CS 1.6 Server hojko.com
-
Dinoso
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
yd
ja len mensi koment, ze sa mi nepaci ze teraz niektorych ludi robite VIP len za to, ze hraju lepsie csko ako niekto iny, ale mal by hrat kto chce,
inak psychos to bol tvoj napad??
ten zapas.. ak ano ani sa necudujem
... ale nic proti, verite si, sebadovera musi byt
inak psychos to bol tvoj napad??
-
johnykilla
Light Star
-
lekoklatik
VIP
Určite nie som najlepší hráč z hojka. Určite nie som ani jeden z najlepších a už vôbec nie som VIP member.
Zahrať si môžem tak najskôr po budúcej strede (škola) a možno v sobotu v nedeľu...
Ak ma teda beriete do toho teamu ktorý má hrať proti 4Fun a má to byť sobota, nedeľa tak oukej...
Alebo si to členstvo musím nejak inák zaslúžiť?
Čoskoro si dáme HnS zápas...
(mno čoskoro je obrazne povedané)...
Zahrať si môžem tak najskôr po budúcej strede (škola) a možno v sobotu v nedeľu...
Ak ma teda beriete do toho teamu ktorý má hrať proti 4Fun a má to byť sobota, nedeľa tak oukej...
Alebo si to členstvo musím nejak inák zaslúžiť?
Čoskoro si dáme HnS zápas...
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
Takmer. Mno takže
CT:
Výbava: Nôž
Úloha: Pochytať T, to znamená pozabíjať v určitom časovom limite (limit je rôzny, záleží od serveru)
T:
Výbava: HE (klasické HE, odoberá život, a tlaková vlna pôsobý ako v reálnom živote, čiže ťa odráža ta)
FB (Klasické FB, oslepuje)
SG (Smoke ktorý nevytvára dym, ale zamrazuje CT, doslova zamrazuje na niekoľko sekúnd)...
Úloha: Nenechať sa chytiť, zabiť v určitom časovom limite (limit je rôzny, záleží od serveru)
Tie skákačky, plošiny, sú tam na to aby si po nich niekam vyskákal, napr. pre Healer (dobíja život), Teleport (teleportuje ťa niekam na mape), Neviditeľnosť, nesmrteľnosť, kamufláž (keď si T budeš vyzerať ako CT a naopak) atď...
Tie panely sa ti pod nohami prepadávajú takže musíš ovládať bhop...
Každý server má iné mapy, iné pravidlá, nastavenia atď...
Sú tam plošinky ako smrť (zabije ťa keď sa jej dotkneš), med (spomalý ťa, prilepíš sa naň), ľad (šmýka sa ti), trmapolýna ťa odráža, zrýchľovač ťa prakticky odrazí atď... Je tam toho veľa. Je to jednoducho naháňačka... Zábava... Jednoznačne by si mal ovládať Bunnyhop...
Je to množstvo vecí...
Keď CT pochytajú všetky T v časovom limite, strany sa obracajú čiže Ct sú T. Ak T vydržia časový limit bez pochytania všetkých T tak ostávajú stále T-čkami atď...
To si musíš zahrať aby si to pochopil. Blazer to trochu vie hrať tak ti povie skúsenosti atď...
CT:
Výbava: Nôž
Úloha: Pochytať T, to znamená pozabíjať v určitom časovom limite (limit je rôzny, záleží od serveru)
T:
Výbava: HE (klasické HE, odoberá život, a tlaková vlna pôsobý ako v reálnom živote, čiže ťa odráža ta)
FB (Klasické FB, oslepuje)
SG (Smoke ktorý nevytvára dym, ale zamrazuje CT, doslova zamrazuje na niekoľko sekúnd)...
Úloha: Nenechať sa chytiť, zabiť v určitom časovom limite (limit je rôzny, záleží od serveru)
Tie skákačky, plošiny, sú tam na to aby si po nich niekam vyskákal, napr. pre Healer (dobíja život), Teleport (teleportuje ťa niekam na mape), Neviditeľnosť, nesmrteľnosť, kamufláž (keď si T budeš vyzerať ako CT a naopak) atď...
Tie panely sa ti pod nohami prepadávajú takže musíš ovládať bhop...
Každý server má iné mapy, iné pravidlá, nastavenia atď...
Sú tam plošinky ako smrť (zabije ťa keď sa jej dotkneš), med (spomalý ťa, prilepíš sa naň), ľad (šmýka sa ti), trmapolýna ťa odráža, zrýchľovač ťa prakticky odrazí atď... Je tam toho veľa. Je to jednoducho naháňačka... Zábava... Jednoznačne by si mal ovládať Bunnyhop...
Je to množstvo vecí...
Keď CT pochytajú všetky T v časovom limite, strany sa obracajú čiže Ct sú T. Ak T vydržia časový limit bez pochytania všetkých T tak ostávajú stále T-čkami atď...
To si musíš zahrať aby si to pochopil. Blazer to trochu vie hrať tak ti povie skúsenosti atď...
-
lekoklatik
VIP
nvm. google toho moc nenašiel. Skús toto či je NS
http://www.e-sports.sk/forums/forums_sh ... &goto=last
http://www.e-sports.sk/forums/forums_sh ... &goto=last
-
webmasterr
Medium Professional
ja som to skusil je to sranda ale ten bunny hop neviem a bez toho je to tazke ked si vsetci povyliezaju niekde vysoko a ja sa ku nim nedostanem nemozte mi to niekto vysvetlit jednoduchsie lebo som to hladal na nete nieco som nasiel na nete ale tomu som nechapal a pozeral som to na videach tak sa to idem ucit ale ak niekto moze najako jednoducho vysvetlit ako sa ten bunnyhop robi tak mi prosim napiste
-
PepoJr.
Medium Star
myslim ze na bhop je dobre toto video
http://www.youtube.com/watch?v=aUtxsfuymxc
je to tam ukazane co stalat a ako sa hybat....ale je to na tebe aby si sa to ucil a trenoval si to....ja osobne to neviem
ale raz sa to naucim urcite 
http://www.youtube.com/watch?v=aUtxsfuymxc
je to tam ukazane co stalat a ako sa hybat....ale je to na tebe aby si sa to ucil a trenoval si to....ja osobne to neviem
pomoc
Mam taky problem :
Mam kupeny original cs ANTHALOGY nainstalujem steam vsetko vpoho aj heslo a acc .... ale potom nainstalujem Cs 1.6 a ono urobi iba toto ze mi vytvori ikonku na ploche ( normal logo cs1.6 a napisane pod nim counter-strike) ja nanu 2krat kliknem ze chcem otvorit zapne sa steam ako normal a vypise " Fatal error: failed to load platform modules " ako dam ok a potom zase kliknem na cs ikonu ale ta cs ikona us nespusta csko ale steam ako keby to bola ikona steamu a cs mi vobec nejde co mam robit skusal som to aj na inom pc to iste mi urobilo .... PLS HELP
Steam funguje ale cs nie pls pomoooc (
Mam kupeny original cs ANTHALOGY nainstalujem steam vsetko vpoho aj heslo a acc .... ale potom nainstalujem Cs 1.6 a ono urobi iba toto ze mi vytvori ikonku na ploche ( normal logo cs1.6 a napisane pod nim counter-strike) ja nanu 2krat kliknem ze chcem otvorit zapne sa steam ako normal a vypise " Fatal error: failed to load platform modules " ako dam ok a potom zase kliknem na cs ikonu ale ta cs ikona us nespusta csko ale steam ako keby to bola ikona steamu a cs mi vobec nejde co mam robit skusal som to aj na inom pc to iste mi urobilo .... PLS HELP
Steam funguje ale cs nie pls pomoooc (