Gympel vs SPŠ
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
jakom domine ?Calvin SFX napísal:staci mat stastie a si tam , teda neze nemas vobec prax a ani skolu a mas iba stasitie pretoze no school no job (no school , no problem) ale zase ked uz vies ze mas uz jasnu pracu po skole kde mas dobry plat a neni to praca nasilu ze ta bavi tak potom neaka vyska podlamna nieje ppotrebna
i ked ta praca nemusi dokonca zivota
btw dneska bol steba Fruxo nameko:D na tom domine
ano maš istu pracu možno pojdeš robiť do banky ku znamemu alebo tak nejak dostaneš možno plat 50-60 ...povieš si čo viac mi treba a o 5 rokov alebo 10 banka krachne alebo aspon ta pobočka kde robiš ty a čo potom ?? zrazu maš 30 už to neni ako v 20 že si šiel robiť hocičo a si sa to rychlo naučil ..........zistiš že už nemaš štastie a skončiš ako doživotny robottnik ,.....a potom si budeš buchať hlavu čo som nedorobil alebo čo som nešiel na tu VŠ.......teraz by som tu nemusel držať čakan v ruke
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Vyska ti dodava hodnotu na trhu, cize ci ju studovat alebo nie, aspon v mojom pripade nebolo treba riesit a bral som to viacmenej ako samozrejmost. Plus ti este doda dost velky rozhlad nie len informacne ale aj v obore a spoznas novych ludi a tak. Cize u mna vyska rozhodne ano.
Co sa tyka typu strednej ja som tiez preferoval gympel vzhladom na to, ze som neplanoval riesit rozne sou a podobne zariadenia. Myslim si, ze gympel dokaze dat cloveku slusnu zakladnu na to aby mohol studovat dalej na vs. Ale musi preto urobit nieco aj ten dotycny.
Co sa tyka typu strednej ja som tiez preferoval gympel vzhladom na to, ze som neplanoval riesit rozne sou a podobne zariadenia. Myslim si, ze gympel dokaze dat cloveku slusnu zakladnu na to aby mohol studovat dalej na vs. Ale musi preto urobit nieco aj ten dotycny.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Ten náš prísny nebol, navyše mi poskytol dobrý odrazový mostík pre štúdium na vysokej škole...sovietman napísal:gymple sú zbytocne prísne na to, ze ta nic nenaucia
To, že gymnáziá sú náročnejšie ako stredné odborné školy je nezmysel, nedá sa to generalizovať... závisí to od konkrétnej školy a jej zamerania...
-
Sagittarius
Guru
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Z mojich skúseností skôr vyplýva, že gymnázia boli náročnejšie...Vigor napísal:V tomto nesuhlasim. Vo vseobecnosti su gymnazia narocnejsie. Aspon podla mna a vacsiny znamych, aj z gympla aj z inych strednych skol.
Momentálne, aspoň u nás, to závisí od študenta, príp. tvorby jeho študijného plánu (samozrejme aj od konkrétneho zamerania školy a prístupu ľudí na nej vyučujúcich...)...
-
lacijawa
Star
- Kontaktovať používateľa:
Podľa mna ked ides sam tak si najdes skor novych kamaratov ako ked ides s kamaratom. Pretoze ta beru ako ze si tam sam a tak.... A ked tam mas partiu dvoch troch tak sa do inej skupiny tazko zarijes pretoze co ked tvoji kamarati zo zakladky s nimi nebudu mat dobry vztah (s novou partiou) a ked sa potom budes musiet rozhodovat ci das prednost kamaratom zo zakladky alebo prednost kamaratom novym??????????? [/i]