talionsko, tam mas slobodu prejavu v taliansku byvaju rozne koncerty a podobne ktore nikomu nevadia, madarsko tak isto tam mozes nosit zakazane znaky aj na trickach a podobne ale nesmies ich nejako odokryvatMakeFake napísal:Co je na tom pravda ,ze dubovy kriz sa ako symbol pouzival v 1.sv vojne a dokonca podla niektorych pre nou?
---
Inak Taliani s toho vedu nerobia, ked som bol Bibione som si vsimol ,ze tam predavaju vino kde na etikete Musolini hajluje, ako suveniry vseliake fasisticke znaky , penazenki s Hitlerom , dubove krize a dokonca aj ked to tam nosite nikomu to absolutne nevadi.
Zakazane znaky
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
V San Marine si mozes kupit Adolf Hitler vino. To co je inde spravne, nemusim ale povazovat za spravne u nas.
Inac vsetkeho vela skodi, nechcem sa tu vyjadrovat voci tym zakazanym znakom, lebo aj taky Hackenkreuz je u jedneho Hakovy Kriz a u druheho Budhisticka Hviezda a vysvetli si to ako sa to cloveku hodi alebo paci, takze by som sa pustal len do nezmyselnej debaty.
Len poviem, ze vyhrabavat hrob koli svastike je uz chore. Historia bola aka bola a netreba hned palit vsetko co nam dnes pride "zle". To iste ako ked padol komunizmus a ludia symbolicky nicili vsetky Stalinove sochy. Jasne, chapem to a vsetko, ale historicky ako dokaz daneho rezimu taka socha urcite chyba, aby sme sa mohli pozriet ako to vyzeralo kedysi.
Inac vsetkeho vela skodi, nechcem sa tu vyjadrovat voci tym zakazanym znakom, lebo aj taky Hackenkreuz je u jedneho Hakovy Kriz a u druheho Budhisticka Hviezda a vysvetli si to ako sa to cloveku hodi alebo paci, takze by som sa pustal len do nezmyselnej debaty.
Len poviem, ze vyhrabavat hrob koli svastike je uz chore. Historia bola aka bola a netreba hned palit vsetko co nam dnes pride "zle". To iste ako ked padol komunizmus a ludia symbolicky nicili vsetky Stalinove sochy. Jasne, chapem to a vsetko, ale historicky ako dokaz daneho rezimu taka socha urcite chyba, aby sme sa mohli pozriet ako to vyzeralo kedysi.
-
blitzkrieg
Professional
s týmto s tebou súhlasím že vykopávať hrob kvôli niečomu takému je choré sa čudujem že nezabásli dotyčného čo odpočíval v pokoji kvôli tej svastikeIndigo napísal:Len poviem, ze vyhrabavat hrob koli svastike je uz chore. Historia bola aka bola a netreba hned palit vsetko co nam dnes pride "zle". To iste ako ked padol komunizmus a ludia symbolicky nicili vsetky Stalinove sochy. Jasne, chapem to a vsetko, ale historicky ako dokaz daneho rezimu taka socha urcite chyba, aby sme sa mohli pozriet ako to vyzeralo kedysi.
//tu je par obrázkov pre tých čo vo všetko vidí "zlo"
(niečo pridám aj ja, keď cestujete vlakom, v každom (skoro v každom) vagóne je nálepka MIEST NA SEDENIE 88, tiež vás napadne hneď niečo s fašizmom?ak hej tak tie obrázky sú hlavne pre Vás)
-
blitzkrieg
Professional
tu nejde o to čo prehnali a čo nie ale o základný princíp že človek vidí niekde napísane napríklad v TESCU že akcia všetko za 18eur tak sa najprv zamyslí a hneď myslí na veci ohľadom fašizmu a podobne,podľa mňa choréaxXis napísal:neviem ako tuna zucastneni ale ja osobne ked vidim "slnecny kruh slovanov" a dlhe vlasy = privrzenec NS hnutia![]()
podobne aj s napismi valhalla, niebelung a podobne "vidis vsade nacizmus" veci![]()
inak s tymi skautami a zamestnancami MCdonaldu to kusa prehnali, ti sa fakt nepodobaju
ja napriklad najviac neznasam (aj ked to nieje zakazany znak) ked niekto uvidi pentagram a hned hovori aha satanista. Myslim ze skoro vsetky znaky ktore su zakazane su len vdaka tomu ze niektory ludia nechapu ich vyznam a potm ich pouziju na vlastnu propagandu( hitler) alebo niekto naschval siri blbosti aby potlacil ich pravy vyznam( pentagram je pohansky symbol a kresťanstvo potrebovalo potlacit pohanov tak z neho urobilo satanisticky symbol). A takto je to skoro so vsetkimi znakmi. 
-
axxis
Addict
poznas niekoho takeho kto by veci za 18 korun spojoval s fasizmom alebo si si to prave vymyslel?compleX napísal:tu nejde o to čo prehnali a čo nie ale o základný princíp že človek vidí niekde napísane napríklad v TESCU že akcia všetko za 18eur tak sa najprv zamyslí a hneď myslí na veci ohľadom fašizmu a podobne,podľa mňa choré
budme radi, ze konverzny kurz eura nieje 18,88Sk, to by nam ZOG predal stat
-
blitzkrieg
Professional
to ti len hovorím len ako príklad, nie že to tak je ale ako tu pozerám tak riešime veci ktoré nikto z nás aj tak neovplyvní, načo? stále sa nájde niekto kto bude propagovať nacizmus,fašizmus,rasizmus,anarchiu,punk..proste všetko, niektorý ľudia čo tieto veci ale propagujú tak nevedia o históriu NIČ, mam kamaráta NS (ja neviem či je to len imidžák alebo aj niečo chce dosiahnuť (o čom dosť pochybujem že sa mu to podarí)) a keď sa ma spýtal aby som mu povedal niečo o Hessovi, Hitlerovi lebo sa ho chalani pýtali či o tom aspoň niečo vie tak nevedel, to isté aj zo strany punku, dnešné deti ktoré sa dajú ostrihať, majú číro, kárované nohavice a boty rôznych farieb a ako bonbón fľašu chlastu v ruke a v hube cigaretu je tiež na zamyslenie, nehádžte všetkých do jedného vrecaaxXis napísal:poznas niekoho takeho kto by veci za 18 korun spojoval s fasizmom alebo si si to prave vymyslel?
budme radi, ze konverzny kurz eura nieje 18,88Sk, to by nam ZOG predal stat
-
blitzkrieg
Professional
je*e ti to hlavu aryan k teme mne je srdecne jedno kdo co propaguje ci uz fasizmus alebo vondrackovu ale nech da pokoj ostatnym ludom proste neprejde jeden den aby som v meste nevidel dmntych nackov jak pomne pokrikuju ze mi daju cez pi.u a pod proste je mi jedno co vyznavaju ale nech si to vyznavaju sami a nech neotravuju normalnych ludi
-
The Calvin
Star
Presne neznasam takyto typ ludi , mysli si a aj je silnejsi tak zacne nateba pokrikovat , divne pozerat ale je to aj ta "sila" skupinky lebo taky nechodia nikdy samiJV napísal:je*e ti to hlavu aryan k teme mne je srdecne jedno kdo co propaguje ci uz fasizmus alebo vondrackovu ale nech da pokoj ostatnym ludom proste neprejde jeden den aby som v meste nevidel dmntych nackov jak pomne pokrikuju ze mi daju cez pi.u a pod proste je mi jedno co vyznavaju ale nech si to vyznavaju sami a nech neotravuju normalnych ludi
ked mas problem s konkretnymi ludmi tak si ho vyries konkretne s nimi prosim Ta. ano vacsinu co vidis na ulici su j*bnute prerastene deti co si radi udru--- taki robia hanbu tym slusnym.. uz to pochop. poj*bani skatulkari...JV napísal:je*e ti to hlavu aryan k teme mne je srdecne jedno kdo co propaguje ci uz fasizmus alebo vondrackovu ale nech da pokoj ostatnym ludom proste neprejde jeden den aby som v meste nevidel dmntych nackov jak pomne pokrikuju ze mi daju cez pi.u a pod proste je mi jedno co vyznavaju ale nech si to vyznavaju sami a nech neotravuju normalnych ludi
p.s.
skus zmenit trasu ked neprejde jeden den
-
Key5ers0ze
Guru wannabe