Praca na ropnych plosinach

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

a možno je veduci spiťina a pašuje to tam on :lol: :lol: :lol: :lol:
Y[o]G1
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Y[o]G1 »

no tak chlast je tam naozaj zakázaný, jedine čo majú v kuchyni tak to je pivko, a aj to môžeš len jedno dve ku večeri...
ale samozrejme,že sa tam dá doniesť aj niečo tvrdšie...ale to sa tam pije len tak pri nejakých príležitostiach (narodky, niekomu sa narodí dieťa,...) ale len málo a aj to s vedúcimi po poháriku....
a zas nikto si tam neriskne nadr*ať sa tam ako ringla :D
a sú tam aj cez pracovnú dobu fúkacie skúšky....
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

tak ja si myslim že to pivko dve an večeru je super vec ked makate cely den..........ale ako si pisal yogi tvrdy
alkohol by sa nikto neodvažil ani nie kvoli problemom ale skorej kvoli tomu že kde je a čo bude zajtra robiť :D teda s opicou by sa mi tam makať nekcelo
Y[o]G1
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Y[o]G1 »

tak ja si tiež myslím, že jedno pivko po takej makačke a dobrej večery je úplne pohladenie :smt003

a s tým tvrdým??? veď by ma švihlo, keby som mal vstať po 5hodinách spánku a mať takú poriadnu opicu na chrbte :D
veď to by mi ani tá predstava, že sa mi môže zajtra niečo stať, nedovolila si dať tvrdé...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

aj to nvm ak by si sa riadne sťal či by si za 5 hhod spanku vytriezvel :D
marecek5431
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marecek5431 »

Čaute ludia..ako by som sa tam mohol dostať?už som to skusal telefonicky som vyplnoval niaky dotaznika malo mi prist nieco postou a neprislo....dohady su take ze aj je to v pohode aj nie je ..hej to je kazdeho vlastny pohlad ....ale chcel by som to vyskusat ....mam 20rokov a myslim ze v kondicii......prosim ak mozete,odpiste....
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ty brdo, si viem predstavit, ze cez den by ma na nohach drzala iba predstava, ze ku veceri dostanem pivko :P
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Ja som sa s jednym takym chalanom rozpraval, studuje resp. kupuje si titul na VS a pracuje na ropnej plosine kdesi na severe. Robusny chlap pride domov peniaze mu trcia z kazdeho vrecka ale ked som s nim rozpraval tak sa mi zdal trosku mimo, dost cudne nazory mal, vkuse hanlivo rozpraval a ako sam povedal, s takou pracou si on zenu nenajde a kedze ma prachy tak ma kazdy vecer inu...azda z tej prace uz cloveku fakt preskakuje...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

mno yogi tak ako ?? tri mesiace prešli už by si mal piť ropu nie ?? ..........sa ozvy ako to tam je .......
marecek5431
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marecek5431 »

Juicy..hm to je mozno pravda ale tak vsetci nemusia byt takí...ach som zvedavý ja tiez inak na yogi-ho.....bo ten mi este neodpisal....bo toho som sa o tieto plosiny pytal..bo akurat on dost vysvetloval a vedel ako to tam chodi.....no tak tesime sa uz viacerí teda...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

mno on by mal teraz končiť ten 3 mesačny pripravny program alebo nedavno skončil a ak je už natych ropných ..............tak asi moc na net pristup nema ale tak dufajme
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

sa ani necudujem, ze ten clovek je vulgarny, ked je tam medzi chlapmi, ktori su "uvazneni" na kovovej konstrukcii a robia tam jak roboti
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

no yogi bol naposledy prihlaseny Posl. návšteva: 18 Jan 2009, 20:31 a absolutne sa nevyjadril cize si myslim ze sedi doma na riti a ne na ziadnych plosinach :)
azzzim
Novice
Novice

je to krasne

Príspevok od používateľa azzzim »

hej chlapci staci zbytocnych slov . ze tu toho popisanych 7 stra a uplne o nicom .Radsej nech sa vijadi niekdo kdo tam bol a co si odtial odniesol , nez pocuvat take veti ako"pocul som .... " da sa iba tazko veri takym somarinam v druhej ruky... nech sem odteraz pise iba ten kdo sa v tom naozaj rozumie zacal som to cital lebo som bol zvedavy co a ako a nie predo aby som sa dozvedel ze nejaky dedo sa tam zfetoval a uvidel morsku pannu ;)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

čo si odtial odniesom su peniaze ......a sorry ale toto je o diskutovani ...niesu to informacie teda ak kceš vedeť niečo o tej praci použi google ..............
jozzy
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jozzy »

kamarat mi hovoril , ze z vedlajsej dediny islo pat chlapov na ropne vrty , vratili sa traja :shock: , mam teraz pred skuskami na VS a ak ma neprijmu tak tam chcem ist , ale PLS ake su tam podmienky, vekove alebo ine???
:?:
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Tak taktato robota je inac platena, len je to fakt na ukor toho co robis. Je to fakt pre takych ktory sa neboja, maju aj nieco v sebe, tym myslim huzevnatost silu a vydrz. Ak nemas toto tak si mozes tak... Proste tahas mnohohodinove sichty v tazkych podmienkach. Ak prezijes nejaku tu dobu co tam robis tak si rad. Ktosi tu spominal ze to je platene ako kdesi na tom mori. Neviem co je lepsie ci to more alebo co. Na tej lodi padnes do mora a je po tebe, a toto ...??? to tiez neni vyhra, ale zas ak to zvladnes tak mas o peniaze postarane. Milionkrat by som si rozmyslel, ci by som tam siel aj za take peniaze, lebo nebezpecenstvo je tam az moc vysoke... :arrow: :arrow: :arrow: :wink:
mulatt
Darca
Darca

serte na ropne vrty ludia, momentalne som v spanielsku a pytal som sa rybarov kolko zarabaju.su mesiac na lodi ale maju 4500€ mesacne takze nielen ropne vrty vedia vynasat :)
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Rybolov je jedno z najnebezpecnejsich povolani, v roku 2006 bolo na prvom mieste s poctom umrti na 100 000 zamestnancov. Takze ten plat nieje vysoky len tak :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Dangerous_jobs
mulatt
Darca
Darca

to ano ale rybolov bolo brane ako pasivne rybarcenie..pozeral som video kde bolo tych 10 najnebezpecnejsich sportov a prvy bol naozaj rybolov.ale bolo to odovodnene tym ze ludia ked si idu zarybarcit tak casto piju chlast a potom sa stavaju nehody ako ze prevrati do vody a utopi sa.ked rybarcis na velkej lodi a je to tvoje zamestnanie tak nepijes :wink:
Napísať odpoveď