//autoeditácia príspevku ( 21 Jan 2009, 19:35 )
neviem ale asi si sa pomylil bo sa mi zda ze toto je prvaŠu-Do napísal:ak niekto hladal OST k Mirrors Edge tak
je to posledna scena z hry
neviem ale asi si sa pomylil bo sa mi zda ze toto je prvaŠu-Do napísal:ak niekto hladal OST k Mirrors Edge tak
je to posledna scena z hry
no takze ta 4 kapitola... mam crack od RLD... na verziu 1.0, stale patch 1.0, physx vypnuty, a stale to robi... zacalo to trosku neskor takze som sa tesil... ale predcasne... 1.1 patch sa nepoplati, pretoze cez crack 1.1 to nespustim... jedine riesenie vidim v originale, ktory neplanujem kupovatSlayter napísal:Neni to RUS, je tam ENG / RUS omg kto by tahal ruske retaily omg
Mne to na mojom PC slape uplne v pohode s tym crackom co som ti poslal [Stanlezz] do ss, podla mna tam sice RLD crack je, ale ked ti to ide tak fajnDaj vediet potom ohladom tej stvrtej kapitoly
myslel som OST, hudbu, tu skladbuDAMON88 napísal:neviem ale asi si sa pomylil bo sa mi zda ze toto je prva
nie 1.1 patch ale 1.01 .. mas ho pribaleny s crackom od RLDStanlezz napísal:no takze ta 4 kapitola... mam crack od RLD... na verziu 1.0, stale patch 1.0, physx vypnuty, a stale to robi... zacalo to trosku neskor takze som sa tesil... ale predcasne... 1.1 patch sa nepoplati, pretoze cez crack 1.1 to nespustim... jedine riesenie vidim v originale, ktory neplanujem kupovat
a ja na mojom AMD athlon 3200+ grafe ati X1600pro idem na plnychDenize napísal:Prvé dve misie som prešiel...a...
- vyzerá to na zaujímavú hru, takú inú novú, pekná grafika, a dobré je tiež, že nie je až taká náročná. Na P4 3,00 GHz, 7300 GT 256 MB, 1 GB RAM, mi to ide dobre, dokonca to neseká, (samozrejme nemám všetko na maxime).
simple. uhybas sa.. aj ked vies ako.. odskocis vzdy dostrany a nikdy ta netrafi.. nasledne ho udries.. postupne po par uderoch utece dalej-=wolf=- napísal:prosim vas v 7. kapitole(boat) ako mam porazit toho zkurveneho bezca, zistil som jedine ako sa da vyhybat jeho kopom ale ako mam spravit aby ma stale neudieral tou hlavou, jasne ze som potom hned dole...