Zobral som si free template... prerobil ho v obraz svoj usadil na XAMPP apache odskusal na localhoste cez vsetky web browseri
OPERA, FIREFOX, IE 6.0, CHROME
všetko šlo
vypustil som to von na sebci.no-ip.org na skusku zobrazenia u inych uzivatelov
je mozné ze sa to u niekoho zle zobrazuje resp vobec? a u niekoho to ide normalne?
xhtml + css zobrazenie u koncovych useorv problem?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
máš tam zlú adresu k css: treba ju zmeniť na relatívnu, takže to bude css/styles.css alebo absolútnu http://sebci.no-ip.org/css/styles.css
Kód: Vybrať všetko
<link href="http://localhost/css/styles.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" />-
audiotrack
VIP
dobre takže jednej veci už chapem..
spomenul si podstranky samostatny adresar... naražaš tým asi na rýchlosť načitavania... v poho naklepem to všetko do hlavneho akurat ak bude nieco vaznejsie typu tá galeria tak to dam do samostatneho aby to bolo prehladnejsie...
akura som chcel spravit jednu vec a nevedel som na to nijak prist resp v minulosti som to riesil cez TABLE a FRAME a slapalo mi to ale bolo to pomale
tu je pouzivane DIV
prakticky sa jedna o to ze kliknem na vec v menu stranka ostane staticka(teda header, bg, footer) ale cast <div id=content> (co je obsahova cast) sa bude dynamicky menit a samozrejme menu sa zmeni podla kategorie v ktorej sa nachadzam.
dost by sa zjednodusilo nacitavanie a mne zivot
alebo sa na to vykaslat nechat to tak akurat zmenit to co si pisal?
vedel by si mi pomoct?
spomenul si podstranky samostatny adresar... naražaš tým asi na rýchlosť načitavania... v poho naklepem to všetko do hlavneho akurat ak bude nieco vaznejsie typu tá galeria tak to dam do samostatneho aby to bolo prehladnejsie...
akura som chcel spravit jednu vec a nevedel som na to nijak prist resp v minulosti som to riesil cez TABLE a FRAME a slapalo mi to ale bolo to pomale
tu je pouzivane DIV
prakticky sa jedna o to ze kliknem na vec v menu stranka ostane staticka(teda header, bg, footer) ale cast <div id=content> (co je obsahova cast) sa bude dynamicky menit a samozrejme menu sa zmeni podla kategorie v ktorej sa nachadzam.
dost by sa zjednodusilo nacitavanie a mne zivot
alebo sa na to vykaslat nechat to tak akurat zmenit to co si pisal?
vedel by si mi pomoct?
-
audiotrack
VIP
dobre.. necham to v stave v akom to je skusenosti nemam vela maš pravdu... vzdy som to bral len povrchne... do php nechcem ist kym nebudem mat istotu v obycajnom html ako som spominal je to obycajny template ktory som si rucne prepisal vsak je to jasne kedze som ponechal original odkazy na autora templatu
beztak dik za pomoc myslim ze tema vyriesena aj nad ramec...
//autoeditácia príspevku ( 29 Jan 2009, 0:44 )
to audiotrack// - dotaz len aky bol pocit pri prvom zhliadnuti tej farebnej kombinacie? a tej tematiky hor?
to sebci: pozrel som zdroják skôr ako mi natiahlo obrázky
beztak dik za pomoc myslim ze tema vyriesena aj nad ramec...
//autoeditácia príspevku ( 29 Jan 2009, 0:44 )
to audiotrack// - dotaz len aky bol pocit pri prvom zhliadnuti tej farebnej kombinacie? a tej tematiky hor?
to sebci: pozrel som zdroják skôr ako mi natiahlo obrázky