LOST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

Nech uz to mozem pososat... dufam ze to nedoseru
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak zatial je vonku len druha cast :( Na prvu cast si pockame, kedze vraj bol problem so signalom, ked ju vysielali.. :(
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Soviet napísal:Tak zatial je vonku len druha cast :( Na prvu cast si pockame, kedze vraj bol problem so signalom, ked ju vysielali.. :(
tak ja som teraz videl vonku (linky) prvu aj druhu cast (na lost.cz), tj. S05E01 aj S05E02, ludia pisu, ze to neni fake.. lenze este udajne nie je vonku, a nevie sa ci vobec bude, rekapitulacna epizoda..
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

makaveli napísal:tak ja som teraz videl vonku (linky) prvu aj druhu cast (na lost.cz), tj. S05E01 aj S05E02, ludia pisu, ze to neni fake.. lenze este udajne nie je vonku, a nevie sa ci vobec bude, rekapitulacna epizoda..
Uz su veru..ale ako citam nazory, tak ABC pridalo viac reklam do casti..A teraz sa nevie ktora verzia je OK..Kedze to budem kukat az vecer, tak ak niekto pozrie prvu cast, tak na vediet ktoru verziu tahal..Dik.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Soviet napísal:Uz su veru..ale ako citam nazory, tak ABC pridalo viac reklam do casti..A teraz sa nevie ktora verzia je OK..Kedze to budem kukat az vecer, tak ak niekto pozrie prvu cast, tak na vediet ktoru verziu tahal..Dik.
vraj ta od grupy PusherCrew je v pohode..
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Lost S05E01 HDTV XviD-PusherCrew + Lost.S05E02.The.Lie.HDTV.XviD-2HD z Torrentleechu ide nadhera sosajte a kukajte :wink:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Fuuuh tak pozrel som prve dve casti..A veru ludia neviem Vam..ale som este viac zamotany ako doteraz :cry: Uz len kvoli tomu mi LOST chybal :) zas mozem citat nazory a nejake vychytavky.
Vypada to na peknu zapletku co sa tyka Bena...
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

tak sa nám to pekne začalo :) skrátka neviem prečo ale stále ma tento seriál niečo do seba.
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

pozrel som tie dve casti 1 serie a konstatujem ze som z toho vacsi kkt ako do teraz :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

asi som pribrzdeny, ale fakt tomu prestavam rozumiet... chcelo by to hned rozuzlovaciu cast :?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

chcelo by to zrekapitulovať posledne 2-3 serie :D pozrieť ich znovu kks.. kukol som tieto dve časti a praveže konečne začinam trocha chapať veci, ktore sa pomaly ale isto rozuzluju ohladom dharmy.. v niektorych ohladoch je to už teda fakt moc prešpekulovane(desmondova vynimočnosť), ale putavosť to ma stale :) a čakam a čakam a sledujem dokonca ako sa to cele rozuzli, ked to nebude stať za to.. budem mať nervy :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Netreba ti moc reklapitulovat dane serie..skor si pozri ten sumar co byva po kazdej serii..
Napriklad teraz je to s05e00 a takto sa to vola po kazdej serii :) odporucam.. I ked niesu nato nikdy titulky ale to je detail..:)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

ja som vždy kukal tie sumare.. akože nie su? možno teraz, ale napr. pamätam, že pri 4ke boli.. čo ti pomôže sumar, ked to zrekapituluju tak povrchovo.. čiže vieš o čo sa cca jedna.. ale ked začnu hovoriť o Dežkovi X, ktory sa stretol so šalamunom vo vzdušnom palaci a začnu sa baviť o kuzelnej lampe a ty nevieš vo co go :D na tie detaily často pozabudaš a tych je v LOSTE kopa.. a k tomu ak vyjde nova seria po par mesiacoch a medzitym si nič nevidel, jedneho času som čital teorie uživatelov na lost.cz som tam stravil cele hodiny a bolo to zaujimave čitanie, takže to som sa tiež toho dosť dozvedel, odporučam zase ja :)

//iunak repšekt... to už si žiada umenie, prihadzovať tam stale nove zahady a nejasnosti, ale pritom nič stare nevysvetliť :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jj ale aspon v s05e00 rekapitulacii je to zaujimavo urobene ten sumar :) Dozvedel som sa, ze Benjamin Linus sa vtedy preto zjavil na pusti, lebo potocil tym kolesom :) to by som si len tak dohromady nedal..

Ja teorie necitam, vsak predsa sa chcem nechat prekvapit.. Ale zato navstevujem lost-forum.com, kde kazdu epizodu rozoberaju dost podrobne vo viacerych temach..a tam sa dozviem toho vela :) (lostpedia sux) A dost je z toho takeho, co som ani nepostrehol..
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Spoiler:
inak.. to som si všimol iba ja? ked Ben použil to koleso(nekonečna energia), tak zmizol cely ostrov... teda sa premiestnil.. stale nevieme či len v čase alebo aj v priestore, ale to je jedno... ide o to, že koleso premiestnilo ostrov.. ale potom to už vyzera tak, ako keby sa presuvali na ostrove len ludia, pretože cestuju dopredu a dozadu... prostredie sa meni, teda sa nepresuva ostrov, WTF?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pozrel som si prave prve dve casti piatej serie a som maximalne sklamany. Uz stvrta seria a jej zaver o premiestneni ostrova isla dost do extremu a teraz v tom pokracuju. Ako prve ma napadlo, ze to bude natahovane ako Prison Break, teraz mozu kludne dalsie dve ci tri serie cestovat a robit posuny v case, pridaju k tomu par flashbackov ci zableskov z buducnosti a o nove serie je postarane.

Pre mna boli tieto dve casti velmi slabucke, mozno najslabsie co som videl za posledny rok ci dva z Lostu. Ocakaval som podstatne viac, ale asi marne. Snad v dalsej casti to bude o inom, aj ked sa obavam, ze cela seria bude asi o posune v case.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Spoiler:
ben ma 17hod na to, aby ich dostal späť... lebo inak sa niečo stane :D čiže ak ich dostane späť, posuny by mali prestať
den333: hmm, zle som babke rozumel :D počul som seventeen, nie seventy :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:...
Nechapem, ako mozes dane dve casti povazovat ako za najslabsie..Pekny uvod serie..Ale ono je to tak, ze ked clovek ten serial len pozera ako serial a nenastuduje si nic viac o danej casti, tak mu to mozno pride nezazivne. Ale ked si vsak clovek po casti pozrie na nejakom fore zaujimave postrehy, ktore mu zacnu v hlave este viac vrtat, tak nemoze povedat ze nieco bolo slabe..LOST a Prison nemozno zrovnavat..Prison natahoval veci, ktore boli uplne zbytocne a veelmi predvidatelne..Lost vsak nemoze natahovat divaka..Vari mali vysvetlit vsetky zahady v 2ch seriach co je dost nemozne?.
K Lostu netreba pristupovat len ako k serialu.. nad Lostom sa treba pozamyslat..
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

Old Dirty Bastard napísal:Spoiler:
ben ma 70 hodin aby ich dostal spät :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Soviet: Je to moj nazor, ze tieto casti povazujem za slabucke, nemusis hladat za tym nic. Nepotrebujem si divat nejake fora a postrehy, aj ked je pravda, ze vzdy po Loste aj Prison Breaku tak urobim, ale to je az potom ako si spravim svoj nazor a napisem nieco k serialu. To, ze na zaciatku kopali a skener im ukazal miesto velkej enegrie na ktorej spalili vrtaky a ze tam vlastne bolo vidiet "koleso", ktorym Ben presuval ostrov, tak to si vsimli snad vsetci divaci. Alebo to, ze ked v prvej casti zenska na letisku pozerala pas Sun, tak ho mala otvoreny cez Photoshop, tak to su veci, ktore ma tak rozculia, ze si na nieco taketo nedaju pozor. A studovat vsetky tie teorie, ktore koluju netom, tak o to zaujem nemam. Pozeram tento serial uz par rokov, malo to nieco do seba, najma tie flashbacky bolo nieco nove a neopozerane, ale by teraz zacali presuvat ostrov a robit cestovanie v case, tak to mi pride uz moc, pretoze to vytvara nove neobmedzene moznosti pre scenaristov a tak mozu serial natahovat este par serii. Ja by som vsak pri sledovani rad isiel postupne dalej, no teraz mam obavy, ze sa vela veci bude tocit ohladom tohto cestovania v case, resp. presuvania ostrova a vsetkeho okolo tejto problemtiky.

Ked uz tak navstevujes tie diskusie ohladom Lostu a analyz casti, tak by som mohol strucne nacrtnut a opisat co take zaujimave si si nevsimol v prvych dvoch castiach a o com sa najviac popisalo na nete, pretoze som nemal vobec cas to citat.
Napísať odpoveď