Hard situacia dik za radu :)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
sebci
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sebci »

smejko24 napísal::smt049 ty moje srdiecko
ked sa on nema k tomu aby ťa vybozkával jak sa patrí tak prečo to nespraviš ty? šak jednoducho pridete na to že či fakt vam to vyhovuje ..... už si konečne splette jazyky (nemyslim tie v škole)....
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

To automaticky, ked niekto pochadza z katolickej rodiny tak nesmie to a to a to? Vsak mas svoj zivot a tak hadam ty vies, co ti vyhovuje a co chces..Tak sa tak zariadte a "vyssej" moci sa nebojte..
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

K Sovietovi ešte doplním.. že človek žije len raz. On(život) je totiž príliš krátky na to, aby sme ľutovali niečo, čo nespravíme...

Bohatstvo, aj tak sa dáte dokopy... ide len o to, či teraz, alebo o týždeň, či mesiac... WAKE UP ! ! !

neviem, či si čítala celú tému, ale ak nie, prečítaj si.. VYSER SA NA RODINU ! ! !

a na ten milostný spam máte SS :D

Mi-chau :lol:
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

juuuj zachvilku no za necele 2 tízdne pride z rakuska no teda z rakuska sa vrati skor ale pride 3 ku mne budeme sami doma :) co v takej situacii robit ? hmm ja mam aku taku predstavu co som vazne sam zvedavy co sa stane :) keby to bolo podla mna tak jej pusu urcite dam chichi :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Mathews napísal:juuuj zachvilku no za necele 2 tízdne pride z rakuska no teda z rakuska sa vrati skor ale pride 3 ku mne budeme sami doma :) co v takej situacii robit ? hmm ja mam aku taku predstavu co som vazne sam zvedavy co sa stane :) keby to bolo podla mna tak jej pusu urcite dam chichi :D
hm pozri: sami doma, ty ju chces, ona chce teba...ak jej das len pusu tak si ten najvacsi kkt na svete :lol: no offence
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

SchYzo napísal:hm pozri: sami doma, ty ju chces, ona chce teba...ak jej das len pusu tak si ten najvacsi kkt na svete :lol: no offence
je dost cudne nadavat clovekovi ktory sa na nieco tesi a tesi sa teda konkretne z malickosti po tolkom trapeni do kktov.. pre vacsinu normalnych ludi budes po precitani tvojho prispevku ním TY
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sebci napísal:je dost cudne nadavat clovekovi ktory sa na nieco tesi a tesi sa teda konkretne z malickosti po tolkom trapeni do kktov.. pre vacsinu normalnych ludi budes po precitani tvojho prispevku ním TY
kde mu nadavam? :) ked nepoznas vyznam podmienkovej spojky "ak" tak by si mal ist s5 na zakladnu :wink: (ani tebe teraz nenadavam)
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

mne to pride zvrhle, divim sa ze je tu tolko ludi co ho v tom podporuju
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

cubix napísal:mne to pride zvrhle, divim sa ze je tu tolko ludi co ho v tom podporuju
presne aj ja som toho isteho nazoru, ti vsetci co ho podporujete by ste isli do vztahu so sesternicou?
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ked niekoho lubis tak to zvrhle nieje btw kazdy ma o tom svoj nazor :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

cubix napísal:mne to pride zvrhle, divim sa ze je tu tolko ludi co ho v tom podporuju
ak to obom vyhovuje a nikomu to neprekaza tak to zvrhlenieje.. zvrhle je to ak to niekto odsudi a bude im v tom branit. to je zvrhlost
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

imo nech si robi kto chce co chce s kym chce, ale uz by sa mali rozhybat a ne len vkuse dookola pisat do temy (jka to vyzera tak uz konecne planuju)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

hmmmmm to je pekne ze to sem pises :D ale nie je tu nahodou aj ona zaregistrovana ? to jej mozes rovno napisat co s nou chces robit a ona ti moze napisat ci s tym suhlasi :D
smejko24
Novice
Novice

Príspevok od používateľa smejko24 »

preco si myslite ze je to zvrhle ???mam ho strasne rada a uz sa nevem dockat ked ho konecne uvidim :oops: no dobre viem ze je to moja zakazana laska ale ja ho lubim :smt050
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

smejko24 napísal:preco si myslite ze je to zvrhle ???mam ho strasne rada a uz sa nevem dockat ked ho konecne uvidim :oops: no dobre viem ze je to moja zakazana laska ale ja ho lubim :smt050
tak v com je problem?!??
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Neviem, asi maju pocit ze ak sa nepochvalia na fore tak ako keby neboli.
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

Mozno na povzbudenie inych, co su v podobnej situacii aby videli ze niesu sami
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

nato tu potrebuju na 3 strany strany opakovane vykladat ako su na tom zle a aby sme im poradili a dalsie 2 strany spamovat tym ze sa lubia?
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Nic proti.. ale preco mam pocit ze tí dvaja si tu z vas robia ''prdel'' ? :roll:
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak po nejakom caso vam napisem ako to pokracuje samozrejme mi nejde o nejaku chvalu ako tu niekto pisal alebo o spam :?
Nasa situacia sa dostala do takej podoby ze sme na tom da sa povedat este horsie ako sme boli lubime sa este viac je to cosi neuveritelne nedokazem v noci ani poriadne spavat myslim na nu stale :// ale nechcem aby ste si mysleli ze sa zbytocne odomkla tema teraz mi ide o vase rady co najlepsie aspon tí co sem tam sledovali tuto temu a vedia ako to medzi nami je ://
chcel by som od vas nejake rady ako by sme sa mohli castejsie stretavat teda aspon mna uz nic nenapada vazne som sa pokusal myslim na to v kuse ale na nic som neprisiel :// chcel a chcem ist za nou do rakuska ale nejdem si robit uz zbytocne nadeje agenturami ktore ma zbytocne zdieraju za nejake administrativne poplatky ktore mi lezu hore zaludkom ....
neviem co mam robit cakat na nejaky zazrak ze si pracu zozeniem v rakusku alebo si najst pracu niekde inde kde nebudem moct snou byt ani na nete ani osobne asi nedokazem :? a tu v martine je to spracou dost tazke a navyse ked nema clovek ani maturu tak moc sanci nema uz som zufali ....
napada vas nejake riesenie ? bez nejakych blbych poznamok ?
peniaze potrebujem ale nechcem stratit ani nadej ze snou nebudem vobec to by mi srdce nedovolilo ://
a cim dalej tym je to tachzie stale o tom nik nevie stale to dusime a tajime v sebe a myslim ze do dalekeho buducna aj budeme musiet :?

vlastne je mi to blbe vas ziadat o radu musim sam a najlepsie vediet co mam robit ale som naozaj zufaly stoho ze ju vidim tak malo :cry:
Zamknuté