Vaši susedia...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo vám vadí na susedoch?

Smrad
14
7%
Hluk
30
16%
Že vlastnia psa
21
11%
Vytápanie
7
4%
Vrieskajucé deti
18
10%
Iné
46
24%
Nič
52
28%

Celkom hlasov: 188

Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

presťahovali sme sa na dedinu a ani neviem že tu niekto vedla nás býva..v podstate tu nikoho do kopy nepoznám :)
mám susedu ktorá je teraz na intraku v nitre,takže nič...dalsia byva o nejaký dom dalej ale nebavym sa s nou..a tak..s chalanou sa nezdravim s nikym..iba asi s tromi babami..je to na <>
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

tak toto su moji susedia tak si spravte mienku xD http://www.hojko.com/neznamy-muz-zbil-u ... 91992.html
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

Jelko4 napísal:ja mam super suseda,nieco sa mi pokazi a vsetko mi on opravi :)
nevola sa Laszlo ? :lol: :lol: :lol:
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

nevola:DD
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

ja bývam našťastie v rodinnom dome,ale má to aj svoje muchy.my máme takých deb*lných susedov, že od nich nie je nič iného počuť len samé vulgarizmi.výdete si spokojne na dvor a oni hneď spustia.celá ich rodinka si svorne nadáva
sonja3k
Novice
Novice

susedia

Príspevok od používateľa sonja3k »

bývam v paneláku,kde žije 60 rodín,so susedmi vychádzam dobre,ale mám jednu ,býva vedla mna,všetko jej vadí,stále sa chce len vadit,nemožem vešat ani prádlo na mojom vlastnom balkone,lebo jej to vadí,aby som sa bála chodit aj z bytu,lebo ona špehuje a hned má nejaké námietky,moje argumenty neuznáva,je pravda len to čo povie ona,lebo ona je dobre vychovaná "dáma",ktorá si ani pred vlastnými dverami neporiadi,ale sa stará do iných. :evil: :?:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

tak akože jediné čo mi vadí a to ani v paneláku či niekde podobne nebývam je sused ktorý je súkromný zámočník, najviac v lete keď niečo brúsi dajme tomu aj do jednej rána, proste des, druhý sused je poľovník keď strieľa na mačky alebo podobne, mám babku ktorá niečo robila v záhrade a skoro ju zastrelil alebo majú adoptovanú dcéru a keď ju čapcujú za zlé známky, tak to je hukotu, jeden by sa zbláznil:), potom celý deň po nech vrieskajú,kto nevyskúša tak nevie, zvolil som možnosť že mi na nich vadí hluk (bývam v rodinnom dome) 8) :)
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

suseda vedla sa FURT hada s detmi alebo s manzelom a juej dcera si vodieva kamosky na schody rovno pri nase dvere. Niekdy sa tak smeju alebo nahlas vypravaju ze neni pocut ani kkt. Ale raz som otvoril dvere a taky krik som narobil že odvtedy sa tu viac neukázali :D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

U nas sa tiez v poslednom case schadza skupinka emo-deti (kamarati/ky od susedov), hraju karty, nahlas sa rozpravaju a pustaju si traposiny z mobilu :?
Pod nami byvala taka stara babka, ta zomrela a teraz sa nastahovavaju novi majitelia, a prerabaju cely byt. Ale kompletne... uz asi mesiac vecne nieco vrtaju, buchaju a pod, no a posuvaju jednu priecku o par desiatok cm. Ale dali to aspon vopred na vedomie domovnikovi aj vycapili dole oznam o tom, ze budu prerabat byt, aby sa susedia nestazovali. A napisali tam "Vazeny susedia" :?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No my mame z jednej strany (radova vystavba) mladych susedov....mlady par....takze od nich idu kadejake zvuky :D A kolko krat sme nieco potrebovali a zaklopali sme na ich dvere tak stale boli len zabaleny v uterakoch :D
A ty isty susedia maju v jednej izbe biliardovy stol....no nanestastie ta izba susedi s mojou, cize kazdy vecer pocujem ako si mlady dava particku....uz normalne viem, kedy co robi.....ked si pospevuje alebo piska tak viem, ze si dava gule do trojuholnika....a potom pocujem ako ich rozbija a nasledne gule padaju do dier a to tiez pocut..... :P
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

1.) jedna suseda z vchodu ma 3 psy (velke psy. 2x stafford, ridgeback) a ma cca 50kg +- 1kg topanky. ona ked je vonku tak tie psy vencia ju a nie ona ich.... preto ma vzdy takmer vysterli 2m do vzduchu ked pocujem ako sa blizi vytah na prizemie a v nom hluk ako keby tam behal nasraty nosorozec. rozvalia sa dvere a ja sa idem posrat ako okolo mna prebehne komplet psi zaprah

2.) vzdy ked sa rozhodnem pre moje "je*em dnes prednasku ja si radsej pospim" do 20 minut zacne sused nad nami vrtat. prisaham ze ten vrta asi 2x do tyzdna kadenciou 10-15 dier. neviem o co mu ide ale asi si robi ementalove steny

3.) a suseda vedla si robi v spolocnej chodbicke (taky ten prechod na nudzove schodiste) spajzku. tam ma kompoty komplet zeleninu a kolkokrat aj banany a pod. koho krista napadne spravit si spajzku v spolocnych priestoroch na poschodi kde su dalsie 3 byty?
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

vadi my veľmi sprostý pes, keď vybehne po schodoch beží jak s nitrom a vreští, že sa z toho zaje*em
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Na mojich "milych" susedoch mi vadia par veci.Nado mnou jeden ujo vzdy vrta, musi skoro kazdy den vrtat on je asi chory, neviem do coho moze tolko vrtat.Suseda oproti ma psa ktory ked ma vidi hned mi oblizuje nohavice,neznasam to, raz mu hlavu rozbijem. :x A viac ako polovica nasej bytovky ma psa, ja si vzdy myslim ze psy nepatria do bytoviek ale na dvor a to hrozne stekanie fuj.A asi najviac ma na mojich susedoch sere to, ze ked som si kupil vezu (ta veza je pomerne silna 550W) uz to budu 3 roky a ja som ju este nikdy nepocul hrat na plny vykon aku to ma silu, hoci je sobota rano 10:00 hned po 10 minutach hrania sa domna zbehnu susedia, ze ci mi sibe. :roll: Ale na druhej strane ked ste nasraty na suseda, tak ked bude po nocnej treba pustit naplno a ten den sa urcite nevyspi :lol: ....
//btw:Este som zabudol,ked budem velky urcite si postavym vlastny dom, lebo zivot v panelaku je onicom. :wink:
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

tak ja byvam v rodinnom dome na dedine, ale....
susedia na jednej strane: celkom v pohode rodina, ale ku svojmu psovi sa spravaju ako k prvorodenemu synovi a psisko je rozmaznane a ak jedneho dna vybehne sam na cestu, bude z toho nestastie (bud pre nejake dieta na okoli, alebo pre neho)

susedia na 2. strane: otec (dochodca) s dospelym synom, ktory je psychicky chory a obcas neberie lieky, takze nabehne sanitka a na tyzden si ho vezmu k sebe

a na intraku je ku podivu klud, to bude asi tym skuskovym obdobim :lol:
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Kedze byvam v rodinnom, tak je to v pohode :)

co sa neda povedat o intraku a mojich cudnych techno-susedoch... fakt ze na nevydrzanie niekedy. sa cudujem ci oni vobec maju nejake skusky :lol:
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

K nam sa teraz nastahovali novy susedia evidentne z "robotnickej triedy" do dvojizboveho byt asi 5ti :-DD
Stary si sem tam zahulaka, fajcia jak ... :-) uzasne to je proste :-) :lol:
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

ja mam v poho susedov .. ti co byvaju vedla mna na poschodi skoro nie su ani doma (vela cestuju) asi su muzikanti. ale v pohode su, hraju akurat cez den(na klaviri alebo gitare, ale nehraju kazdy den sem-tam) a to i tak ja nepocujem.dokonca neviem ci to nie byv. spoluziak mojho stryka.
akurat co je problem je so susedmi nad nami. minuly rok nas vytopili, bol som hore a som ich upozornil, ze nas vytopili a tak a ze to nie je mozne, ze sice im tiekla voda z pracky, ale ze to rychlo VYSAVALA. Som jej povedal, ze ked mi neveri nech pride sa pozriet. a tak asi neviem ci vobec presiel tyzden, rano sme vstali a zas mokre steny.tak oco sa uz nasral, pofotil a zavolal poistovaka. a dostat od nej podpis bol problem, ze vraj to bytove druzstvo na vine a same vyhovorky. Sme povedali, ze boli sme na bytovom a mate to vy podpisat a potom si pytat nahradu skody od nich. tak napokon podpisala.
jej syn, pusta hudbu ked nie je doma na plne, ale to by ma nesralo, keby si pritom nespieval, lebo spievat nevie a este keby som sa neucil na skusky.
ale, ze take ako rusenie nocneho pokoja to zatial u nas nebyva, je klud, takze som spoko. Akurat este ti horni susedia robili prerabku a vzdy o 17-tej zacali vrtat, ale to take vrtanie, ze to pekne liezlo na nervy. proste lne vrr vrr vrrrrrrr vrr vrrrrr vrrr. a to bolo asi tyzden od 17-20-21.hod. my s ocom uz nervy, ze radsej nech to vzda ked nevie vrtat, nech si zavola odbornikov abo precita navod, ze ako zapnut priklep na vrtacke.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Niektory susedia su v tom majstri ,ze vrtaju aj polroka v kuse. A vzdy v tej najmenej vhodnej chvili ako cez statne sviatky, cez vikend o siedmej rano.

Niektoreho suseda minule napadlo ,ze si pusti o tretej RANO naplne pecky muziku, uz som len pocul ako mu nejaky sused zaklopal a vynadal.

Proste posledny polrok uzas.
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

Byvam v rodinnom dome, zprava byvala suseda,ktora sa pred tyzdnom na tretikrat zabila, zlava byva velka rodina,ktora je maximalne v pohode, az na to, ze ked som bola mala mi vystrielali vsetky macky, kedze hlava rodiny je vasnivy polovnik...

Parkrat som mala tu moznost spat na byte v panelaku a dost mi vadili zvuky vytahu, vrtacuji susedia, tenke steny, mozny odposluch rozhovorov atd :)

Som rada,ze byvam, kde byvam
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

moze byt starka zly sused ? 8) :lol:
Napísať odpoveď