p.s. nie, nezavolala...ale vzhladom na to ze ja som extremny optimista tak dufam ze si checkuje ci som jej tam napisal pravdu ze chodim tam kazdy Pia
dievca pracujuce v KFC
-
pesinko2468
Expert
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
pockat,ty tam ides este len teraz ci?pesinko2468 napísal:no, dnes (zas Piatokt.j. kedy tam robi) tam idem zas a sa jej narovinu spytam ci si ten list aspon aj precitala alebo ho hned vyhodila
p.s. nie, nezavolala...ale vzhladom na to ze ja som extremny optimista tak dufam ze si checkuje ci som jej tam napisal pravdu ze chodim tam kazdy Pia
-
pesinko2468
Expert
jj, vsak neviem kedy inokedy robidjxtreme napísal:pockat,ty tam ides este len teraz ci?no ale ked sa jej to spytas,pravdu sa dozvies a bude ti uz asi jedno ci to checkuje s tymi piatkami
//autoeditácia príspevku ( 23 Jan 2009, 22:38 )
no, takze davam taky polo-vysledok :
bol som tam (tesne pred zaverecnou) a som sa jej opytal ze keby jej dal niekto list ci by nan odpovedala...
1.) ani ma nespoznala, je sice pravda ze som sa dal teraz ostrihat
2.) usmiala sa (len preto ze ma uz spoznala) a povedala "ja neviem"
...takze asi ma priatela, no skuste ma este potesit
p.s. povodne som sa mal v plane opytat ze min. tyzden jej 1 blbec (to ako ja
-
pesinko2468
Expert
-
pesinko2468
Expert
-
pesinko2468
Expert
praveze dalsi piatok tu nebudem, lebo sa idem domov ucit na skusky...ale urcite tam este niekedy zajdem, len skusim cez 1 ineho pracovnika (som si vcera vsimol ze jej doniesol jej veceru z McD. vedla) / prip. aj jej samotnej napisat nieco na poskladany servitok ale vidim to asi iba tak ze otravujem...
..no kazdopadne som aj poprosil 1 kamosa nech sa nejako pokusi zistit jej meno, lebo on pozna niektorych ludi pracujucich v KFC
..no kazdopadne som aj poprosil 1 kamosa nech sa nejako pokusi zistit jej meno, lebo on pozna niektorych ludi pracujucich v KFC
-
pesinko2468
Expert
trapne sa uvedom........to slovo by nemalo existovat........bud sebavedomy chod za nou spytaj sa jej ci by niekam nesla atd..........nemas absolutne co stratit nic .........zivot je aj tak cely o hovne tak preco si ho trosku neprikraslit...........ja chodim 4 roky do skoly som platonicky zalubeny do spoluziacky neviem s nou prehodit ani slovo som z nej uplne paflen na nu pozeram 4 roky aka je fajn a hovorim si ze som chudak ,,,,,dokazem sa s hociakou babou bavit ale s nou nie lebo som tupec.........a preto chod za nou pozvi ju niekam a uvidispesinko2468 napísal:no neviem ... mne uz pripada trapne vsetko po tom "ja neviem" ... ako keby vobec nemala chut sa bavit s niekym ako ja, ale vsak este uvidim ako sa bude vyvijat situacia, teraz je prvorada skuskakazdopadne dik za rady
............ cim dlhsie bude trvat toto tvoje zbabelectvo tym horsie to bude....pripadne si daj tri deci vodky na pozdvihnutie nalady a sebavedomia a mysli pozitivne hlavne
-
pesinko2468
Expert
hehe...presne aj mna to napadloGIGABYTE napísal:S tou vodkou to zase nieje taký dobrý nápad... Keď sa sňou bude rozprávať a bude s neho cítiť alkohol ?
...inac som zistil ze asi by som si skor prezil to napatie a adrenalin ako zbalit nejaku holku pomocou alkoholu
//autoeditácia príspevku ( 25 Jan 2009, 18:59 )
a dam aj radu ja tebeIM napísal:trapne sa uvedom........to slovo by nemalo existovat........bud sebavedomy chod za nou spytaj sa jej ci by niekam nesla atd..........nemas absolutne co stratit nic .........zivot je aj tak cely o hovne tak preco si ho trosku neprikraslit...........ja chodim 4 roky do skoly som platonicky zalubeny do spoluziacky neviem s nou prehodit ani slovo som z nej uplne paflen na nu pozeram 4 roky aka je fajn a hovorim si ze som chudak ,,,,,dokazem sa s hociakou babou bavit ale s nou nie lebo som tupec.........a preto chod za nou pozvi ju niekam a uvidis
............ cim dlhsie bude trvat toto tvoje zbabelectvo tym horsie to bude....pripadne si daj tri deci vodky na pozdvihnutie nalady a sebavedomia a mysli pozitivne hlavne
Ja som mal podobne myslienky ked som bol v Antiku a bola tam taka pekna operatorka ale potom co nevedela ze ako casto Antik aktualizuje DNS zaznamy, tak som to radsej zabalil
.
Ale to fakt kazdu peknu zensku ktoru uvidis niekde vonku tak uz snis do konca zivota? Z toho ze ti 2x predala zradlo nezistis kto to je a hlavne aka je, takze daj si 2 piva a prejde ta to
.
Ale to fakt kazdu peknu zensku ktoru uvidis niekde vonku tak uz snis do konca zivota? Z toho ze ti 2x predala zradlo nezistis kto to je a hlavne aka je, takze daj si 2 piva a prejde ta to
-
pesinko2468
Expert
-
Blackangel
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
kurnik sopa ja mam tiez taky isty problemIM napísal:trapne sa uvedom........to slovo by nemalo existovat........bud sebavedomy chod za nou spytaj sa jej ci by niekam nesla atd..........nemas absolutne co stratit nic .........zivot je aj tak cely o hovne tak preco si ho trosku neprikraslit...........ja chodim 4 roky do skoly som platonicky zalubeny do spoluziacky neviem s nou prehodit ani slovo som z nej uplne paflen na nu pozeram 4 roky aka je fajn a hovorim si ze som chudak ,,,,,dokazem sa s hociakou babou bavit ale s nou nie lebo som tupec.........a preto chod za nou pozvi ju niekam a uvidis
PS: autor chojd za nou a spytaj sa jej normalne.. za pokus nic nedas a neboj nebude to trapas snad nedopadnes jak já ze nemam odvahu ist za nou