Mam doma sportester polar s610i uz nejaky ten cas a kym som mal win XP, vsetko bolo ok. Ale po prechode na vistu ten program co je k tomu nechcel ist...stale ked som ho spojil s hodinkami, program padol. Raz sa mi to nejakym zazrakom podarilo rozbehnut tak sa to tvarilo ze ide, tak som si povedal ze ok.
Dnes som potreboval preniest nejake udaje a program padal a padal ako najaty. Dostal som neskutocne nervy, zacal som pozerat po nete hocico, az ma dorazilo, za pre vistu spojazdnili len nejaku mozno "pozretia sa posledny krat ako to vyzera" a upgrade na nejaky POLAR PROTRAINER 5. Tak som na to klikol, ze download trial a potom buy. tak ze si to stiahnem popozeram a ked pojde kupim. Stiahol som, islo vsetko ako malo. Tak ze idem to kupit. kliknem na BUY a tam na mna vysoci suma $77.69 (prepacet za expresivitu) .
Myslel som ze padnem zo stolicky. Dost na tom, ze ten tester stal pred cca 2 rokmy okolo 17 000SK a teraz chcu kvoli nejakemu upgradu tolko penazi? Je to podla vas normalne? Ja by som na ich mieste podla nejakeho serioveho cisla alebo nieco pod posielal tieto programy zadarmo ak su potrebne k prevadzke pristroja.
ako fakt ma to nas*alo