Pribeh som cital este davnejsie....ale mne islo o fotky poskladaneho buldozera....a prirovnat ho k niecomu....ja neviem trebars ho polozit ku klavesnici a podobne.Stenky napísal:tutok http://www.hojko.com/22r-a-lego-buldoze ... light=legomozes si aj pozriet pribeh ako som sa k nemu postupne odhodlaval
fotky su neposkladane LEGO, poskladane zozenies hockde na webe.
jedinu vyhradu mam ze sa mi cca po minutach pokazil ovladac a musel som si priamo u lega vybavit replacement ktory sa ku mne dostaval (hlavne koli sviatkom) asi mesiac.......
Lego,chewa,merkur . . .
-
Stenky
Professional
stavba modeu trvala cca 6h a mal som ho cely postaveny 3 tyzne kym som cakal na nahradny diel (ovladac).Lub0$ napísal:Pribeh som cital este davnejsie....ale mne islo o fotky poskladaneho buldozera....a prirovnat ho k niecomu....ja neviem trebars ho polozit ku klavesnici a podobne.
ked mi dosiel novy ovladac tak som si trocha zajazdil (tie segmentovane(84 dielove TJ. 42 dielov kazdy pas) umelohmotne pasy vydavaju kasny rolovaci zvuk, hlavne na parketach
pamatam si ze aku som mal zabvu s 1 motorom a 1 dotykovym senzorom lego 8479).... o to vacsia j zabava s 4 dialkovo ovladanymi motormi
a prirvovanaie ku klavesnici. je cca taky dlhy model ako klavesnica iked niesom spokojny so vsetkymi toleranciami modelu
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
A bavi ta to aspon trosku? Alebo je to zabavka na par dni a potom si na to ani nespomenies? Lebo vacsinou to uz v takom veku byva.....Stenky napísal:stavba modeu trvala cca 6h a mal som ho cely postaveny 3 tyzne kym som cakal na nahradny diel (ovladac).
ked mi dosiel novy ovladac tak som si trocha zajazdil (tie segmentovane(84 dielove TJ. 42 dielov kazdy pas) umelohmotne pasy vydavaju kasny rolovaci zvuk, hlavne na parketach) a postavil som si manipulator (4 motorovy, tj. 1 rotacia okolo zvislej osi, 2 rotacie ramien okolo vodorovnej osi a jeden uchop) a 6 nohy kracajuci mechanizmus
.
pamatam si ze aku som mal zabvu s 1 motorom a 1 dotykovym senzorom lego 8479).... o to vacsia j zabava s 4 dialkovo ovladanymi motormi
a prirvovanaie ku klavesnici. je cca taky dlhy model ako klavesnica iked niesom spokojny so vsetkymi toleranciami modelu
Uvazujes este o niecomz Lego Technic?
Inac mne sa paci Off Roader
-
Stenky
Professional
stavanie LEGA podla navodu je ako citanie knihy. Tesis sa na koniec ale ked to skonci tak ta mrzi ze uz to skoncilo a nemas co robit.
Ano bola to zabava
Jazdenie s tym mierne jednotvarne
ale ja som to kupoval koli motorom a dialkovemu ovladaniu a koli tomu ze si budem moct postavit X veci co ma napadnu (ja som skor na vlastne vymysly, podla navodu staviam iba malokedy, take to obligatne jedno dve postavenia)
po tom OffRoaderi som seriozne poskuloval
zhruba od 15r som sa aj zo stareho lega snazil poskladat odpruzene zavesenie kolies s odbacanim a variabilnou vyskou a ten offroader to vsetko ma, dokonca aj cena je prijatelna viacmenej. mat penez jak zelez tak to kupim, ale kedze z toho malo co zarabam ma mrzi kazda premrhana koruna tak sa zatial spokojim s buldozerom
Ano bola to zabava
po tom OffRoaderi som seriozne poskuloval
zhruba od 15r som sa aj zo stareho lega snazil poskladat odpruzene zavesenie kolies s odbacanim a variabilnou vyskou a ten offroader to vsetko ma, dokonca aj cena je prijatelna viacmenej. mat penez jak zelez tak to kupim, ale kedze z toho malo co zarabam ma mrzi kazda premrhana koruna tak sa zatial spokojim s buldozerom
Nj Chevu som neznasal, kocky do seba nezapadali tak pekne ako Lego....bola to taka lacna napodobenina lega....inac u nas v s kole ked som bol druhak na zakladnej, letelo Lego a volalo sa to, ze Slizer a potom prisli ty Bionicle.....a to kazdy chlapec nosi svojho do skoly a mali sme kadejake suboje a podobne
A merkus som mal tiez doma.....zdedil som ho po mojom krstnom, ktory toho mal dost....no tiez tam vela casti chybalo a nedal osa postavit skoro nic co bolo v navode.....a za dalsie....dali mi to do ruk dost skoro a tym padom ma to nejak nebavilo, lebo som este nemal taku zrucnost srubovat matice a podobne.
A merkus som mal tiez doma.....zdedil som ho po mojom krstnom, ktory toho mal dost....no tiez tam vela casti chybalo a nedal osa postavit skoro nic co bolo v navode.....a za dalsie....dali mi to do ruk dost skoro a tym padom ma to nejak nebavilo, lebo som este nemal taku zrucnost srubovat matice a podobne.
-
Stenky
Professional
postavil.Lub0$ napísal:No a uz si aj postavil nejaky svoj vymesel z toho buldozera?
snazil som sa o auto na DO s 2 stupnovou prevodovkou ale to skoncilo neuspesne (koli tomu ze som nezvladol odpruzene zavesy prednych kolies s odbacanim, stale sa to kyvalo tak som to vzdal ale planujem to znova dakedy premysliet a postavit)
6nohy kracajuci mravec
mechanicka ruka.....
na viac este nebol cas, skuskujem
inac mam taky maly challenge spravit 2 nohe kracadlo (mechwarriora a nech to aj odbaca)
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
kukajte http://kostky.org , veľa informácii o LEGU, ale vedenie fóra je veľmi nepríjemné a despotické, je to model totalitného režimu