Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem
pretoze maju vo vacsine pripadov intel celeron co nie je dob
Tomasko napísal:preco nie asus?
len chcem pocut tvoj dovod
aha dikiyazoo napísal:K citacii este treba dopisat aj text.
//autoeditácia príspevku ( 22 Jan 2009, 20:10 )
lebo maju vo vacsine pripadov intel celeron co nie je dobra znacka(repektive typ) procesora a mozes si vybrat ovela lepsie ine znacky....Tomasko napísal:preco nie asus?
len chcem pocut tvoj dovod
To je zvlastne. Ja vidim v dost pripadoch Core 2 Duo u Asusov. (zdroj alza.sk)
Tomasko: Takisto u mna Asus nema velmi velke sympatie, ale to bude tymi ich dizajnmi. Hardware-ovo su na tom dobre. A Apple ak by bol lacnejsi tak je to dobra alternativa pre studentov, ale napr. pre programatorov je urcite zbytocne vyhadzovat peniaze za Apple ked si do svojich masin davaju prevazne Linux.
Tomasko: Takisto u mna Asus nema velmi velke sympatie, ale to bude tymi ich dizajnmi. Hardware-ovo su na tom dobre. A Apple ak by bol lacnejsi tak je to dobra alternativa pre studentov, ale napr. pre programatorov je urcite zbytocne vyhadzovat peniaze za Apple ked si do svojich masin davaju prevazne Linux.
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Dpc, to som asi dost ojedinely pripad ked mam na Asuse, z ktoreho teraz pisem T5450Dudry napísal:lebo maju vo vacsine pripadov intel celeron co nie je dobra znacka(repektive typ) procesora a mozes si vybrat ovela lepsie ine znacky....no ale ak sa ti pacia asus-i tak si kup... ved to je tvoja vec
mne sa apple paci aj ked o nom nemam vela info ale neviem ci by som si zvykol na iny operacny system ako windows alebo linux(apple maju vlastne takmer vsetko, ako snad viete software,system,atd)yazoo napísal:To je zvlastne. Ja vidim v dost pripadoch Core 2 Duo u Asusov. (zdroj alza.sk)
//autoeditácia príspevku ( 22 Jan 2009, 20:32 )
som napisal ze vo vacsine pripadov!!!moosha napísal:Dpc, to som asi dost ojedinely pripad ked mam na Asuse, z ktoreho teraz pisem T5450!
-
Tomasko
Guru wannabe
tak programatori nie, ale grafici alebo hudobne studia, djs, pouzivaju skoro vyhradne appleyazoo napísal:To je zvlastne. Ja vidim v dost pripadoch Core 2 Duo u Asusov. (zdroj alza.sk)
a apple je drahy dost aj koli svojmu softwaru, pretoze osx sa oficialne neda dat nikde inde okrem mac-ov
-
Holubar
Darca
Potreboval by som poradit. Mam pracu, ktora si vyzaduje, aby som bol nonstop online. No to je niekedy tazke. Teraz pouzivam 15.4" laptop, ten vazi 2.7 kila, ledva ho napcham do ruksaku a baterka vyzdrzi 1.5 hodiny. Cize nula bodov.
Preto potrebujem nieco male, lahke, a dlhou vydrzou. Vykonovo nizke naroky, pobezi na tom len NOD,excel,outlook,opera a jedna aplikacia pod Javou. Pozeral som dost na eee, len neviem, ktory si vybrat...ci 7 alebo 10". Baterky pravdepodobne kupim hned dve, casto cestujem BA-KE, kvoli tomu chcem objednat mobilny net, cize baterku bude zrat aj modem. No a este protichodna poziadavka - lacny. Minuly rok som dal polovicu prijmov do elektroniky, tento rok uz do toho nechcem pchat tolko penazi. Cize asi tak do 300 €, aj to sa mi zda moc. Planujem nieco lacne z ebay, len sa v tom neviem orientovat, preto pisem sem. Nejaky tip?
Preto potrebujem nieco male, lahke, a dlhou vydrzou. Vykonovo nizke naroky, pobezi na tom len NOD,excel,outlook,opera a jedna aplikacia pod Javou. Pozeral som dost na eee, len neviem, ktory si vybrat...ci 7 alebo 10". Baterky pravdepodobne kupim hned dve, casto cestujem BA-KE, kvoli tomu chcem objednat mobilny net, cize baterku bude zrat aj modem. No a este protichodna poziadavka - lacny. Minuly rok som dal polovicu prijmov do elektroniky, tento rok uz do toho nechcem pchat tolko penazi. Cize asi tak do 300 €, aj to sa mi zda moc. Planujem nieco lacne z ebay, len sa v tom neviem orientovat, preto pisem sem. Nejaky tip?
-
Kibo
Hardcore addict
GTA vyzeralo strasneyazoo napísal:Kibo: A ako to GTA vyzeralo? Vykreslovalo aspon textury?
romco123456: Na Acer-y ti tu par ludi ponadava. Skus popozerat este aj na nejake MSI, ale to uz je vec nazoru.
Acer isiel kvalitou hore, uz sa to tu rozoberalo, bolo aj povedane, ze zlej naleky sa nezbavis... Asus a IBM isli pre zmenu kvalitou dolu...
Tomasko: MSI sa vyhraza ze pojde cenou dolu, ale stale nic, zatial vychadza stale drahsie. MSI by som sa nebal, teiz si jeden planujem kupit, len musim chalanov z MSI zlomit na cenu
Holubar: ten asus vychadza dobre s tou 6 clankovou baterkou, tabulkova vydrz 8 hodin je brutal, ale 6 clankovu baterku dokupis aj k aceru... ten som mal a zaujimava hracka. k niektorym som dokonca videl 9 clankovu dakde na nete