ja sa tu tiez vyjadrim za dobry MIX.... PAIN je proste organizator...aj ked teraz boli mensie technicke problemy....
tesim sa aj nabuduce....snad sa to uz naucim dovtedy hrat
Painovy patrí pochvala, snažil sa jak sa dalo S tým serverom to nevadí, ešte že máme vynaliezavých ludí Nabudúce by mohlo byť, ale taký menší nápad som dostal, čo takto spraviť ako keby ligu? Dajme tomu Od začiatku februára až po koniec februára?
Mad Dad to neee, Lubos by ti vedel hovorit ako je to s ligou ...sak si pozri temu CS hojko Cup - 80 stran a hral sa jeden zapas....tak ako to je teraz je to podla mna v pohode, proste dva dni dopredu sa navrhne cas kedy sa hra....nahlasi sa 10 ludi co chu hrat a je to
Dovolte aby som sa ujal aj ja mensej organizacie. Urcite vam je znami klan 4fuN ucinkujuci na scene hojko. Destroyer, Kingstreet, Archon, Suffel (PsychoS - ja) ci iny hraci vam su urcite znami. Chcel by som vyzvat vyber najlepsich hracov z hojka. Ak by ste sa chceli zucastnit zapasu 4fuN vs BEST of HOJKO tak sa hlaste bude u mna na cisle 291 902 448. alebo priamo tu na fore. Podotikam ze sa hra 5v5 takze vyberem len 5 naj hracov ktory sa prihlasia. Termin zapasu je neurcity este ale urcite bude.
zoberem 5 najlepsich hracov z psychostats. teda tych co sa prihlasia. zapas sa potom moze opakovat a vyberem zas inych. aby sa hraci prestriedali.
//autoeditácia príspevku ( 22 Jan 2009, 13:28 )
ale ani to neni zly napad. ALL STAR hojko team sa mozes aj sam dohodnut a z vlasnych radov vybrat to naj. som pro. bezva napad.
urcite nech tam ide Blazer, PAIN, lekoklatik , ty traja nech tam idu urcite, potom Fruxo (som ho dlho na servery nevidel) bod morfeus alebo Drago.
Aj ked si myslim ze morfeus proti Psochošovi hrat nebude