GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metthal »

nie vzdy co je nove je aj dobre, skus nieaky starsi
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ataman napísal:fajn, zostava:
Athlon 5600MHz 2,9Ghz X2
Ram: 4GB
ATi HD4670
ty si z tomshardware, ze si dokazal taktnut CPU na 5.6Ghz ? :lol:
eject
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eject »

mirec014 napísal:ja by som si to rád zahral lenže spustím hru dám start načíta rozbehnem sa autom výdem na cestu a vypne sa alebo reštart pc:(

//autoeditácia príspevku ( 19 Jan 2009, 21:56 )
no tak problém s reštartom som vyriešil ale mám tu iný problém.prosím vás ako ho odtránim???????Pozri prílohu
staci ked si nastavis v catalyste minimap na high qulity ;)
mirec014
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mirec014 »

eject napísal:staci ked si nastavis v catalyste minimap na high qulity ;)
diki moc fakt to pomohlo :)
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

Šu-Do napísal:ty si z tomshardware, ze si dokazal taktnut CPU na 5.6Ghz ? :lol:
:smt082 :smt082 :smt082 :aasmile29: :lol: :lol: :lol:

oprav si to na 5600+ :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

skusil som dat ten commandline.txt
tam som si hodil

Kód: Vybrať všetko

-nomemrestrict -novblank -norestrictions -noprecache
uz mozem na svojej ATi4870 512 hodit vsetko na max... sice mi pise pri high texturach, ze bla bla 914mb.. (rozl. 1600*1200).. hra mi slape nadherne.. pri low a medium som mal problem s tym, ze ked som kukol pocas jazdy do boku, alebo dozadu, ze ako keby sa snazilo rychlo nacitat textury.. teraz to ide uplne super... view mam na 40 a detaily na 55.. shadow na 9 a vehicles na 100 (nech mam vzdy nejake poruke :D )...
fps kolise od 22 do 40.. priemerne 30.. na tych 22 padne ked je vela aut v noci..

pri vsetko low (iba tam kde su tie posuvniky, textury a render mi nerobia ziadne zmeny v FPS) mi nepadne fps pod 40.. cca mam 50.. )..

cize.. to co som napisal do CODE.. urobte si v priecinku GTA IV (kde je launcher) subor commandline.txt , tam to vpiste presne tak ako som to sem dal.. a hru potom pustite cez ten launcher.. :)

// no super.. uz viem ako spojazdnit savy.. pokial reinstalujete windows, alebo ich chcete spojazdnit na inom PC, ci wine

teraz som odskusal
1. Copy the whole folder "Rockstar Games" from "C:\Users\*****\AppData\Local\" and "XLive" folder from "C:\Users\*****\AppData\Local\Microsoft\". (VistaX64)

2. Save it for back-up.

3. After you've formatted your HDD to any OS and installed the game. (GTAIV) Paste the back-up folders "Rockstar Games" and XLive" to where you got the files before overwriting the files.

"C:\Users\*****\AppData\Local\" = "Rockstar Games"

"C:\Users\*****\AppData\Local\Microsoft\" = "XLive"

4. Now run the game and press "HOME" in-game to sign-in from XLive. Choose your old nick when signing-in. Don't make new account or your save file won't load.

5. After signing-in, play the game and it will load your save file automatically.
*On XP these directories live in: C:\Documents and Settings\******\Local Settings\Application Data\
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Akoze... nechapem ako... ale commandline tej hre VYRAZNE pomoze, teraz hram na 1024, medium detaily uplne krasne na GF 9500M GS 521... no ale chcel by som sa spytat ako si v hre zobrazim FPS... nikde som to nenasiel
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Robbie42.. napr. program FRAPS

//autoeditácia príspevku ( 21 Jan 2009, 10:43 )
Šu-Do napísal:vehicles na 100 (nech mam vzdy nejake poruke :D )...
fps kolise od 22 do 40.. priemerne 30.. na tych 22 padne ked je vela aut v noci..
To je môj sen mať traffic density na 100.. som to raz skúsil.. a už na začiatku mosta bola zápcha.. keď som došiel na stredný ostrov, tak som to hneď zrušil, bo bola pekná sekanička. Teraz mám defaultne na nejakých 20-30.. a keď idem v noci na prostrednom ostrove v protismere, padá mi to na +/-15fps ([email protected], 4GB, 8800GT OC, 1280x1024)..

Už žeby bola na sklade GTX285ka.. :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

brm... zostavu aku mas, s tou by problem nemal byt.. nechapem..
vehicle density je pekna sranda.. hlavne v noci, ked vidis brzdiace svetla, ked je zapcha, alebo ked ju sposobis ty :P

inak teraz som skusal dat savy z Visty 64 bit do 32 bit XP.. vsetko ide.. nie je problem..

akurat ma mrzi, ze na rovnakom setupe mi na XP fps nepadne pod 30 :( .. a niekedy ide na 60, na letisku cez 70.. cca je 35... oproti tej viste...
-hitman-
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa -hitman- »

Šu-Do napísal:brm... zostavu aku mas, s tou by problem nemal byt.. nechapem..
vehicle density je pekna sranda.. hlavne v noci, ked vidis brzdiace svetla, ked je zapcha, alebo ked ju sposobis ty :P

inak teraz som skusal dat savy z Visty 64 bit do 32 bit XP.. vsetko ide.. nie je problem..

akurat ma mrzi, ze na rovnakom setupe mi na XP fps nepadne pod 30 :( .. a niekedy ide na 60, na letisku cez 70.. cca je 35... oproti tej viste...
ja mam nastavenia High, Very High a vsetko naplno okrem view distance, na rozliseni 1920x1200, HD 4870 X2, Q9550, 4Gb 1066 mhz ram, Vista Ultimate a fps sa pohybuje len okolo 25 (merane pomocou Fraps), preco len tolko ked vsetci pisu o takych velkych cislach ako napr. su-do 70??? a zvlastne je, ze mi ukazuje len 1010 Mb a pritom mam 2Gb grafickej pamate.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

lol diki su-do mi to ide tak isto na low ako aj na mediu a nieco na high :D fps stale 15-20 :D takze potrebujem niak poradit v tom taktovani cpu ale aj v GPU :cry: plz poradte help :cry:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

-hitman- napísal:ja mam nastavenia High, Very High a vsetko naplno okrem view distance, na rozliseni 1920x1200, HD 4870 X2, Q9550, 4Gb 1066 mhz ram, Vista Ultimate a fps sa pohybuje len okolo 25 (merane pomocou Fraps), preco len tolko ked vsetci pisu o takych velkych cislach ako napr. su-do 70??? a zvlastne je, ze mi ukazuje len 1010 Mb a pritom mam 2Gb grafickej pamate.
nataktuj to CPU, velmi to pomoze...
ten render si daj na highest.. na fps sa ti to neodzrkadli...
najviac z fps zere detail a view distance... odporucam dat tieto dve hodnoty na stred.. :) to, ze ti zobrazuje 1GB je v pohode..
cela tato hra je velmi zle vyladena.. :) uz som videl, ako to islo niekomu v pohode na uplne kktskych zostavach :wink:
DAMON88 napísal:lol diki su-do mi to ide tak isto na low ako aj na mediu a nieco na high :D fps stale 15-20 :D takze potrebujem niak poradit v tom taktovani cpu ale aj v GPU :cry: plz poradte help :cry:
na to je tu ina tema
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:na to je tu ina tema
a aka plz :?:
-hitman-
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa -hitman- »

Šu-Do napísal:nataktuj to CPU, velmi to pomoze...
ten render si daj na highest.. na fps sa ti to neodzrkadli...
najviac z fps zere detail a view distance... odporucam dat tieto dve hodnoty na stred.. to, ze ti zobrazuje 1GB je v pohode..
cela tato hra je velmi zle vyladena.. uz som videl, ako to islo niekomu v pohode na uplne kktskych zostavach
dik, ale ohladne toho cpu: myslis si ze bude mat nejaky efekt keď nataktujem core2quad 2,83 GB na nejakych dajme tomu 3,2 Ghz? Je to len o par mhz. A nebude tovplyvnene tak trochu aj tym rozlisenim?p.s. myslel som ze pri grafike za 500€ to bude slapat najlepsie ako sa da.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

jupi prave som taktol procak o 48ghz :) :) moj prvy uspech :D :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

-hitman- napísal:dik, ale ohladne toho cpu: myslis si ze bude mat nejaky efekt keď nataktujem core2quad 2,83 GB na nejakych dajme tomu 3,2 Ghz? Je to len o par mhz. A nebude tovplyvnene tak trochu aj tym rozlisenim?p.s. myslel som ze pri grafike za 500€ to bude slapat najlepsie ako sa da.
v tejto hre nejde tak o VGA ako o CPU.. ak ho das na 3.2Ghz, ver mi, ze vykon v hre ti pojde pekne hore... :) len si tam nieco nepokaz...
ak si myslis, ze je to rozlisenim, mozes skusit predsa zmensit.. ale to nebude tym.. VGA je mrte silna.. musi to dokazat utiahnut...
DAMON88 napísal:jupi prave som taktol procak o 48ghz :) :) moj prvy uspech :D :D
wau.. 48Ghz.. vsak to si nemal zaklad ani 2.1 Ghz :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

DAMON88 napísal:jupi prave som taktol procak o 48ghz :)
A zároveň aj vytvoril svetový rekord v taktovaní.. snáď sa raz dožijeme toho, že aj my ostatní budeme mať procáky na 48GHz.. ;)
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tam mhz to mas jedno :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ako 48 ghz procak by som chcel mat, ale chladic by som musel dat motor z chladnicky :D
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Hej a velkost procaku by odpovedala PC stoliku :) Ako v tej ruskej serverovni :-D Maticna, zdroj, ramky na policke :-D
Napísať odpoveď