Windows 7 už budúci rok!?

Informácie o software, ankety...
ezechiel88
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

Tiez by som rad vedel ci niekto z vas vie rozbehnut virtualne mechaniky v Seven

//autoeditácia príspevku ( 20 Jan 2009, 15:19 )
NUz uz som to vyriesil programikom VIrtual Clode Drive :wink:
tasik
Amateur
Amateur

drivers

Príspevok od používateľa tasik »

tak ake ovladace funguju na win 7 ?? z akeho windowsu?pls
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

keby si skusil prelistovat tuto temu (ak si na to lenivy, tak je tu vyhladavanie v teme), dozvedel by si sa, ze to berie aj ovladace na XP
http://www.hojko.com/post1060594.html#1060594
tasik
Amateur
Amateur

.

Príspevok od používateľa tasik »

viem,viem,to som nasiel...ale tie mi nejdu,da mi ze nepodporovany win.a pritom tam je al XP/7 tak idem skusit z visty...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

virtualne mechaniky aj skype uz fici a mam otazocku...je vo WIN7 aero,nemyslim ten aero snap ci jak to tam volaju?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

@ MP4-24

aky program na tu virtualku ?? mam Virtual CloneDrive ale nejak blbne.
Pri vypinani PC ostane v modrej vypinacej obrazovke s "Shotdown" ale cakam jako dlho chcem ale pc sa nevypne.
Robi mi to odkedy som nainstaloval Virtual CloneDrive
slovy88
Light Expert
Light Expert

Re: drivers

Príspevok od používateľa slovy88 »

brm napísal:Zaujímavé.. Vistu vyvíjali toľko rokov, mala toľko betaverzií.. a Seven vydajú takto narýchlo? No buď to bude zlepenec alebo len prerobená Vista. Každopádne osobne pochybujem, že bude oficiálne vydaný už koncom budúceho roka, určite sa to predĺži minimálne o rok.. ;)

Ak sa však mýlim, budem príjemne prekvapený, čo sa však o vývojároch softwaru asi povedať nedá, budú mať zase kopec práce s aktualizovaním svojich produktov na nový systém..

btw.. Seven = Vienna?
Vienna bol kryci nazov bety

//autoeditácia príspevku ( 23 Jan 2009, 1:33 )
Cesar napísal:Bill Gates vyhlásil, že do v roku 2007 dosiahli 100 miliónov predaných vista licencií. Pri XP za prvý rok predaja to bolo len 67 miliónov licencií.

Vista je najúspešnejší windows všetkých čias. :)
asi preto ze sa zvysil predaj pc najma notebookov. Kde uz boli tieto OS-ka predinstalovane

//autoeditácia príspevku ( 23 Jan 2009, 1:45 )
Dunlop napísal:Ty kokso :shock: to grafické prostredie je proste GRC!!!
NECHUTNÉ! Niečo tak nevkusné sa len tak nevidí...
Vista ešte ako tak vyzerá, ale toto... Developery so zovnajškom moc hlavu nelámu (ved akoby aj, keď ako obvykle sa starajú aby bol systém čo najstabilnejší a bez bugov :lol: )

A okrem toho, pekne odkukávajú z linuxu... kto dakedy videl kde4, vie očom hovorím :roll:
mne sa nezda ze by to bolo nejak extra obkukane od kde4 a to som ho pouzival...prostredie na viste sa ti paci na 7 nie? ved je to skoro to iste. Najprv skus a potom lamentuj...po nete sa siri vela fake screenov zo 7 takze tomu by som moc neveril.

//autoeditácia príspevku ( 23 Jan 2009, 1:48 )
tasik napísal:tak ake ovladace funguju na win 7 ?? z akeho windowsu?pls
logicky z visty
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

wladas napísal:@ MP4-24

aky program na tu virtualku ?? mam Virtual CloneDrive ale nejak blbne.
Pri vypinani PC ostane v modrej vypinacej obrazovke s "Shotdown" ale cakam jako dlho chcem ale pc sa nevypne.
Robi mi to odkedy som nainstaloval Virtual CloneDrive
mno ine ako CLONE nejde ani naistalovat takze zatim jedina moznost mne to normalne hned islo po restarte tak skus to znova a stiahni ten clone z stahuj.cz...

slovy88 kdeze KDE4, ale KDE3 linux je stale o krok vpredu pred MS aspon co sa tyka grafickeho rozhrania.

EDIT: prva hra co mi ide na WIN 7 lepsie ako na XP je SWAT 4...konkretne o 6 FPS je to mozne?
slovy88
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa slovy88 »

MP4-24 napísal:slovy88 kdeze KDE4, ale KDE3 linux je stale o krok vpredu pred MS aspon co sa tyka grafickeho rozhrania.
Sak a kto hovori ze neni, to ze je popredu neznamena ze MS obkukava. O KDE je dobre zname ze je to windows-like rozhranie. takze niekedy davno musel byt den kedy to vyvojari KDE odkukali od windowsu. Samozrejme ze vyvoj KDE je rychlejsi kedze ma svojich vlastnych vyvojarov, a nove verzie vychadzaju pomerne casto. Ale ak chces vytvorit windows-like rozhranie a pritom nemat ani paru o rozhrani windowsu, tak je to vcelku nemozne. Od niecoho sa musis odrazit, a tym odrazovym mostikom bolo rozhranie windowsu. Tymto neobhajujem windows, ja mam na mojom kompe len linux ine nechcem.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

slovy88 napísal:Sak a kto hovori ze neni, to ze je popredu neznamena ze MS obkukava. O KDE je dobre zname ze je to windows-like rozhranie. takze niekedy davno musel byt den kedy to vyvojari KDE odkukali od windowsu. Samozrejme ze vyvoj KDE je rychlejsi kedze ma svojich vlastnych vyvojarov, a nove verzie vychadzaju pomerne casto. Ale ak chces vytvorit windows-like rozhranie a pritom nemat ani paru o rozhrani windowsu, tak je to vcelku nemozne. Od niecoho sa musis odrazit, a tym odrazovym mostikom bolo rozhranie windowsu. Tymto neobhajujem windows, ja mam na mojom kompe len linux ine nechcem.
mno ja som skor narazal na to ze to neni obkukane z KDE4 ale z KDE3 :wink:
to co ma KDE4 bude mat Windows mozno az v roku 2015 :)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Tak,dnes si ho stiahnem,a zajtra napísem názor :wink:

Mimochodom nasiel som toto,celkom zaujímavé :)

http://www.extranotebook.cz/windows-7-n ... prekvapeni
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

SSemteXX presne tento clanok bol tym podnetom preco ten Seven vyskusat. Pocul som kopec dobrych ohlasov uz predtym ale po tomto som to skusit musel.

Seven hoc len beta je najlepsie co som na PC mal ano poviete si isto si nemal linux, mal ale rozbehat integrovanu ATi + Atheros Wi-Fi a hotkey ASUS bolo moc stalo ma to kopec casu a energie a stale nic :D,.. a to som sa s tym hral asi dva mesiace, Linux je fajn sam ho mam na desktope.

Moje zazitky s Win Seven :lol:

MOja zostava je ASUS X51R CeleronM 1.6Ghz, 2Gb ram, 120Gb HDD, Ati x1100(zdielana), zvysok az tak chod systemu neovplyvni tak to tu nejdem rozpytvavat
PO nainstalovani co trvalo necelich 20min. som bol prekvapeny vyzorom zaplo mi to aero pekne vsetko frcalo ani troska som netusil ze uz nemam XP, nuz ale to bol prazdy system tak som sa nedivil takze hura pozret co vsetko nemam ako drivery atd. No toto vsetko fici moja domaca Wi-Fi krasne pripojena bez babrania, graficka karta frci Win Update dokonca hlasi ze mi che na nu stiahnut novsie driveri. a par dalsich updatov systemu, samozrejme som to nechal bezat hlavne koli problemu s MP3. po restarte uz bolo vsetko nahodene vsetko frcalo MP3 hraju cisto. Tak som vlozil 16GB USB a hura na kopirovanie zalohy( ta bola este na 5tich DVD, nemam externe HDD :D ) takze kopirujem ako prve zvysnu hudbu (8,5GB), instalujem pocas toho operu po tom ICQ a hladam antivirak mimochodom ten mi hned odporucil Action Center takze neni problem uz stahujem Norton 360, takze icq hotovo stale kopirujem ale nevidim nejake spomalenie systemu ako tomu byvalo vo Viste ci pri plnsom systeme v XP, pustam ICQ a chatujem tu uz prvy problemik obsacne bolo spomalene kym sa mi podarilo pisat do ICQ, prve spomalenie avsak jedine. zvysok ide skvelo dokonca si na podobnu stabilitu a rychlost nespominam ani pri XP. takze hudba hotova, pomaly kopitrujem zvysok zaloh instalujem antivirak. ked uz mam vsetko co potrebujem autio/video codecy winamp, bla bla bla proste vsetko co som pouzival a co k svojemu PC potrebujem hotove nasleduje restart. Zo 120Gb je volnych 35Gb, system pekne zapratany a kopec programov bezi, som zvedavy ako to pojde. Spustenie stale rovnako rychle pravda o nieco dlhsie ako pri prazdnom systeme stale rychlejsie ako pri XP o Viste ani nehovorim. Pomaly nabiehaju programy vsetko ide pekne svizne, stabile a aero vyzera skvelo. No dobre ale co hry ako pojdu, tak instalujem MOst wanted, krasa detaily rovnako ako na XP, planulost ostala tak som hodil fraps, strata obcas dvoch troch FPS hmm takze je to narocnejsie ale oko si to nevsimlo. CS:S takisto detaily rovnake FPS viac menej rovnake bohuzial nemam screeny z tycho hier v XP ma to nenapadlo odscreenovat :D takze vam to nemozem dokazat hmatatelne :D. Do dnesneho dna mam Seven 5ti den mozno pre niekoho malo ale pre mna dost na to aby som si ho otukal a mohol povedat ze je to najlepsi OS aky kedy Microchvost vydal a to je to len beta. Takze ak chcete mat vyzor Visty, /viem aj Xp sa da prerobit ale je to riadna brzda systemu viem o com hovorim./ a rychlost XP s vyssou stabilitou a prehladnostou systemu je tu pre vas Windows Seven.
SSemteXX
Guru
Guru

No,vecer som si stiahol Windows 7,a dnes som ho konecne "skoro" mohol odskúsat.. :x

V poho,ISO súbor som si stiahol,vypálil na DVD,vlozil som,instalacka mi pripomínala okolie Visty,myslím tým vzhlad,no instalácia znacne prebiehala ovela rýchlejsie ako obvykle,súbory sa nehorázne rýchlo nakopírovali,pocítac sa restartol prvý krát,a instalácia pokracovala,no doslo ku "kompletizovaniu" instalácie,pocítac sa restartol,nahodilo nacítavanie winu,a dokoncovanie instalácie,no dole uz nami známa "krivka" instalácie prebiehala,no zrazu mi nahodilo ciernu obrazovku,a napravo hore mi blikal kurzor,cakal som 10min,20min,30 min. no nic.

Pocítac som restartol,nacítal sa mi windows,a napísalo mi,ze instalácie nie je dokoncená,no samo mi hodilo "restore" a nahodilo mi nas5 Xp.

Tak asi tolko o mojej akcii s Windows 7 :?
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

napis aku mas konfiguracii,. ono samotny MS uvadza ze to instalujes len an vlastne riziko a ze to nemusi vobec ist asi to pre nejaky tvoj hardware nieje odladene,.. ael aspo ze ti hodilo to restore :)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

ezechiel88 napísal:SSemteXX presne tento clanok bol tym podnetom preco ten Seven vyskusat. Pocul som kopec dobrych ohlasov uz predtym ale po tomto som to skusit musel.
...
kolko ti zaplatili za reklamu? :lol:

tak ja som si nahodil Win7 na notebook(Asus a6tc) Turion X2 1.6GHz, 2GB RAM, 100GB HDD, GF 7300go

a nemam pocit zeby mi ten win isiel rychlesie ako vista..a ako xp uz vobec nie

ani co sa tyka vydrze baterie tak oproti XP je to o cca 30-40min menej....
mam problem nahodit aj ovladanie wifi, ktore sa umna zapina iba softwarovo....

a uz asi 5x mi zamrzol..musel som vyp/zap....

no uvidim ako to bude s final..ale tato beta sa s mojim bookom nejak nema rada :roll:
SSemteXX
Guru
Guru

ezechiel88 napísal:napis aku mas konfiguracii,. ono samotny MS uvadza ze to instalujes len an vlastne riziko a ze to nemusi vobec ist asi to pre nejaky tvoj hardware nieje odladene,.. ael aspo ze ti hodilo to restore :)
Intel® Core™2 Quad processor, Q8200-2,33GHz,1333MHz,4MBL2 BOX
4GB DDRAM2 PC800 GOODRAM (2x2GB)
Zdroj EC 400W, ATX-P4, SATA
ATI Radeon HD3650, 512 DDR2
MB MSI, So775, iP43, 4xDDR2, 2xPCIe, GbLAN, SATAII(R), ATX, Audio

Problém neviem kde moze byt :roll:
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Nazdar chlopi a pocitacovo zdatne dievcence :) Mam stiahnutu instalacku Win7 beta build 7000, 32bit. Mal niekto z vas taky problem pri instalacii Win7, ze mu chvilku po odkliknuti "Install Now" vyhodilo chybovu hlasku so suborom install.wim, ktory vraj instalacka nevie najst? Pritom tam je. Instalacku mam stiahnutu zo stranky Microsoftu. Image normalne vypaleny...

A dalsia vec - da sa vam ta instalacka spustit aj vo Viste? Myslim autorun po vlozeni DVDcka. Ked mi vyhodi tabulku s volbou autorun, ci co to je, alebo prehliadat subory na dvd, kliknem na setup.exe, no v zapati dostanem dve chybove hlasky o suboroch SPWIZENG.DLLtext, ktory vraj nie je robeny pre beh pod windowsom alebo je chybny a o autorun.dll, ktory nevie nacitat alebo je tiez chybny. Stahoval som to cele 2x, 2x som to vypalil, skusal som to aj tak, ze som z toho spravil bootovaci USB kluc,keby bola nahodou chyba v DVD mechanike, no ziadny uspech. Ma niekto z vas nejaku radu?
Vdaka

/// Stiahol som cez torrent starsi build a ten mi otvori vo Viste normalne cez setup. Takze teraz taham na skusku build 7000 ale cez torrent a vyskusam ten, co bude robit.
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Nuz pani neviem cim to je ze vam to nejde ,.. Image som stihaol taktiez z MS stranok napalil rychlostou 2x na DVD,... V Xp po vlozeni nabehol autorun, a v biose normalne vsetko frcalo ziadna chyba ani nic ine, udajne to ide instalovat aj z USB. takze neviem skusil by som to nanovo stiahnut, precizne vypalit a skusit ci pojde autorun v XP/Viste.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ide vam v pohode ICQ 6.5 ? mne pise chybu s Library setup... :?
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

NUz Icq pada obcas, co mi robilo aj na XP :D,.. takze to bude skor ICQ problem nez Seven. qIp som skusal chvilku lenze este nemaju dobre upraveny protokol tak ma kickovalo. Neviem ci iny alternativny klient frci lepsie :)
Napísať odpoveď