klikacka mysou, grafika je velmi pekne zpracovana, zapada do prostredia (da sa dat v poho vsetko na max, 4x AA a ono to bez seknutia bezi a este to je aj pekne
) a takto prostredie je prehladnejsie ako keby tam malo byt pouzitych milion textur, tzv.: rozmazanie okrajov obrazovky pri behu je velmi krasne, v tejto hre sa taktiez uplne vcitite do "cinanky" pretoze vidite svoje koncatiny ,vidite ako narabate s nohami, dokonca ak idete s kamerou tam kde mate nohy naozaj ich vidite(nepoznam FPS kde to tak je) rukami, taktiez sa ozyva stare zname OH pri nieakych tych skokoch ale aj velmi zname lapanie po dychu(niekedy to pripomina aj nieco ine), hudbu pri akciach EA uplne vystihlo, proste vyborne prepracovalo hru ktora je jednoducha a moze ju hrat kazdy, pre mna ta hra ma 90%, 10% sa stratilo pri zaporoch hry, ANO ANO, pri tom ako som ospevoval tuto hru sa najdu aj zapory, majitelia kariet ktore nepodporuju DX10(co som napriklad aj ja) su okrateny o niektore textury(vlajky, zastavy, platna), myslim ze to tam mohli dat len im zase nemuseli davat taku prepracovanu fyziku(physX) ale mohli im preddefinovat animaciu, taktiez co sa mi nepaci ze hra nieje az tak o volnosti ako sa zda, mate preddefinovanu cestu ktorou musite ist, ano sice da sa tam ist bud zprava alebo zlava ale stale nemate v tej hre volnost a musite robit len to co vam hra kaze(aspon podla toho co mam ja zatial odohrate)
2Sphinx: left-click: udieranie
right-click: zdvyhnutie/odhodenie zbrane
wsad: pohyb
shift: klaknutie
space: vyskok
alt: ukaze dvere
ctrl: chodza
tab: ulohy
r: spomalenie casu
e: pouzitie niecoho
very simple
2Sphinx: left-click: udieranie
right-click: zdvyhnutie/odhodenie zbrane
wsad: pohyb
shift: klaknutie
space: vyskok
alt: ukaze dvere
ctrl: chodza
tab: ulohy
r: spomalenie casu
e: pouzitie niecoho
very simple
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
Presne o tomto hovorím. Proste aj v tom vidu to tak bolo. Pohode vyliezol s ňou hore a skočil. Dedomil tak asi skáčeš moc brzo alebo máš verziu v ktorej sú tie dosky o pol metra posunutéMaki napísal:to je chapter 4 koniec? to som spravil hned... vyliezol som na zeriav hore, rozbehol sa, skocil, dopad som nevykryl tak to zabolelo, a siel som dalej... nevidel som v tom ziadny problem