Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
The Boy In The Striped Pyjamas - 8,5/10
Film vypráví příběh osmiletého Bruna, syna velitele koncentračního tábora, který se spolu se svou rodinou přestěhuje z válečného Berlína do domu poblíž koncentračního tábora Auschwitz. Tam vzniká zakázané přátelství Bruna a židovského chlapce žijícího na druhé straně ostnatého drátu, které s sebou přináší nečekané následky...
Die Welle http://www.imdb.com/title/tt1063669/
velmi dobra drama z nemeckej produkcie, odporucam kazdemu pozriet
velmi dobra drama z nemeckej produkcie, odporucam kazdemu pozriet
City of Ember - mohlo by to byť aj zaujímavejšie, 4/10.
Pride and Glory - ozajstný priemerný akčný film, strieľačka ako má byť ale čakal som o niečo viac 5/10.
Big Stan - Rob Schneider mal už aj lepšie komédie ale stále oveľa lepší ako ostané priemerné komédie čo sú skôr trápne ako vtipné, smiešne, 7,5/10.
Slumdog Millionaire - zaujímavý príbeh, nezvyčaný, je to originálne, napínavé. Indický film, ktorý sa určite oplatí pozrieť 10/10.
Baraka - dokument, ktorý očarí farbami, skvelou hudbou. Poukazuje na chudobu, krásu prírody, pozrieť sa to oplati v hd kvalite. Zaujímavé je ešte že tam nie je narrator, 10/10.
Pride and Glory - ozajstný priemerný akčný film, strieľačka ako má byť ale čakal som o niečo viac 5/10.
Big Stan - Rob Schneider mal už aj lepšie komédie ale stále oveľa lepší ako ostané priemerné komédie čo sú skôr trápne ako vtipné, smiešne, 7,5/10.
Slumdog Millionaire - zaujímavý príbeh, nezvyčaný, je to originálne, napínavé. Indický film, ktorý sa určite oplatí pozrieť 10/10.
Baraka - dokument, ktorý očarí farbami, skvelou hudbou. Poukazuje na chudobu, krásu prírody, pozrieť sa to oplati v hd kvalite. Zaujímavé je ešte že tam nie je narrator, 10/10.
The Express velmi kvlaitna športová dráma o americkom futbale, konkrétne sa to odohráva v 50-začiatok 60 rokoch, je tam cítíť rasizmus.. ale take boli časi.. ale velmi dobry film odporučam ja tomu davam 9/10
-
R1k1nko
Darca
Bedtime.Stories. Adam Sandlers v hlavnej ulohe .. s dvomi detmi .
film ako romanticka komedia a dej filmu je predvidatelny .....
5/10 ( akurat sa mi tam pacil ten herec co hral toho Anglicana vo filme kopacky )
Pride.and.Glory : su aj ovela lepsie filmy o korupcii policajtov
6/10
Body of lies dobre akcny film
s Di Capriom
7/10
film ako romanticka komedia a dej filmu je predvidatelny .....
5/10 ( akurat sa mi tam pacil ten herec co hral toho Anglicana vo filme kopacky )
Pride.and.Glory : su aj ovela lepsie filmy o korupcii policajtov
6/10
Body of lies dobre akcny film
7/10
-
mirak2
Hardcore addict
dnes som si urobil sobotu plnu europskeho filmu s hlbsou pointou...
Die Welle - 9,5/10 velmi velmi dobre, "diktatura nemoze nastat znova lebo ludia si vzali poucenie"
Klass - 8,5/10 velmi dobre, ale aky bude koniec je nacrtnute uz asi po 20 minutach filmu...ani to vsak nepokazilo celkovy dojem z filmu, "keby tak existovala bozia spravodlivost, kto niekoho udrie, odpadne mu ruka"
Die Welle - 9,5/10 velmi velmi dobre, "diktatura nemoze nastat znova lebo ludia si vzali poucenie"
Klass - 8,5/10 velmi dobre, ale aky bude koniec je nacrtnute uz asi po 20 minutach filmu...ani to vsak nepokazilo celkovy dojem z filmu, "keby tak existovala bozia spravodlivost, kto niekoho udrie, odpadne mu ruka"
-
audiotrack
VIP
súhlas, a k tomu by som pridal Slumdog Millionaire a Seven PoundsUjo Marky napísal:The Boy In The Striped Pyjamas - 8,5/10
-
lekoklatik
VIP
Oplatí určiteyazoo napísal:Btw: Videl niekto RocknRolla? Chcem vediet ci sa oplati pozriet.
http://www.hojko.com/najlepsi-film-v-po ... -1800.html
Možno z toho budeš mať dlho zmätok ale to je len dobre. Tak to má byť. Presne toto som od toho filmu očakával. Úplný guláš. Proste nasraté v kotli
Tak. Konecne mam favorita na tohtorocne udelovanie oscara v kategorii najlepsi film. Nie je to vykradacka Forresta Gumpa, ani velmi orginalny sled nahod v hre milionar ani politicka drama... The Reader.
Bud mam extremne pateticke obdobie, alebo ma tento film skutocne dojal. Perfektna drama, perfektna Kate Winslet, ktora myslim btw bude urcite tohto roku na uz spominanych oscaroch robit konkurenciu Angeline (ktoru inak nemusim, ale Changeling jej sadol), perfektna hudba. Nenudi to, je to osobne. Presne toto ocakavam od dramy.
9,5/10 (Kate je skvela herecka, ale jej prsia.. -0.5
(zartujem samozrejme) )
Bud mam extremne pateticke obdobie, alebo ma tento film skutocne dojal. Perfektna drama, perfektna Kate Winslet, ktora myslim btw bude urcite tohto roku na uz spominanych oscaroch robit konkurenciu Angeline (ktoru inak nemusim, ale Changeling jej sadol), perfektna hudba. Nenudi to, je to osobne. Presne toto ocakavam od dramy.
9,5/10 (Kate je skvela herecka, ale jej prsia.. -0.5
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
posledný tyzden:
Die Welle - to bol fakt skvely film, az na tie z*ebané titulky, co som k tomu mal - no co jedine sedeli casovanim a po nemecky viem iba scheiBe
- 8.5/10
Lake Eden - bolo to velice zaujimave, nebola to klasicka vyvrazdovacka, velke plus mal u mna paradoxne konec, lebo sa po dlhom case konecne naskytla aj alternativa ... ovsem 8/10
Curious Case of Benjamin Button - ked to tu vsetci ospevuju, tak som to sosol ... teda vypol som to asi po pol hodine ... neviem preco, ale dost ma to nudilo, mozno som prave vtedy nemal naladu a pozrem si to inkokedy .. ale zatial bez hodnotenia a velmi ma to sklamalo
Slumdog Millionaire - nebolo to vobec zle, kari kultury a ich pokusy moc nemusim, ale toto sa vazne celkom dost dalo 8.5/10
Gran Torino - parada 9/10
Endgame - Blueprint for global enslavement - "politicky" dokument z ktoreho som mal najrozporuplnejsie dojmy, na jendej strane par veci pekne naservirovanych, na strane druhej paranoidne a miestami az kok*tske predstavy, mindfucking a doomsaying najhrubsieho zrna :-/ ... davam 5/10, pricom referencnu 10nu este ziadny nedosiahol a topka je s 9/10 stale Loose change 911. alebo ako sa to volalo ...
Die Welle - to bol fakt skvely film, az na tie z*ebané titulky, co som k tomu mal - no co jedine sedeli casovanim a po nemecky viem iba scheiBe
Lake Eden - bolo to velice zaujimave, nebola to klasicka vyvrazdovacka, velke plus mal u mna paradoxne konec, lebo sa po dlhom case konecne naskytla aj alternativa ... ovsem 8/10
Curious Case of Benjamin Button - ked to tu vsetci ospevuju, tak som to sosol ... teda vypol som to asi po pol hodine ... neviem preco, ale dost ma to nudilo, mozno som prave vtedy nemal naladu a pozrem si to inkokedy .. ale zatial bez hodnotenia a velmi ma to sklamalo
Slumdog Millionaire - nebolo to vobec zle, kari kultury a ich pokusy moc nemusim, ale toto sa vazne celkom dost dalo 8.5/10
Gran Torino - parada 9/10
Endgame - Blueprint for global enslavement - "politicky" dokument z ktoreho som mal najrozporuplnejsie dojmy, na jendej strane par veci pekne naservirovanych, na strane druhej paranoidne a miestami az kok*tske predstavy, mindfucking a doomsaying najhrubsieho zrna :-/ ... davam 5/10, pricom referencnu 10nu este ziadny nedosiahol a topka je s 9/10 stale Loose change 911. alebo ako sa to volalo ...
-
seth82
Darca
Chod, chod, inac, ziskal ich 5mi-chau napísal:Forst/Nixon - boze, fakt sa asi vo filmoch nevyznam, ked absolutne netusim za co si tetno film zasluzil nominaciu. Mohol som radsej koberce tepovat... 4/10
http://www.moviemania.sk/1423-recenzia- ... nixon.html
...co uz,ale tak vies ako, 100 ludi, milion chuti, mne sa nepacil Button...Ale tento povazujem za jedno z najlepsich, ktore som v poslednom case videl...
-
twardykamen
Medium Professional
-
Old Dirty Bastard
Guru