Gaya Internet MT,ZA
-
jukaza
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Chcem sa neco opytat .Mam net od gayi a za mesiac mi konci zmluva,chcem pokracovat dalej viem ze mi predlzia zmluvu o dalsie obdobie ale ja mam 512-stku no v novej ponuke uz 512 nefiguruje bude sa dat prehodit na 1gb?? ako to budu fakturovat?? Pozeral som to a bolo tam ze dnes ponukaju 1 Gb za 314.- a ja platim teraz za 512 tiez 314.- takze mi to len jednoducho prehodia alebo ako?, Dik za odpoved..
-
jukaza
Medium Expert
Hojko dik za radu no to bolo prve co som urobil.No nikto mi tam nic nepovedal,pretoze tam bola nejaka mlada baba(nwm. asi tam brigadovala alebo co..), a ta nevedela vobec nic.. Par krat som tam volal ale zase nic.. takze som to zobral inou fomou...hojko napísal:jukaza: Tak tam skoc a podpis novu zmluvu na novy program, pripadne tam zavolaj.
ked som kukal cennik tak som skoro dostal infarkt
sice mam podobny ale neni to nic moc mrknite
a ked potrebuje stiahnut nieco vecia brat ma 
Kód: Vybrať všetko
www.ruzanet.skKód: Vybrať všetko
www.imafex.sk-
t0m4s3
Admin
Pokial mas rovnaku IP ako sused, tak nemas verejnu IP a tym padom activ na p2p sieti nikdy nebudes. Mozes si u gayi kupit verejnu IP, viz. http://www.gaya.sk/index.php?zobraz=eht ... &iddata=26
pisem z martikonetu ale otazky sa tykaly gaya optika /notebok
tuto mi to pise http://www.utorrent.cz/ip/lanip.php?a=127.0.0.1
Vaše WAN IP je: 80.242.34.88
Vaše LAN IP je: 80.242.34.88
Vaše Hostname je: 37-34-292-80.gaya.sk
Stav: Máte veřejnou IP adresu
tak otazka ci sa da na tom spravit utorrent/aktiv
ak ma niekdo skusenosti poradte .dakujem
tuto mi to pise http://www.utorrent.cz/ip/lanip.php?a=127.0.0.1
Vaše WAN IP je: 80.242.34.88
Vaše LAN IP je: 80.242.34.88
Vaše Hostname je: 37-34-292-80.gaya.sk
Stav: Máte veřejnou IP adresu
tak otazka ci sa da na tom spravit utorrent/aktiv
ak ma niekdo skusenosti poradte .dakujem
-
Prometheus_49
Medium Expert
-
Prometheus_49
Medium Expert
-
Prometheus_49
Medium Expert
Ma niekto skusenosti so sluzbou MOTOROLA CANOPY od gaye?
Rozmyslam otom ci ostat pri wifine alebo prejst na motorolu.chcel by som ale najskor pocut spokojnost od ludi ktory to maju nie bullshiti co trepu v gayi.
UP:// tak teda presiel som natu motorolu som stym spokojny. Za 2 mb net platim cca 500 co je celkom v pohode.za 1 mb som platil cca 700.
zaviazany na 2 roky prveho pol roka net zadarmo.Pingy vacsinou pod 15 vecer do 30.Rychlost stahovania celkom dost stabilna aj ked niekedy taha polovincou rychlostou.Upload takisto stabilny.S netom som spokojny az na vsade pritomne FUP

Rozmyslam otom ci ostat pri wifine alebo prejst na motorolu.chcel by som ale najskor pocut spokojnost od ludi ktory to maju nie bullshiti co trepu v gayi.
UP:// tak teda presiel som natu motorolu som stym spokojny. Za 2 mb net platim cca 500 co je celkom v pohode.za 1 mb som platil cca 700.
zaviazany na 2 roky prveho pol roka net zadarmo.Pingy vacsinou pod 15 vecer do 30.Rychlost stahovania celkom dost stabilna aj ked niekedy taha polovincou rychlostou.Upload takisto stabilny.S netom som spokojny az na vsade pritomne FUP