ked sa on nema k tomu aby ťa vybozkával jak sa patrí tak prečo to nespraviš ty? šak jednoducho pridete na to že či fakt vam to vyhovuje ..... už si konečne splette jazyky (nemyslim tie v škole)....smejko24 napísal:ty moje srdiecko
Hard situacia dik za radu :)
-
Začiatok Konca
Professional
K Sovietovi ešte doplním.. že človek žije len raz. On(život) je totiž príliš krátky na to, aby sme ľutovali niečo, čo nespravíme...
Bohatstvo, aj tak sa dáte dokopy... ide len o to, či teraz, alebo o týždeň, či mesiac... WAKE UP ! ! !
neviem, či si čítala celú tému, ale ak nie, prečítaj si.. VYSER SA NA RODINU ! ! !
a na ten milostný spam máte SS
Mi-chau
Bohatstvo, aj tak sa dáte dokopy... ide len o to, či teraz, alebo o týždeň, či mesiac... WAKE UP ! ! !
neviem, či si čítala celú tému, ale ak nie, prečítaj si.. VYSER SA NA RODINU ! ! !
a na ten milostný spam máte SS
Mi-chau
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hm pozri: sami doma, ty ju chces, ona chce teba...ak jej das len pusu tak si ten najvacsi kkt na sveteMathews napísal:juuuj zachvilku no za necele 2 tízdne pride z rakuska no teda z rakuska sa vrati skor ale pride 3 ku mne budeme sami domaco v takej situacii robit ? hmm ja mam aku taku predstavu co som vazne sam zvedavy co sa stane
keby to bolo podla mna tak jej pusu urcite dam chichi
je dost cudne nadavat clovekovi ktory sa na nieco tesi a tesi sa teda konkretne z malickosti po tolkom trapeni do kktov.. pre vacsinu normalnych ludi budes po precitani tvojho prispevku ním TYSchYzo napísal:hm pozri: sami doma, ty ju chces, ona chce teba...ak jej das len pusu tak si ten najvacsi kkt na sveteno offence
-
Hotwire
Addict
kde mu nadavam?sebci napísal:je dost cudne nadavat clovekovi ktory sa na nieco tesi a tesi sa teda konkretne z malickosti po tolkom trapeni do kktov.. pre vacsinu normalnych ludi budes po precitani tvojho prispevku ním TY
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Betarik
Professional
Tak po nejakom caso vam napisem ako to pokracuje samozrejme mi nejde o nejaku chvalu ako tu niekto pisal alebo o spam
Nasa situacia sa dostala do takej podoby ze sme na tom da sa povedat este horsie ako sme boli lubime sa este viac je to cosi neuveritelne nedokazem v noci ani poriadne spavat myslim na nu stale
/ ale nechcem aby ste si mysleli ze sa zbytocne odomkla tema teraz mi ide o vase rady co najlepsie aspon tí co sem tam sledovali tuto temu a vedia ako to medzi nami je
/
chcel by som od vas nejake rady ako by sme sa mohli castejsie stretavat teda aspon mna uz nic nenapada vazne som sa pokusal myslim na to v kuse ale na nic som neprisiel
/ chcel a chcem ist za nou do rakuska ale nejdem si robit uz zbytocne nadeje agenturami ktore ma zbytocne zdieraju za nejake administrativne poplatky ktore mi lezu hore zaludkom ....
neviem co mam robit cakat na nejaky zazrak ze si pracu zozeniem v rakusku alebo si najst pracu niekde inde kde nebudem moct snou byt ani na nete ani osobne asi nedokazem
a tu v martine je to spracou dost tazke a navyse ked nema clovek ani maturu tak moc sanci nema uz som zufali ....
napada vas nejake riesenie ? bez nejakych blbych poznamok ?
peniaze potrebujem ale nechcem stratit ani nadej ze snou nebudem vobec to by mi srdce nedovolilo
/
a cim dalej tym je to tachzie stale o tom nik nevie stale to dusime a tajime v sebe a myslim ze do dalekeho buducna aj budeme musiet
vlastne je mi to blbe vas ziadat o radu musim sam a najlepsie vediet co mam robit ale som naozaj zufaly stoho ze ju vidim tak malo
Nasa situacia sa dostala do takej podoby ze sme na tom da sa povedat este horsie ako sme boli lubime sa este viac je to cosi neuveritelne nedokazem v noci ani poriadne spavat myslim na nu stale
chcel by som od vas nejake rady ako by sme sa mohli castejsie stretavat teda aspon mna uz nic nenapada vazne som sa pokusal myslim na to v kuse ale na nic som neprisiel
neviem co mam robit cakat na nejaky zazrak ze si pracu zozeniem v rakusku alebo si najst pracu niekde inde kde nebudem moct snou byt ani na nete ani osobne asi nedokazem
napada vas nejake riesenie ? bez nejakych blbych poznamok ?
peniaze potrebujem ale nechcem stratit ani nadej ze snou nebudem vobec to by mi srdce nedovolilo
a cim dalej tym je to tachzie stale o tom nik nevie stale to dusime a tajime v sebe a myslim ze do dalekeho buducna aj budeme musiet
vlastne je mi to blbe vas ziadat o radu musim sam a najlepsie vediet co mam robit ale som naozaj zufaly stoho ze ju vidim tak malo