ICQ dost velky problem

Informácie o software, ankety...
lucky.strike
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

ICQ dost velky problem

Príspevok od používateľa lucky.strike »

Potreboval by som poradit... Uz neviem co s tym. Ked si pri starte icq zvolim rezim INVISIBLE, moj kontakt list vyzera nasledovne (priloha). Vsetci su SIVY a ti co su online su online....

CIM TO JE :?:

:idea: Skusal som ho asi 3x kompletne zmazat (registry atd...)
Daval som naspat FLASH 9 (mal som 10) a nic :(

nechapem :?

ZABUDOL SOM DOPLNIT ZE AK POUZIJEM ALTERNATIVNEHO KLIENTA TAK JE VSETKO OK
Prílohy
icq.jpg
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

nieco podobne robi aj mne...tych co su prihlaseni zobrazi normalne,polku tych co nie su,su zobrazeni na cerveno a polka na bielo...skusal som si nainstalovat nove ICQ 6.5 a robi to stale....
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

dany kontakt ta nema authorizovaneho. pri klientoch ako miranda, qip a podobne takyto problem neni.
lucky.strike
Amateur
Amateur

Blackburn napísal:dany kontakt ta nema authorizovaneho. pri klientoch ako miranda, qip a podobne takyto problem neni.
ty expert myslis ze ma nema 90% zoznamu autorizovaneho? zaujimave je ze aj ten co bol sivy, ked sa napoji online a ja som invisible tak ho vidim online... :twisted:

:arrow: Skusal som davat icq 6.0, najnovsi flash, NIC :?
Blackburn
Star
Star

lucky.strike napísal:ty expert myslis ze ma nema 90% zoznamu autorizovaneho? zaujimave je ze aj ten co bol sivy, ked sa napoji online a ja som invisible tak ho vidim online... :twisted:

:arrow: Skusal som davat icq 6.0, najnovsi flash, NIC :?
asi mas kramy, pisal si ze si pouzil alternativny klient, tzn ze si ho mohol pouzivat doteraz a zacal ti prekazat tak si presiel na icq, tym padom vacsinu ludi v CL nemas auth. nabuduce sa vyjadruj presne ty blbecek.

a este mi povedz co ma s kvietockom co spolocny flash? omg.... dalsia vec je ze moze byt chyba zo strany icq servera.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Blackburn napísal:..pri klientoch ako miranda, qip a podobne takyto problem neni.
Myslíš ?
Blackburn
Star
Star

Lord_3D napísal:Myslíš ?
v zivote som aspon pri Mirande problem nemal s authorizaciu ze mam sivy kontakt :lol: nemyslim ja viem...
Lord_3D
Addict
Addict

Po zmene na strane ICQ (AOL) je autorizácia (serverová) potrebná aj pri použití alternatívnych klientov na to aby si videl stav kontaktu.. :roll:
Blackburn
Star
Star

Lord_3D napísal:Po zmene na strane ICQ (AOL) je autorizácia (serverová) potrebná aj pri použití alternatívnych klientov na to aby si videl stav kontaktu.. :roll:
OK vypni si ICQ a chod na mirandu a uvidime, ok???a potom tu pis bajky malym detickam.
Lord_3D
Addict
Addict

Blackburn napísal:OK vypni si ICQ a chod na mirandu a uvidime, ok???a potom tu pis bajky malym detickam.
No zo srandy si niekoho pridaj do CL a nežiadaj o autorizáciu. Pri najlepšom ho uvidiš invisible ( hoci v skutočnosti nie je ) a po relognuti ho uvidíš ako OFFLINE !!

Alebo máš neaký najnovší haxor ICQ.dll pre mirandu ktorý funguje ako "za starých čias" ? :roll:

Na Mirande to fungovalo takto ale týmto časom je už pekne dlhú dobu koniec !! Pokiaľ máš kontakt na servy ( čo by si veru mať mal ) tak autorizáciu potrebuješ !!
Blackburn
Star
Star

Lord_3D napísal:No zo srandy si niekoho pridaj do CL a nežiadaj o autorizáciu. Pri najlepšom ho uvidiš invisible ( hoci v skutočnosti nie je ) a po relognuti ho uvidíš ako OFFLINE !!

Alebo máš neaký najnovší haxor ICQ.dll pre mirandu ktorý funguje ako "za starých čias" ? :roll:

Na Mirande to fungovalo takto ale týmto časom je už pekne dlhú dobu koniec !! Pokiaľ máš kontakt na servy ( čo by si veru mať mal ) tak autorizáciu potrebuješ !!
pouvam upraven icq plugin od BM. a nemal som s tym problem, akurat teraz som si to kukal, na icq mam sedu kvetinku pri jednom z kontaktov a na mirande ho mam online, zazrak :)
Lord_3D
Addict
Addict

Nie, skús si pridať do CL napr. mna a nežiadaj o autorizáciu a ani si ma nedávaj na server. To som zvedavý ako ma uvidíš.
lucky.strike
Amateur
Amateur

Blackburn napísal:asi mas kramy, pisal si ze si pouzil alternativny klient, tzn ze si ho mohol pouzivat doteraz a zacal ti prekazat tak si presiel na icq, tym padom vacsinu ludi v CL nemas auth. nabuduce sa vyjadruj presne ty blbecek.

a este mi povedz co ma s kvietockom co spolocny flash? omg.... dalsia vec je ze moze byt chyba zo strany icq servera.
Nenadavaj si do bratov. Ak si precitas poriadne co som napisal, pochopil by si

"ZABUDOL SOM DOPLNIT ZE AK POUZIJEM ALTERNATIVNEHO KLIENTA TAK JE VSETKO OK" (to v sedliackom preklade znamena ze mi ICQ robilo problem tak som bol zvedavy ci to bude robit aj iny klient, tak som ho asi ze nainstaloval a zistil, ze ten problem ma iba ICQ)

Skoro cele icq je zalozene ne flashi, je to nutna sucast funkcnosti icq, tak co ma stym spolocny kvietocek? asi tolko ze ked mas nejaky stary flash tak ti nepojdu hry pisane na najnovsej platforme, resp. verzii. Mal som dojem ze najnovsi flash + icq = problem, ale uz som stihol zistit ze nie...

Problem s icq serverom to zrejme nebude, skusal som alternativy pripojenia cez icq.mirabilis a este zopar inych, tak ja fakt neviem.
slovy88
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa slovy88 »

Blackburn napísal:asi mas kramy, pisal si ze si pouzil alternativny klient, tzn ze si ho mohol pouzivat doteraz a zacal ti prekazat tak si presiel na icq, tym padom vacsinu ludi v CL nemas auth. nabuduce sa vyjadruj presne ty blbecek.

Aj keby alter. klient pouzival tak to neznamena ze pouzival mirandu...pri inych klientoch autorizacia moze byt potrebna. A kedze mas vsetky kontakty na servery tak sa to da aj predpokladat.
Nizsie uz pises ze pouzivas upraveny plugin, myslis ze on si daval nejaky plugin? Myslim si ze nie ak to len skusal.

Lucky ja ti odporucam docasne pouzivat napr. QIP(pouzivam ho aj ja) alebo mirandu. Mozno vide update a uz ti to pojde aj ked si nemyslim ze je to chyba v ICQ.

Alebo mas moznost neschovavat sa pred svetom :D pripadne ak ti niekto prekaza skus ho dat do invisible samostatne mozno to vyriesi tvoj problem.
Arkarian
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkarian »

Ja pouzivam mirandu od sssugiho a musim rict ze jsem s tim nikdy nemel problem ... driv jsem pouzival Trillian ale ten mel chybu ze jsem nevidel statusy na icq ... jinak bych doporucil vsechny ostatni klienty nez oficialni ICQ. :)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Na mirande ak nemáte od dotyčného autorizáciu, vidíte kontakt stále offline...
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Tak to funguje všade (po tom, ako zmenili protokol).
Napísať odpoveď