Lego,chewa,merkur . . .

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Stenky napísal:tutok http://www.hojko.com/22r-a-lego-buldoze ... light=lego :) mozes si aj pozriet pribeh ako som sa k nemu postupne odhodlaval :D fotky su neposkladane LEGO, poskladane zozenies hockde na webe.

jedinu vyhradu mam ze sa mi cca po minutach pokazil ovladac a musel som si priamo u lega vybavit replacement ktory sa ku mne dostaval (hlavne koli sviatkom) asi mesiac.......
Pribeh som cital este davnejsie....ale mne islo o fotky poskladaneho buldozera....a prirovnat ho k niecomu....ja neviem trebars ho polozit ku klavesnici a podobne.
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sovietman »

ades napísal:premietacku myslis taku tu oranzovu krabicu na baterky?
ee. taka sivá, velka asi ako menšia mikrovlnka. na elektrinu normalne. A filmy mam v origi tych kelimkoch malych umelych uzatvaracich :)
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Ja som totalny LEGO fanatik, mam doma niekolko setov [Technic, plus a pod.], srandicky typu 2 krizovatky, voda, zachranny vrtulnik, cln, skuter, Anakin Skywalker + lod, Hviezda Smrti :-D and more! :P
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

Lub0$ napísal:Pribeh som cital este davnejsie....ale mne islo o fotky poskladaneho buldozera....a prirovnat ho k niecomu....ja neviem trebars ho polozit ku klavesnici a podobne.
stavba modeu trvala cca 6h a mal som ho cely postaveny 3 tyzne kym som cakal na nahradny diel (ovladac).
ked mi dosiel novy ovladac tak som si trocha zajazdil (tie segmentovane(84 dielove TJ. 42 dielov kazdy pas) umelohmotne pasy vydavaju kasny rolovaci zvuk, hlavne na parketach :) ) a postavil som si manipulator (4 motorovy, tj. 1 rotacia okolo zvislej osi, 2 rotacie ramien okolo vodorovnej osi a jeden uchop) a 6 nohy kracajuci mechanizmus :).
pamatam si ze aku som mal zabvu s 1 motorom a 1 dotykovym senzorom lego 8479).... o to vacsia j zabava s 4 dialkovo ovladanymi motormi :)

a prirvovanaie ku klavesnici. je cca taky dlhy model ako klavesnica iked niesom spokojny so vsetkymi toleranciami modelu :)
originali
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa originali »

ta my sme mali doma chevu take modre s bielimy a fakt dalo sa s tym dost dobre pohrat... skoda ze sa take uz nevyrabaju a ze rodicia radsej pustia detom doma dvd aleob pc... to fakt o vela prichadza ta dnesna mladez...
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

lacno predam asi tak 8kg stavebnice lego :D.....par rokov mi tu na to pada prach ale svojho casu som na tom fical, kua a tych penazi, vrazal som do toho vsetky prachy co som mal :D
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

pasívne som sledoval fórum, ale znova musím začať trocha spamovať :D

LEGO je moja naj hračka detstva, v terajšom veku zberateľstvo, keby ktokoľvek chcel vyhodiť LEGO, kľudne mi ho môže dať, u mňa je v dobrých rukách. :D
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Lego...ale aj merkur...mal som taky vlak ...heh haluz to bola :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Stenky napísal:stavba modeu trvala cca 6h a mal som ho cely postaveny 3 tyzne kym som cakal na nahradny diel (ovladac).
ked mi dosiel novy ovladac tak som si trocha zajazdil (tie segmentovane(84 dielove TJ. 42 dielov kazdy pas) umelohmotne pasy vydavaju kasny rolovaci zvuk, hlavne na parketach :) ) a postavil som si manipulator (4 motorovy, tj. 1 rotacia okolo zvislej osi, 2 rotacie ramien okolo vodorovnej osi a jeden uchop) a 6 nohy kracajuci mechanizmus :).
pamatam si ze aku som mal zabvu s 1 motorom a 1 dotykovym senzorom lego 8479).... o to vacsia j zabava s 4 dialkovo ovladanymi motormi :)

a prirvovanaie ku klavesnici. je cca taky dlhy model ako klavesnica iked niesom spokojny so vsetkymi toleranciami modelu :)
A bavi ta to aspon trosku? Alebo je to zabavka na par dni a potom si na to ani nespomenies? Lebo vacsinou to uz v takom veku byva..... :P
Uvazujes este o niecomz Lego Technic?
Inac mne sa paci Off Roader :oops:
Stenky
Professional
Professional

stavanie LEGA podla navodu je ako citanie knihy. Tesis sa na koniec ale ked to skonci tak ta mrzi ze uz to skoncilo a nemas co robit.
Ano bola to zabava :) Jazdenie s tym mierne jednotvarne :) ale ja som to kupoval koli motorom a dialkovemu ovladaniu a koli tomu ze si budem moct postavit X veci co ma napadnu (ja som skor na vlastne vymysly, podla navodu staviam iba malokedy, take to obligatne jedno dve postavenia)

po tom OffRoaderi som seriozne poskuloval
zhruba od 15r som sa aj zo stareho lega snazil poskladat odpruzene zavesenie kolies s odbacanim a variabilnou vyskou a ten offroader to vsetko ma, dokonca aj cena je prijatelna viacmenej. mat penez jak zelez tak to kupim, ale kedze z toho malo co zarabam ma mrzi kazda premrhana koruna tak sa zatial spokojim s buldozerom :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No a uz si aj postavil nejaky svoj vymesel z toho buldozera?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Lego bola zabava, samozrejme to obycajne (nie duplo :D ) a technik.
Chevu sme mali ako predchodcu lega (a zda sa mi, ze sa to pisalo s jednoduchym v)
Merkur sme mali iba v skolke, ale chcel som ho domov, no bol prilis drahy. Dostal som sa k nemu len raz a zistil som, ze polovica suciastok chyba :?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nj Chevu som neznasal, kocky do seba nezapadali tak pekne ako Lego....bola to taka lacna napodobenina lega....inac u nas v s kole ked som bol druhak na zakladnej, letelo Lego a volalo sa to, ze Slizer a potom prisli ty Bionicle.....a to kazdy chlapec nosi svojho do skoly a mali sme kadejake suboje a podobne :P

A merkus som mal tiez doma.....zdedil som ho po mojom krstnom, ktory toho mal dost....no tiez tam vela casti chybalo a nedal osa postavit skoro nic co bolo v navode.....a za dalsie....dali mi to do ruk dost skoro a tym padom ma to nejak nebavilo, lebo som este nemal taku zrucnost srubovat matice a podobne.
Stenky
Professional
Professional

Lub0$ napísal:No a uz si aj postavil nejaky svoj vymesel z toho buldozera?
postavil.
snazil som sa o auto na DO s 2 stupnovou prevodovkou ale to skoncilo neuspesne (koli tomu ze som nezvladol odpruzene zavesy prednych kolies s odbacanim, stale sa to kyvalo tak som to vzdal ale planujem to znova dakedy premysliet a postavit)

6nohy kracajuci mravec :)
mechanicka ruka.....

na viac este nebol cas, skuskujem :D

inac mam taky maly challenge spravit 2 nohe kracadlo (mechwarriora a nech to aj odbaca)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ved to pofot nie......my to chceme vidiet :)
Stenky
Professional
Professional

mam iba 2.0MPix fotak na mobile :( ale ked spravim daco schopne tak pridam
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

kukajte http://kostky.org , veľa informácii o LEGU, ale vedenie fóra je veľmi nepríjemné a despotické, je to model totalitného režimu :?
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sovietman »

originali napísal:ta my sme mali doma chevu take modre s bielimy a fakt dalo sa s tym dost dobre pohrat... skoda ze sa take uz nevyrabaju
vyrábajú
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

sovietman napísal:vyrábajú
toto co on mysli sa vola seva..
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Niekde som videl jedno video...mam dokonca pocit, ze to bolo tu na Hojku....no vo videu ukazovali trezor spraveny s Lega...boli tam pouzite MindStorms senzory a podobne....viete mi to niekto najst? Dik :oops:
Napísať odpoveď