Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
xH4wK
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ^^ teba si pametam ty si jeden z tych 2 ludi co poznamDiablo napísal:vsak Raydis lol
jj lagujeMrk napísal:twinkom bude v patchi koniec, budu vraj dostavat xp za killy..ble preco som potom daval 4k goldov za blbu rogunu na 29 lvl ?neva i tak ostal na DT
Hawk naco znizovat ping ? nebodaj ti to laguje...
Cez tracert mam na WoW realm pingy 56ms +- a v hre 150-300
-
xH4wK
Ludia len co vam poradim nikdy nechodte na niektory zo serverov might and magic uplne debilny gm a nestabilita (dnes bol off asi 7hodin s coho mi z postavy ubrali 21 levelov a asi 200g ) plus sice je tam vela ludi ale vecina su "majstri" z nacheatovanim swp gearom (KJ este nebol sundany za historiu servra hlavne ze tam seci behaju z vecami ktore dropuje neviem ci im to nepride blbe a gmom divne ale neham tak)
si na free serveri, nemozes mat ziadnu zaruku ze sa daco nestaneJV napísal:Ludia len co vam poradim nikdy nechodte na niektory zo serverov might and magic uplne debilny gm a nestabilita (dnes bol off asi 7hodin s coho mi z postavy ubrali 21 levelov a asi 200g ) plus sice je tam vela ludi ale vecina su "majstri" z nacheatovanim swp gearom (KJ este nebol sundany za historiu servra hlavne ze tam seci behaju z vecami ktore dropuje neviem ci im to nepride blbe a gmom divne ale neham tak)
-
xH4wK
neboj nepojdemeJV napísal:Ludia len co vam poradim nikdy nechodte na niektory zo serverov might and magic uplne debilny gm a nestabilita (dnes bol off asi 7hodin s coho mi z postavy ubrali 21 levelov a asi 200g ) plus sice je tam vela ludi ale vecina su "majstri" z nacheatovanim swp gearom (KJ este nebol sundany za historiu servra hlavne ze tam seci behaju z vecami ktore dropuje neviem ci im to nepride blbe a gmom divne ale neham tak)
uz nikdy freecko po tom co som okusil sladkost ofiku
a paci sa mi jednanie GMiek ked som mal problem ze som padol do textur , proste na urovni a nie ako na freecku
dalej komplet vsetko funguje , no kua len keby som mal viac casu na hranie
ja len keby nejaky novacikovia chceli tam ist teraz sa totiz hromadne lanaria ludia na MaM kua tiez akoze adminy uzasny napisem mu ticket ktoreho obsah sa da zhrnut asi do troch pismen:WTF a on len ze kazdemu sa nieco zmazalo tak drz hubu ked nechces ban :-/ ale nevadi urobil som si novu postavu priesta a je ppci 
-
Wishmaster
Medium Professional
radsej z toho serveru odid lebo bude wipe totalny a budes plakat potomJV napísal:ja len keby nejaky novacikovia chceli tam ist teraz sa totiz hromadne lanaria ludia na MaM kua tiez akoze adminy uzasny napisem mu ticket ktoreho obsah sa da zhrnut asi do troch pismen:WTF a on len ze kazdemu sa nieco zmazalo tak drz hubu ked nechces ban :-/ ale nevadi urobil som si novu postavu priesta a je ppci
-
Royalflush
Guru wannabe
No .. ty asi pill alpuJV napísal:ja len keby nejaky novacikovia chceli tam ist teraz sa totiz hromadne lanaria ludia na MaM kua tiez akoze adminy uzasny napisem mu ticket ktoreho obsah sa da zhrnut asi do troch pismen:WTF a on len ze kazdemu sa nieco zmazalo tak drz hubu ked nechces ban :-/ ale nevadi urobil som si novu postavu priesta a je ppci
pozname tie "original" raidy na swp lol seci kamarati to tak robia lol a to su len ti co ich poznamPok3R napísal:No .. ty asi pill alpuv SWP nikdo nic nebuguje.. a uz aj ja s raidom som niekolko krat dal Kila tak neviem co tocis.. ty si uplne mimo
a WIPE na Equlibrium nikdy nebude
btw.. podla mna to bude zavist ze ty nemas ten SWP equip a niektory ostatny ano
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Dexter_Two
Amateur
- Kontaktovať používateľa: