CIM TO JE
Daval som naspat FLASH 9 (mal som 10) a nic
nechapem
ZABUDOL SOM DOPLNIT ZE AK POUZIJEM ALTERNATIVNEHO KLIENTA TAK JE VSETKO OK
ty expert myslis ze ma nema 90% zoznamu autorizovaneho? zaujimave je ze aj ten co bol sivy, ked sa napoji online a ja som invisible tak ho vidim online...Blackburn napísal:dany kontakt ta nema authorizovaneho. pri klientoch ako miranda, qip a podobne takyto problem neni.
asi mas kramy, pisal si ze si pouzil alternativny klient, tzn ze si ho mohol pouzivat doteraz a zacal ti prekazat tak si presiel na icq, tym padom vacsinu ludi v CL nemas auth. nabuduce sa vyjadruj presne ty blbecek.lucky.strike napísal:ty expert myslis ze ma nema 90% zoznamu autorizovaneho? zaujimave je ze aj ten co bol sivy, ked sa napoji online a ja som invisible tak ho vidim online...![]()
Skusal som davat icq 6.0, najnovsi flash, NIC
No zo srandy si niekoho pridaj do CL a nežiadaj o autorizáciu. Pri najlepšom ho uvidiš invisible ( hoci v skutočnosti nie je ) a po relognuti ho uvidíš ako OFFLINE !!Blackburn napísal:OK vypni si ICQ a chod na mirandu a uvidime, ok???a potom tu pis bajky malym detickam.
pouvam upraven icq plugin od BM. a nemal som s tym problem, akurat teraz som si to kukal, na icq mam sedu kvetinku pri jednom z kontaktov a na mirande ho mam online, zazrakLord_3D napísal:No zo srandy si niekoho pridaj do CL a nežiadaj o autorizáciu. Pri najlepšom ho uvidiš invisible ( hoci v skutočnosti nie je ) a po relognuti ho uvidíš ako OFFLINE !!
Alebo máš neaký najnovší haxor ICQ.dll pre mirandu ktorý funguje ako "za starých čias" ?![]()
Na Mirande to fungovalo takto ale týmto časom je už pekne dlhú dobu koniec !! Pokiaľ máš kontakt na servy ( čo by si veru mať mal ) tak autorizáciu potrebuješ !!
Nenadavaj si do bratov. Ak si precitas poriadne co som napisal, pochopil by siBlackburn napísal:asi mas kramy, pisal si ze si pouzil alternativny klient, tzn ze si ho mohol pouzivat doteraz a zacal ti prekazat tak si presiel na icq, tym padom vacsinu ludi v CL nemas auth. nabuduce sa vyjadruj presne ty blbecek.
a este mi povedz co ma s kvietockom co spolocny flash? omg.... dalsia vec je ze moze byt chyba zo strany icq servera.
Aj keby alter. klient pouzival tak to neznamena ze pouzival mirandu...pri inych klientoch autorizacia moze byt potrebna. A kedze mas vsetky kontakty na servery tak sa to da aj predpokladat.Blackburn napísal:asi mas kramy, pisal si ze si pouzil alternativny klient, tzn ze si ho mohol pouzivat doteraz a zacal ti prekazat tak si presiel na icq, tym padom vacsinu ludi v CL nemas auth. nabuduce sa vyjadruj presne ty blbecek.
a este mi povedz co ma s kvietockom co spolocny flash? omg.... dalsia vec je ze moze byt chyba zo strany icq servera.