dievca pracujuce v KFC

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pesinko2468
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

no, dnes (zas Piatok :D t.j. kedy tam robi) tam idem zas a sa jej narovinu spytam ci si ten list aspon aj precitala alebo ho hned vyhodila
p.s. nie, nezavolala...ale vzhladom na to ze ja som extremny optimista tak dufam ze si checkuje ci som jej tam napisal pravdu ze chodim tam kazdy Pia :D
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

pesinko2468 napísal:no, dnes (zas Piatok :D t.j. kedy tam robi) tam idem zas a sa jej narovinu spytam ci si ten list aspon aj precitala alebo ho hned vyhodila
p.s. nie, nezavolala...ale vzhladom na to ze ja som extremny optimista tak dufam ze si checkuje ci som jej tam napisal pravdu ze chodim tam kazdy Pia :D
pockat,ty tam ides este len teraz ci? :D no ale ked sa jej to spytas,pravdu sa dozvies a bude ti uz asi jedno ci to checkuje s tymi piatkami :D
pesinko2468
Expert
Expert

djxtreme napísal:pockat,ty tam ides este len teraz ci? :D no ale ked sa jej to spytas,pravdu sa dozvies a bude ti uz asi jedno ci to checkuje s tymi piatkami :D
jj, vsak neviem kedy inokedy robi :)

//autoeditácia príspevku ( 23 Jan 2009, 22:38 )
no, takze davam taky polo-vysledok :
bol som tam (tesne pred zaverecnou) a som sa jej opytal ze keby jej dal niekto list ci by nan odpovedala...
1.) ani ma nespoznala, je sice pravda ze som sa dal teraz ostrihat
2.) usmiala sa (len preto ze ma uz spoznala) a povedala "ja neviem"
...takze asi ma priatela, no skuste ma este potesit :D

p.s. povodne som sa mal v plane opytat ze min. tyzden jej 1 blbec (to ako ja :D ) dal list, tak ze ci bol aspon precitany alebo sa hned vyhodil...tymto som chcel vedet ci si ho vobec precitala, lenze namiesto tohoto ma napadla ta 1. kravina :D
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

a to bolo vsetko??teda co sa tyka konverzacie,co si napisal v tych 2 bodoch?...ale nechce sa mi verit ze by ta nespoznala... :roll: a podla mna si ho urcite precitala
pesinko2468
Expert
Expert

jj to bolo vsetko :? ...vies, ked vidis ze ta holka si ta ani nezapamata tak ti nehorazne klesne self-esteem a bojis sa jej povedat cokolvek :(
a este na odpoved "ja neviem" od nej, no neviem co by som dodal
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ale mozno to bola aj tvoja chyba,prepac...ale mal si jej viac povedat ako len toto...alebo aspon po tomto si mal povedat ze si to bol ty kto jej dal ten listok a sa spytat priamo na ten nazor a vtedy by si uz vedel na com si... :roll:
pesinko2468
Expert
Expert

ja viem ze to bola moja chyba ... vsak som si celu cestu vytykal ze preco som jej v podstate nic nepovedal.....
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

tak pekne premysliet novy plan a dalsi piatok sa pojde na to...hlavne to nevzdavaj,chapes??...ja som nieco podobne zazil a preto viem o com hovorim,prepasies mozno zivotnu prilezitost,takze hlavu hore a pride dalsi piatok :wink: :)
pesinko2468
Expert
Expert

praveze dalsi piatok tu nebudem, lebo sa idem domov ucit na skusky...ale urcite tam este niekedy zajdem, len skusim cez 1 ineho pracovnika (som si vcera vsimol ze jej doniesol jej veceru z McD. vedla) / prip. aj jej samotnej napisat nieco na poskladany servitok ale vidim to asi iba tak ze otravujem...
..no kazdopadne som aj poprosil 1 kamosa nech sa nejako pokusi zistit jej meno, lebo on pozna niektorych ludi pracujucich v KFC
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ja by som uz nepisal nic,uz to bude trapne,lebo si to uz raz spravil...rovno sa jej to spytaj ze co spravila s tym listkom a ze nic zle si nechcel,len niekam si vyrazit,hm? :)
pesinko2468
Expert
Expert

no neviem ... mne uz pripada trapne vsetko po tom "ja neviem" ... ako keby vobec nemala chut sa bavit s niekym ako ja, ale vsak este uvidim ako sa bude vyvijat situacia, teraz je prvorada skuska :) kazdopadne dik za rady
IM
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa IM »

pesinko2468 napísal:no neviem ... mne uz pripada trapne vsetko po tom "ja neviem" ... ako keby vobec nemala chut sa bavit s niekym ako ja, ale vsak este uvidim ako sa bude vyvijat situacia, teraz je prvorada skuska :) kazdopadne dik za rady
trapne sa uvedom........to slovo by nemalo existovat........bud sebavedomy chod za nou spytaj sa jej ci by niekam nesla atd..........nemas absolutne co stratit nic .........zivot je aj tak cely o hovne tak preco si ho trosku neprikraslit...........ja chodim 4 roky do skoly som platonicky zalubeny do spoluziacky neviem s nou prehodit ani slovo som z nej uplne paflen na nu pozeram 4 roky aka je fajn a hovorim si ze som chudak ,,,,,dokazem sa s hociakou babou bavit ale s nou nie lebo som tupec.........a preto chod za nou pozvi ju niekam a uvidis
............ cim dlhsie bude trvat toto tvoje zbabelectvo tym horsie to bude....pripadne si daj tri deci vodky na pozdvihnutie nalady a sebavedomia a mysli pozitivne hlavne
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

S tou vodkou to zase nieje taký dobrý nápad... Keď sa sňou bude rozprávať a bude s neho cítiť alkohol ? :wink:
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Tak si daj 3 poldeci vodky + zuvacku :lol:
pesinko2468
Expert
Expert

GIGABYTE napísal:S tou vodkou to zase nieje taký dobrý nápad... Keď sa sňou bude rozprávať a bude s neho cítiť alkohol ? :wink:
hehe...presne aj mna to napadlo :D

...inac som zistil ze asi by som si skor prezil to napatie a adrenalin ako zbalit nejaku holku pomocou alkoholu :? mi to pripada moc take "lame" ten alkohol

//autoeditácia príspevku ( 25 Jan 2009, 18:59 )
IM napísal:trapne sa uvedom........to slovo by nemalo existovat........bud sebavedomy chod za nou spytaj sa jej ci by niekam nesla atd..........nemas absolutne co stratit nic .........zivot je aj tak cely o hovne tak preco si ho trosku neprikraslit...........ja chodim 4 roky do skoly som platonicky zalubeny do spoluziacky neviem s nou prehodit ani slovo som z nej uplne paflen na nu pozeram 4 roky aka je fajn a hovorim si ze som chudak ,,,,,dokazem sa s hociakou babou bavit ale s nou nie lebo som tupec.........a preto chod za nou pozvi ju niekam a uvidis
............ cim dlhsie bude trvat toto tvoje zbabelectvo tym horsie to bude....pripadne si daj tri deci vodky na pozdvihnutie nalady a sebavedomia a mysli pozitivne hlavne
a dam aj radu ja tebe :D skus jej presne toto povedat a uvidis ze na kavu alebo niekde pojde :D (imho)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Ja som mal podobne myslienky ked som bol v Antiku a bola tam taka pekna operatorka ale potom co nevedela ze ako casto Antik aktualizuje DNS zaznamy, tak som to radsej zabalil :D .

Ale to fakt kazdu peknu zensku ktoru uvidis niekde vonku tak uz snis do konca zivota? Z toho ze ti 2x predala zradlo nezistis kto to je a hlavne aka je, takze daj si 2 piva a prejde ta to :D .
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

Chvilu mi trvalo ked som si precital tuto temu, ale podarilo sa a fakt som sa hrozne nasmial :) ... Na druhej strane chalan ktory ju zalozil ma moj respekt .... fakt odvaha hentak na zesku ... myslim ze ak takto pristupujes k babam a nevzdavas sa rychlo tak coskoro sa ti nieco podarii :wink:
pesinko2468
Expert
Expert

ale toto neni kazda 2. zenska ... toto je prototyp nieocoho nadpozemskeho :D
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

IM napísal:trapne sa uvedom........to slovo by nemalo existovat........bud sebavedomy chod za nou spytaj sa jej ci by niekam nesla atd..........nemas absolutne co stratit nic .........zivot je aj tak cely o hovne tak preco si ho trosku neprikraslit...........ja chodim 4 roky do skoly som platonicky zalubeny do spoluziacky neviem s nou prehodit ani slovo som z nej uplne paflen na nu pozeram 4 roky aka je fajn a hovorim si ze som chudak ,,,,,dokazem sa s hociakou babou bavit ale s nou nie lebo som tupec.........a preto chod za nou pozvi ju niekam a uvidis
kurnik sopa ja mam tiez taky isty problem :D s kazdou babou sa dokazem pokecata s takou co sa mi paci tak nedokazem ist za nou a porozpravat sa snou alebo sa jej nieco spytat.. vzdy stresujem a zdrhnem alebo mi dojdu slová pri rozhovore

PS: autor chojd za nou a spytaj sa jej normalne.. za pokus nic nedas a neboj nebude to trapas snad nedopadnes jak já ze nemam odvahu ist za nou
mademan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mademan »

pesinko2468 > tak ako to dopadlo ?
Napísať odpoveď