2 notebooky+ PC,,T-com Turbo 2 DSL
2 notebooky+ PC,,T-com Turbo 2 DSL
Takze, v lete si chcem kupit notas brat ma jeden a mam este jeden stary PC ktory dam sestre,,,no a chcem si dat novy net lebo ten stary uz nestaci (136kb/s),,,ako som uz vravel chcel by som od T-Comu turbo 2 nuz ale neviem ani poriadne co je to Modem a Router,,,ale chcel by som to tak aby sestra mala ten router ci co to je a ja s bratom by sme boli pripojeni cez Wifi..no ale nevem aky modem ci router si mam zobrat ako koncove zariadenie,,,nevem ci by to slo na setky 3 PC,,,a este by som sa cel spytat ze kolko Kb/s ma Wifi,,,,ci by sa mi oplatilo tahat z Radpidu cez Wifi,,chapete
,,,,za vsetky rady vopred dakujem 
u tcomu dostanes WIFI router s adsl samozrejme za poplatok
sestra bude mat zapojenu adsl pripojku do toho routra a ona bude zapojena sietovym kablom na router
rychlost internetu je 2 mbits čo je 256 kb/s
čo sa tyka wifi tak je to rozne zalezi od vzdialenosti od vysielača pri plnom signali to ide "54 mbits" co je cca 5 mb/s ale tento limit nikdy na wifine nedosiahnes v skutočnosti možno tak 3 mb/s
ano na rapid je to dostacujuce 1GB dat mas za hodinu
kedze na pat dni mas tam limit 50gb
sestra bude mat zapojenu adsl pripojku do toho routra a ona bude zapojena sietovym kablom na router
rychlost internetu je 2 mbits čo je 256 kb/s
čo sa tyka wifi tak je to rozne zalezi od vzdialenosti od vysielača pri plnom signali to ide "54 mbits" co je cca 5 mb/s ale tento limit nikdy na wifine nedosiahnes v skutočnosti možno tak 3 mb/s
ano na rapid je to dostacujuce 1GB dat mas za hodinu
kedze na pat dni mas tam limit 50gb
hmm,,,mne sa tiez zda ze ked je 2Mbps tak je to fakt 2Mb/sec...co som pozeral na inych forach tak sa na ten net nestazovali,,,no a este ze tam pisu ze je to Dynamicka IP-cka takze na rapide nieco stiahnem,,restetnem router a mozem kludne stahovat dalej bez obmedzenia nie ??,,,tak nejak mi to kamos vravel...
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Samozrejme, ze pojde. Mozes si zakupit router priamo u T-comu, napr. aj ten najlacnejsi D-link http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... ktzcat=192 , prip. nejaky iny z "normalneho" obchodu.dadak77 napísal:sebci tu rychlost neres,,,ja som chcel hlavne vedet ci pojde z jedneho routra na dva notasy a jedne velky stolovy PC ves,,
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
hm neda sa prenajat ani zapozicat..t0m4s3 napísal:tusim ze si ho mozes prenajat za nejaku symbolicku cenu (1,-) alebo odkupit za plnu cenu.
//autoeditácia príspevku ( 24 Jan 2009, 20:24 )
aha a este sa ospravldnujem za nepozorne citanie teraz hore v prispevku som sa dozvedel ze ty net este nemas a chces si ho zobrat z t-comu.. takze si zober tu Turbo2 a ony ti daju ten router D-Link za tych 990SK na ktory napojis vsetky pc... (len teraz neviem ci ta cena nieje len pre vernostnych zakaznikov ci je aj pre novych to si zisti)..