Mirrors Edge

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
DAMON88
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

cawte , viem ze to sem nepatri ale plz suurne potrebujem naky takt na moje cpu a gpu tak mi plz poradte niaky programek plz :cry: :cry: mam procak amd athlon 3200+ singlecore 2.01ghz myslite ze na kolko by sa to dalo taktnut....a pri taktovani asi dochaza aj k niakemu zhorseniu ale v com ...pretoze ak by nedochadzalo tak by sa asi normalne seriove uz predavali taktovane na vyssej frekvencii alebo nie...no poradte plz v tomto som uplna lama a nikdy som to nerobil..a nemozem tym odpalit GPU alebo CPU ????? diki moc vsetkym :) :D

//autoeditácia príspevku ( 21 Jan 2009, 19:35 )
Šu-Do napísal:ak niekto hladal OST k Mirrors Edge tak

je to posledna scena z hry
neviem ale asi si sa pomylil bo sa mi zda ze toto je prva :D
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

Slayter napísal:Neni to RUS, je tam ENG / RUS omg kto by tahal ruske retaily omg :-D

Mne to na mojom PC slape uplne v pohode s tym crackom co som ti poslal [Stanlezz] do ss, podla mna tam sice RLD crack je, ale ked ti to ide tak fajn :) Daj vediet potom ohladom tej stvrtej kapitoly :)
no takze ta 4 kapitola... mam crack od RLD... na verziu 1.0, stale patch 1.0, physx vypnuty, a stale to robi... zacalo to trosku neskor takze som sa tesil... ale predcasne... 1.1 patch sa nepoplati, pretoze cez crack 1.1 to nespustim... jedine riesenie vidim v originale, ktory neplanujem kupovat :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

DAMON88 napísal:neviem ale asi si sa pomylil bo sa mi zda ze toto je prva :D
myslel som OST, hudbu, tu skladbu :wink:
Stanlezz napísal:no takze ta 4 kapitola... mam crack od RLD... na verziu 1.0, stale patch 1.0, physx vypnuty, a stale to robi... zacalo to trosku neskor takze som sa tesil... ale predcasne... 1.1 patch sa nepoplati, pretoze cez crack 1.1 to nespustim... jedine riesenie vidim v originale, ktory neplanujem kupovat :D
nie 1.1 patch ale 1.01 .. mas ho pribaleny s crackom od RLD
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

perfetkná hra, hra s atmosférou, hudbou, dejom, parkour-om, grafikou :D aj ked niektoré časti boli dosť krkolomné, jedna s najpohodovejších hier aká tu bola :) a platí pravidlo niečo nové, určite dobré :D konečne žiadne sklamanie z pokračovania nejakej hernej série NEW=ORIGINAL chlapci z EA si dali záležať :) a jasné že aj pochvala do štúdia DICE
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

Šu-Do napísal:nie 1.1 patch ale 1.01 .. mas ho pribaleny s crackom od RLD
viem, nechcela sa mi pisat 0... :P viem ze v tom je rozdiel atd... so vsetkymi crackmi 1.01 mi to robilo :) beznajdejne .... inak skvela hra :) fakt sa to oplati hrat
frajo102
Expert
Expert

Príspevok od používateľa frajo102 »

caute stiahol som tuto hru od reloaded..... normalne ju spustim dam new game a tam dam obtiaznosta enter..... vyhodima to do windowsu.... neviete co stym?? sksual som 3 druhy crackov aj s patchom... fakt nwm cim to je
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Prvé dve misie som prešiel...a...

- vyzerá to na zaujímavú hru, takú inú novú, pekná grafika, a dobré je tiež, že nie je až taká náročná. Na P4 3,00 GHz, 7300 GT 256 MB, 1 GB RAM, mi to ide dobre, dokonca to neseká :P , (samozrejme nemám všetko na maxime).
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

Denize napísal:Prvé dve misie som prešiel...a...

- vyzerá to na zaujímavú hru, takú inú novú, pekná grafika, a dobré je tiež, že nie je až taká náročná. Na P4 3,00 GHz, 7300 GT 256 MB, 1 GB RAM, mi to ide dobre, dokonca to neseká :P , (samozrejme nemám všetko na maxime).
a ja na mojom AMD athlon 3200+ grafe ati X1600pro idem na plnych :P
a este teraz ked som ju taktol tak mam este vyzsie FPS
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

prosim vas v 7. kapitole(boat) ako mam porazit toho zkurveneho bezca, zistil som jedine ako sa da vyhybat jeho kopom ale ako mam spravit aby ma stale neudieral tou hlavou, jasne ze som potom hned dole...
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

toto neviem ani ja čo a ako a rad by som bol ako toho skosť podoba sa to na tu druhu čo ťa učí v treningu ale ako hu doraziť to teda netuším vyhnúť sa viem a dal som jej arz dobre zabrať a nič ani pištol sa jej neda zobrať lebo len ako bujak tou hlavou
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Skúste takto:

http://www.gameanyone.com/video/111965/3

//Tak, tam som sa ešte nedostal. :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

ale ja nechcem ziadne video, videa som uz pozeral ale z toho sa nic nedozviem,ja chcem nieaky tip co a kedy stlacit, ze ked kope, bucha hlavou a tak, skusal som to uz asi 20 krat a stale ma zabije, maximalne som vydrzal 5 minut, uz na to dnes serem, mohli by ste sem niekto napisat ako na toho bezca :(
Matej18
Light Professional
Light Professional

jednoduche ako nahle ju dobiješ tak zbran je na červeno vtedy pravým ukradnúť a vyťať lavým potom bude utekať nestratiť lebo znova letieť za ňou je to inak tá trenerka

konečne nejaka hra pre mňa :D tiež som nevedel ako ale toto ma vytočilo prečo sa zbraň zjaví červeným
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

-=wolf=- napísal:prosim vas v 7. kapitole(boat) ako mam porazit toho zkurveneho bezca, zistil som jedine ako sa da vyhybat jeho kopom ale ako mam spravit aby ma stale neudieral tou hlavou, jasne ze som potom hned dole...
simple. uhybas sa.. aj ked vies ako.. odskocis vzdy dostrany a nikdy ta netrafi.. nasledne ho udries.. postupne po par uderoch utece dalej
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

tak dnes ak budem mat na to naladu tak to pojdem skusit inac kolega vyssie dakujem ze si prekazil zazitok v hre a povedal si kto to je :roll: fakt diky
Matej18
Light Professional
Light Professional

hops tak to som nechcel ale sorry fakt ako neboj sa ešte hadam tam niečo bude
tasik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tasik »

paradna hra,pred chvylkou som ju dohral,fakt super,celkom pekny koniec :) ale podla mna doooooost kratka,keby trva o par hodin dlhsie,vobec by nevadilo..ale inak parada !!! :wink:
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Tiez sa mi lubil koniec, pekne premyslena hra, vsetkemu som rozumel a vtiahlo ma to na zaciatku a na konci vyplulo nadseneho. Parada!
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

kokos nechapem mna to stale vyhadzuje do windowsu . vzdy po chvili . hrania . aspon ze sa to savuje :) . ale dost ma to stve nevie niekto cim to je ? crack mam dobry aj patch mam. :(
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Napísať odpoveď