Makovnik napísal:Prehrievat sa urcite nebude, ako bolo spomenute, bude sa vsak viac prasit.
Tam, kde mas nejake nasavacie otvory k ventilatorom na dekloch, pokial skrinka nema uz od vyrobcu nejake filtracne tkaniny/molitan, tak daj napr gazu na 2 vrstvy prelozenu, nech ti to nenasava prach. Ked to dobre spravis, budes tam mat dlho cisto.
- original prachove filtre niesu drahe , kupil by som origo ked uz ...
- ja mam podobny vztah k mojej skrinke tiez od TT ale na zem ju nedal ani za nic ... prachovy filter mam a asi by so ho mal mat aj ty podla mna od vyroby (niesom isty) a dovod preco by som ju nedal na zem je ten ze mam presne rovnaku bocnicu a na zemy by to nevyznelo tak ako na stole ... no ked ti zavadzia tak asi ani ine riesenie nemas ....
- Šu-Do to dobre povedal s tym prudenim vzduchu len ja som skor toho nazoru ze ked je dobre chladenie tak je to je jedno kde mas polozenu skrinku (samozrejme ze nie zas k riadiatoru si ju polozit - videl som aj takych expertov) a pocitace dostavaju najviac zabrat v lete a to mozes vetrat cely den vyhodit pocitac na balkon a aj tak dostane svoje ... preto radsej dobre vyladit cely system chladenia v skrinke ...
//autoeditácia príspevku ( 22 Jan 2009, 11:06 )
Vlado6230 napísal:
Šu-do tak to je riadny opis k+
K teme: podla mna sa nebude prehrievat viac sak ventilator nemas odspodu. nootebook je rozdiel ked je polozeny na stole (tvrdy podklad) a ked je na posteli a dekou (makky podklad) tam sa jasne prehrieva viac ze?
- ano jasne ze ano , prehriava sa viac lebo deka velmi dobre neodvadza teplo skor naopak + pripocitas fakt ze pod tou dekou je pouzivatel zariadenia + ked si niekto co sa v tom menej vyzna este upcha dekou vetriace otvory tak ani okno otvorene nepomoze , mozno tak ked by bol na deke v chladnicke ...