Praca na ropnych plosinach
no tak chlast je tam naozaj zakázaný, jedine čo majú v kuchyni tak to je pivko, a aj to môžeš len jedno dve ku večeri...
ale samozrejme,že sa tam dá doniesť aj niečo tvrdšie...ale to sa tam pije len tak pri nejakých príležitostiach (narodky, niekomu sa narodí dieťa,...) ale len málo a aj to s vedúcimi po poháriku....
a zas nikto si tam neriskne nadr*ať sa tam ako ringla
a sú tam aj cez pracovnú dobu fúkacie skúšky....
ale samozrejme,že sa tam dá doniesť aj niečo tvrdšie...ale to sa tam pije len tak pri nejakých príležitostiach (narodky, niekomu sa narodí dieťa,...) ale len málo a aj to s vedúcimi po poháriku....
a zas nikto si tam neriskne nadr*ať sa tam ako ringla
a sú tam aj cez pracovnú dobu fúkacie skúšky....
-
marecek5431
Novice
Čaute ludia..ako by som sa tam mohol dostať?už som to skusal telefonicky som vyplnoval niaky dotaznika malo mi prist nieco postou a neprislo....dohady su take ze aj je to v pohode aj nie je ..hej to je kazdeho vlastny pohlad ....ale chcel by som to vyskusat ....mam 20rokov a myslim ze v kondicii......prosim ak mozete,odpiste....
Ja som sa s jednym takym chalanom rozpraval, studuje resp. kupuje si titul na VS a pracuje na ropnej plosine kdesi na severe. Robusny chlap pride domov peniaze mu trcia z kazdeho vrecka ale ked som s nim rozpraval tak sa mi zdal trosku mimo, dost cudne nazory mal, vkuse hanlivo rozpraval a ako sam povedal, s takou pracou si on zenu nenajde a kedze ma prachy tak ma kazdy vecer inu...azda z tej prace uz cloveku fakt preskakuje...
-
marecek5431
Novice
je to krasne
hej chlapci staci zbytocnych slov . ze tu toho popisanych 7 stra a uplne o nicom .Radsej nech sa vijadi niekdo kdo tam bol a co si odtial odniesol , nez pocuvat take veti ako"pocul som .... " da sa iba tazko veri takym somarinam v druhej ruky... nech sem odteraz pise iba ten kdo sa v tom naozaj rozumie zacal som to cital lebo som bol zvedavy co a ako a nie predo aby som sa dozvedel ze nejaky dedo sa tam zfetoval a uvidel morsku pannu ;)
Tak taktato robota je inac platena, len je to fakt na ukor toho co robis. Je to fakt pre takych ktory sa neboja, maju aj nieco v sebe, tym myslim huzevnatost silu a vydrz. Ak nemas toto tak si mozes tak... Proste tahas mnohohodinove sichty v tazkych podmienkach. Ak prezijes nejaku tu dobu co tam robis tak si rad. Ktosi tu spominal ze to je platene ako kdesi na tom mori. Neviem co je lepsie ci to more alebo co. Na tej lodi padnes do mora a je po tebe, a toto ...??? to tiez neni vyhra, ale zas ak to zvladnes tak mas o peniaze postarane. Milionkrat by som si rozmyslel, ci by som tam siel aj za take peniaze, lebo nebezpecenstvo je tam az moc vysoke...

Rybolov je jedno z najnebezpecnejsich povolani, v roku 2006 bolo na prvom mieste s poctom umrti na 100 000 zamestnancov. Takze ten plat nieje vysoky len tak 
http://en.wikipedia.org/wiki/Dangerous_jobs
http://en.wikipedia.org/wiki/Dangerous_jobs
to ano ale rybolov bolo brane ako pasivne rybarcenie..pozeral som video kde bolo tych 10 najnebezpecnejsich sportov a prvy bol naozaj rybolov.ale bolo to odovodnene tym ze ludia ked si idu zarybarcit tak casto piju chlast a potom sa stavaju nehody ako ze prevrati do vody a utopi sa.ked rybarcis na velkej lodi a je to tvoje zamestnanie tak nepijes