//autoeditácia príspevku ( 20 Jan 2009, 15:19 )
NUz uz som to vyriesil programikom VIrtual Clode Drive
Vienna bol kryci nazov betybrm napísal:Zaujímavé.. Vistu vyvíjali toľko rokov, mala toľko betaverzií.. a Seven vydajú takto narýchlo? No buď to bude zlepenec alebo len prerobená Vista. Každopádne osobne pochybujem, že bude oficiálne vydaný už koncom budúceho roka, určite sa to predĺži minimálne o rok..![]()
Ak sa však mýlim, budem príjemne prekvapený, čo sa však o vývojároch softwaru asi povedať nedá, budú mať zase kopec práce s aktualizovaním svojich produktov na nový systém..
btw.. Seven = Vienna?
asi preto ze sa zvysil predaj pc najma notebookov. Kde uz boli tieto OS-ka predinstalovaneCesar napísal:Bill Gates vyhlásil, že do v roku 2007 dosiahli 100 miliónov predaných vista licencií. Pri XP za prvý rok predaja to bolo len 67 miliónov licencií.
Vista je najúspešnejší windows všetkých čias.
mne sa nezda ze by to bolo nejak extra obkukane od kde4 a to som ho pouzival...prostredie na viste sa ti paci na 7 nie? ved je to skoro to iste. Najprv skus a potom lamentuj...po nete sa siri vela fake screenov zo 7 takze tomu by som moc neveril.Dunlop napísal:Ty koksoto grafické prostredie je proste GRC!!!
NECHUTNÉ! Niečo tak nevkusné sa len tak nevidí...
Vista ešte ako tak vyzerá, ale toto... Developery so zovnajškom moc hlavu nelámu (ved akoby aj, keď ako obvykle sa starajú aby bol systém čo najstabilnejší a bez bugov)
A okrem toho, pekne odkukávajú z linuxu... kto dakedy videl kde4, vie očom hovorím
logicky z vistytasik napísal:tak ake ovladace funguju na win 7 ?? z akeho windowsu?pls
mno ine ako CLONE nejde ani naistalovat takze zatim jedina moznost mne to normalne hned islo po restarte tak skus to znova a stiahni ten clone z stahuj.cz...wladas napísal:@ MP4-24
aky program na tu virtualku ?? mam Virtual CloneDrive ale nejak blbne.
Pri vypinani PC ostane v modrej vypinacej obrazovke s "Shotdown" ale cakam jako dlho chcem ale pc sa nevypne.
Robi mi to odkedy som nainstaloval Virtual CloneDrive
Sak a kto hovori ze neni, to ze je popredu neznamena ze MS obkukava. O KDE je dobre zname ze je to windows-like rozhranie. takze niekedy davno musel byt den kedy to vyvojari KDE odkukali od windowsu. Samozrejme ze vyvoj KDE je rychlejsi kedze ma svojich vlastnych vyvojarov, a nove verzie vychadzaju pomerne casto. Ale ak chces vytvorit windows-like rozhranie a pritom nemat ani paru o rozhrani windowsu, tak je to vcelku nemozne. Od niecoho sa musis odrazit, a tym odrazovym mostikom bolo rozhranie windowsu. Tymto neobhajujem windows, ja mam na mojom kompe len linux ine nechcem.MP4-24 napísal:slovy88 kdeze KDE4, ale KDE3 linux je stale o krok vpredu pred MS aspon co sa tyka grafickeho rozhrania.
mno ja som skor narazal na to ze to neni obkukane z KDE4 ale z KDE3slovy88 napísal:Sak a kto hovori ze neni, to ze je popredu neznamena ze MS obkukava. O KDE je dobre zname ze je to windows-like rozhranie. takze niekedy davno musel byt den kedy to vyvojari KDE odkukali od windowsu. Samozrejme ze vyvoj KDE je rychlejsi kedze ma svojich vlastnych vyvojarov, a nove verzie vychadzaju pomerne casto. Ale ak chces vytvorit windows-like rozhranie a pritom nemat ani paru o rozhrani windowsu, tak je to vcelku nemozne. Od niecoho sa musis odrazit, a tym odrazovym mostikom bolo rozhranie windowsu. Tymto neobhajujem windows, ja mam na mojom kompe len linux ine nechcem.
kolko ti zaplatili za reklamu?ezechiel88 napísal:SSemteXX presne tento clanok bol tym podnetom preco ten Seven vyskusat. Pocul som kopec dobrych ohlasov uz predtym ale po tomto som to skusit musel.
...
Intel® Core™2 Quad processor, Q8200-2,33GHz,1333MHz,4MBL2 BOXezechiel88 napísal:napis aku mas konfiguracii,. ono samotny MS uvadza ze to instalujes len an vlastne riziko a ze to nemusi vobec ist asi to pre nejaky tvoj hardware nieje odladene,.. ael aspo ze ti hodilo to restore