Chcem si objednat FiberTV ale niesom si isty ohladom par veci co sa tyka zapojenia...
1) Set-top-box od Orangu ma ake vystupy? Pretoze by ma zaujimalo ci ma aj klasicky (coaxial) analogovy vystup alebo ci sa da k (beznej) TV pripojit len pomocou SCART ?
2) Dalej chcem FiberTV pripojit k PC. Takze dajme tomu ze by som kupil tv kartu s digitalnym tvtunerom. Potrebujem dalsi set-top-box aj pre pc? Ak ano, bude mat set-top-box potrebne vystupy, ktore ma tv karta ?
Najskor uvazujem nad tymito dvoma hybridnymi kartami, pricom ta druha ma MPEG-2 encoder :
http://tntrade.sk/leadtek-winfast-pxdtv ... 17503.html
http://tntrade.sk/leadtek-winfast-pxdvr ... 17511.html
3) Ma niekto skusenosti, ze ak ma zapnutu FiberTV tak klesa rychlost FiberNetu alebo pripadne sa zvysil ping? Ano viem, ze tu je tema o FiberNete ale tusim sa to tam nikto nepytal. (no znamy ma magio a ma prave s tymto problem ak je na internete a zaroven ma zapnutu TV)
Dakujem za odpoved.
FiberTV (tv,tv karta...)
3) Ma niekto skusenosti, ze ak ma zapnutu FiberTV tak klesa rychlost FiberNetu alebo pripadne sa zvysil ping? Ano viem, ze tu je tema o FiberNete ale tusim sa to tam nikto nepytal. (no znamy ma magio a ma prave s tymto problem ak je na internete a zaroven ma zapnutu TV)
to za magio to je hlupost... su tam len nepatrne rusenia... internet ide na svojej frekvenci.. a tv tiez.. u fiber od orange je to tiez tak pokial sa nemylim
to za magio to je hlupost... su tam len nepatrne rusenia... internet ide na svojej frekvenci.. a tv tiez.. u fiber od orange je to tiez tak pokial sa nemylim
Aha, tak snad mas pravdusebci napísal:3) Ma niekto skusenosti, ze ak ma zapnutu FiberTV tak klesa rychlost FiberNetu alebo pripadne sa zvysil ping? Ano viem, ze tu je tema o FiberNete ale tusim sa to tam nikto nepytal. (no znamy ma magio a ma prave s tymto problem ak je na internete a zaroven ma zapnutu TV)