Zakazane znaky

Diskusie na politické témy...
blitzkrieg
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

MakeFake napísal:Co je na tom pravda ,ze dubovy kriz sa ako symbol pouzival v 1.sv vojne a dokonca podla niektorych pre nou?

---

Inak Taliani s toho vedu nerobia, ked som bol Bibione som si vsimol ,ze tam predavaju vino kde na etikete Musolini hajluje, ako suveniry vseliake fasisticke znaky , penazenki s Hitlerom , dubove krize a dokonca aj ked to tam nosite nikomu to absolutne nevadi.
talionsko, tam mas slobodu prejavu v taliansku byvaju rozne koncerty a podobne ktore nikomu nevadia, madarsko tak isto tam mozes nosit zakazane znaky aj na trickach a podobne ale nesmies ich nejako odokryvat
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Enigmaxx napísal:ja by som vas nemlatil sak trosku psychiatrickeho preprogramovania a preslo by vam to
:)
Enigmaxx napísal:Neonacistov je dobre nielen exhumovat, ale aj inhumovat.
:) :)
Enigmaxx napísal:Jasne ZOG...moc dobre poznam tu vasu konspiracnu teoriu.
:) :) :)
axXis napísal:Nevies cim to je?
Skus toto.
Prílohy
kludne aj bez toho na rukavoch.. : )
kludne aj bez toho na rukavoch.. : )
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

V San Marine si mozes kupit Adolf Hitler vino. To co je inde spravne, nemusim ale povazovat za spravne u nas.

Inac vsetkeho vela skodi, nechcem sa tu vyjadrovat voci tym zakazanym znakom, lebo aj taky Hackenkreuz je u jedneho Hakovy Kriz a u druheho Budhisticka Hviezda a vysvetli si to ako sa to cloveku hodi alebo paci, takze by som sa pustal len do nezmyselnej debaty.

Len poviem, ze vyhrabavat hrob koli svastike je uz chore. Historia bola aka bola a netreba hned palit vsetko co nam dnes pride "zle". To iste ako ked padol komunizmus a ludia symbolicky nicili vsetky Stalinove sochy. Jasne, chapem to a vsetko, ale historicky ako dokaz daneho rezimu taka socha urcite chyba, aby sme sa mohli pozriet ako to vyzeralo kedysi.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Indigo napísal:Len poviem, ze vyhrabavat hrob koli svastike je uz chore. Historia bola aka bola a netreba hned palit vsetko co nam dnes pride "zle". To iste ako ked padol komunizmus a ludia symbolicky nicili vsetky Stalinove sochy. Jasne, chapem to a vsetko, ale historicky ako dokaz daneho rezimu taka socha urcite chyba, aby sme sa mohli pozriet ako to vyzeralo kedysi.
s týmto s tebou súhlasím že vykopávať hrob kvôli niečomu takému je choré sa čudujem že nezabásli dotyčného čo odpočíval v pokoji kvôli tej svastike
//tu je par obrázkov pre tých čo vo všetko vidí "zlo"
(niečo pridám aj ja, keď cestujete vlakom, v každom (skoro v každom) vagóne je nálepka MIEST NA SEDENIE 88, tiež vás napadne hneď niečo s fašizmom?ak hej tak tie obrázky sú hlavne pre Vás)
Prílohy
psycho-svaca.png
psycho-runy.png
psycho-rovnosata.png
psycho-keltak.png
psycho-88.png
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

neviem ako tuna zucastneni ale ja osobne ked vidim "slnecny kruh slovanov" a dlhe vlasy = privrzenec NS hnutia :)
podobne aj s napismi valhalla, niebelung a podobne "vidis vsade nacizmus" veci :)

inak s tymi skautami a zamestnancami MCdonaldu to kusa prehnali, ti sa fakt nepodobaju
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:neviem ako tuna zucastneni ale ja osobne ked vidim "slnecny kruh slovanov" a dlhe vlasy = privrzenec NS hnutia :)
podobne aj s napismi valhalla, niebelung a podobne "vidis vsade nacizmus" veci :)

inak s tymi skautami a zamestnancami MCdonaldu to kusa prehnali, ti sa fakt nepodobaju
tu nejde o to čo prehnali a čo nie ale o základný princíp že človek vidí niekde napísane napríklad v TESCU že akcia všetko za 18eur tak sa najprv zamyslí a hneď myslí na veci ohľadom fašizmu a podobne,podľa mňa choré
okovanec
Expert
Expert

Príspevok od používateľa okovanec »

ja napriklad najviac neznasam (aj ked to nieje zakazany znak) ked niekto uvidi pentagram a hned hovori aha satanista. Myslim ze skoro vsetky znaky ktore su zakazane su len vdaka tomu ze niektory ludia nechapu ich vyznam a potm ich pouziju na vlastnu propagandu( hitler) alebo niekto naschval siri blbosti aby potlacil ich pravy vyznam( pentagram je pohansky symbol a kresťanstvo potrebovalo potlacit pohanov tak z neho urobilo satanisticky symbol). A takto je to skoro so vsetkimi znakmi. :hmm:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

compleX napísal:tu nejde o to čo prehnali a čo nie ale o základný princíp že človek vidí niekde napísane napríklad v TESCU že akcia všetko za 18eur tak sa najprv zamyslí a hneď myslí na veci ohľadom fašizmu a podobne,podľa mňa choré
poznas niekoho takeho kto by veci za 18 korun spojoval s fasizmom alebo si si to prave vymyslel?
budme radi, ze konverzny kurz eura nieje 18,88Sk, to by nam ZOG predal stat
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

ten tondach ma fakt megadebilne logo :lol:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:poznas niekoho takeho kto by veci za 18 korun spojoval s fasizmom alebo si si to prave vymyslel?
budme radi, ze konverzny kurz eura nieje 18,88Sk, to by nam ZOG predal stat
to ti len hovorím len ako príklad, nie že to tak je ale ako tu pozerám tak riešime veci ktoré nikto z nás aj tak neovplyvní, načo? stále sa nájde niekto kto bude propagovať nacizmus,fašizmus,rasizmus,anarchiu,punk..proste všetko, niektorý ľudia čo tieto veci ale propagujú tak nevedia o históriu NIČ, mam kamaráta NS (ja neviem či je to len imidžák alebo aj niečo chce dosiahnuť (o čom dosť pochybujem že sa mu to podarí)) a keď sa ma spýtal aby som mu povedal niečo o Hessovi, Hitlerovi lebo sa ho chalani pýtali či o tom aspoň niečo vie tak nevedel, to isté aj zo strany punku, dnešné deti ktoré sa dajú ostrihať, majú číro, kárované nohavice a boty rôznych farieb a ako bonbón fľašu chlastu v ruke a v hube cigaretu je tiež na zamyslenie, nehádžte všetkých do jedného vreca
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

punkacov nema nikto rad :D
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:punkacov nema nikto rad :D
no vidíš nemá ich nikto rád ale z tých skupín čo som ti tam napísal tak ktoré majú ľudia radi? tipujem že žiadne a každá skupina má nejaké znaky s ktorými dokáže propagovať svoj "štýl"
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

je*e ti to hlavu aryan k teme mne je srdecne jedno kdo co propaguje ci uz fasizmus alebo vondrackovu ale nech da pokoj ostatnym ludom proste neprejde jeden den aby som v meste nevidel dmntych nackov jak pomne pokrikuju ze mi daju cez pi.u a pod proste je mi jedno co vyznavaju ale nech si to vyznavaju sami a nech neotravuju normalnych ludi
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

JV napísal:je*e ti to hlavu aryan k teme mne je srdecne jedno kdo co propaguje ci uz fasizmus alebo vondrackovu ale nech da pokoj ostatnym ludom proste neprejde jeden den aby som v meste nevidel dmntych nackov jak pomne pokrikuju ze mi daju cez pi.u a pod proste je mi jedno co vyznavaju ale nech si to vyznavaju sami a nech neotravuju normalnych ludi
Presne neznasam takyto typ ludi , mysli si a aj je silnejsi tak zacne nateba pokrikovat , divne pozerat ale je to aj ta "sila" skupinky lebo taky nechodia nikdy sami
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

nackovia ked sa idu bit kludne aj s jednym tak idu aspon dvaciati btw vlastna skusenost :-) btw hitler si chcel podmanit aj slovensko takze slovenski nackovia mi pripadaju ako čierny rasisti :lol: :lol:

btw aryan uz sa neviem dockat co zas vypotis resp tesim sa koho prava obmedzujem :D
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

JV napísal:je*e ti to hlavu aryan k teme mne je srdecne jedno kdo co propaguje ci uz fasizmus alebo vondrackovu ale nech da pokoj ostatnym ludom proste neprejde jeden den aby som v meste nevidel dmntych nackov jak pomne pokrikuju ze mi daju cez pi.u a pod proste je mi jedno co vyznavaju ale nech si to vyznavaju sami a nech neotravuju normalnych ludi
ked mas problem s konkretnymi ludmi tak si ho vyries konkretne s nimi prosim Ta. ano vacsinu co vidis na ulici su j*bnute prerastene deti co si radi udru--- taki robia hanbu tym slusnym.. uz to pochop. poj*bani skatulkari...

p.s.
skus zmenit trasu ked neprejde jeden den ;)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

fuu, to beo bude asi novinka :D dobre hlupa stranka.. a ta kampan proti sme je riadne uboha :)

ale od americkej zidovskej firmy google si za reklamy platit nechaju.. a k tomu ponukaju dovolenku v Izraeli. Ide im karta :D
Prílohy
Clipboard02.jpg
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ked je tu uz tema o znakoch tak neda sa mi neopytat,ze co znamena tento znak (vid. priloha) , myslim, ze sa tak nejak kresli.Nejak sa rozmnozil po celej skole.
Prílohy
znak.jpg
mkatre
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mkatre »

a este toto 88 ze vraj je to daky fasistycky pozdrav
Napísať odpoveď