heh nejde kua nefim preco meno mi ostalo ale lvl nie !!-=wolf=- napísal:omg FAILdal som ti navod na cod5, tu je cesta na cod4
:C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4\players\profiles a prepis active.txt IMBA FAIL
// patche 1.7 !
zmen si cd keyklokyno napísal:Ahojte...
Mam taky problem...
Server: 81.0.217.58:28944 A-R-E-N-A Herniserver.cz |CoD4| #4 koth ale aj ine my vypisuje ze Punkbuster nieco s global ale potom ked dam rychli reconnect tak my vypisuje "Server disconnect".... prosim poradte my niekdo lebo som uz zufali... Dakujem za kazdu pomoc....
zevraj sa to da ostranit aj ked updejtnes PB na novsiu verziu ....klokyno napísal:Ahojte...
Mam taky problem...
Server: 81.0.217.58:28944 A-R-E-N-A Herniserver.cz |CoD4| #4 koth ale aj ine my vypisuje ze Punkbuster nieco s global ale potom ked dam rychli reconnect tak my vypisuje "Server disconnect".... prosim poradte my niekdo lebo som uz zufali... Dakujem za kazdu pomoc....
tvoj cdkey tam ma BANklokyno napísal:Ahojte...
Mam taky problem...
moze nemusi ..staci ked zmenis cd key a malo by to ist alebo postupuj podla navodu co som tu uz niekomu pisal par stran dozaduŠu-Do napísal:tvoj cdkey tam ma BAN
ked nema ban na GUID (cdkey), tak preco mu pises aby si ho zmenil ?Sphinx napísal:moze nemusi ..staci ked zmenis cd key a malo by to ist alebo postupuj podla navodu co som tu uz niekomu pisal par stran dozadu
ja som ani ban nemal a pisal mi to PB stacilo len preinstal PB a dal som ten isty a uz to slapalo.. inak hravas este cod2?Šu-Do napísal:ked nema ban na GUID (cdkey), tak preco mu pises aby si ho zmenil ?
jasnacka..Sphinx napísal:ja som ani ban nemal a pisal mi to PB stacilo len preinstal PB a dal som ten isty a uz to slapalo.. inak hravas este cod2?