NHL (aktualne)

O športe...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

Shanahan už zase čelí mikrofonům a střílí góly
Paráda, môj obľúbený team, obľúbený hráč... :hokej1:

Claude Lemieux cítí stejnou nervozitu jako před debutem v NHL
Ďaľší bývalý ráč Devils, ktorý sa dokázal vrátiť po štyroch (!) rokoch. Jeden z naj "dirty players" aký kedy v lige hral, ale zároveň veľmi dobrý hráč a najmä jeden z najlepších playoff hráčov.

Osobne som veľmi zvedavý na porovnanie Shanahana (8 mesiacov mimo hokeja), Lemieuxa (4 roky mimo hokeja) a Chrisa Cheliosa (najstarší hráč v lige).

PS:
„Chris Chelios hraje i v šestačtyřiceti, ale Claude ukončil kariéru před více než čtyřmi roky. To, že se dokázal vrátit, ukazuje na jeho velký charakter.“ uzavřel Carbonneau.
No neviem, či charakter je to slovo, ktoré symbolizuje C. Lemieuxa :P
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

som zvedavý na Claudov "debut", ale myslím si že hend ho do hry nehodia, možno max na jedno striedanie... ale uvidime :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak a polka sezony za nami :) A teraz dlhsia pauza nicoty :(
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak čo poviete na prekonaný rekord Ala Iafrateho v sutazi o najtvrdsiu strelu Zdenom Chárom?

Pozeral som aj sutaze v samostatných nájazdoch a Getzlaf sa mi zdal oveľa lepší ako Ovečkin, dokonca aj Kovaľov. Ovečkinovi de facto nevyšlo nič akurát si nasadil okuliare a klobúk :roll:

Mikovi Gartnerovi (rekord v korčuľovaní) sa nikto ani nepriblížil... :lol:

A zelenáči vyhrali nad druhoročiakmi.. To je podla mna dost prekvapujuce.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

tak od Charu sa dalo čakať že bude najtvrdšia strela, ale že prekona rekord to nečakal asi nikto, pre neho to je aspoň motivácia k lepším výkonom čo je dobré...
Inak čital som take niečo že tn kto sa nezúčastní ASG tak bude stať jeden zápas v sezone, čo je podla mňa trošku pritiahnuté za vlasy, lebo ked je niekto zranený a nemôže nastúpiť zrovna na ten zápas.. konkretne naražam na Detroitske DUO ktoré to má postihnúť, ale CROSBYho to nepostihne lebo ten sa tam zúčastní ako divák, tomu nechapem, take trošku pritiahnuté za vlasy to je...
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

ono je to tak, ze ak dohral predchazdajuci zapas pred All-stars tak by na all stars mal ist,....a preoc distanc? no lebo tym sa znizi atraktivita ked najvacsie hviezdy nepridu ...ale tak iste by som na ich mieste radsej zostal sa preliecit...

no a k allstars...Chara paradicka :) rekord, a dost pecka vyse 179 km/h..ked si to predstavim......v tych breakaway .St.Louis a Getzlaf tam dominovali....to boli naozaj paradicky..elimination shootout sa mi tak nepacilo... take pomerne bezne goly :) ..a to rychlo korculovanie bolo tiez zaujiamve ale sa mi zda ze orpoti minulym rokom sa nieco vynechalo, to korcuvoanie cez prekazky napriklad
a rookies tiez prekvapili :)...Stamkos ten svoj gol mal pekny fakt ako to nahral , dobre to vymyslel :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Crosby je rozmaznané dieťa kanadského hokeja.
Všetci Kanaďania sú pokakaní z trojice Carey Price - Drew Doughty - Sidney Crosby. :roll:

Inak IMO je celý all-star game strašná fraška, lebo ten kľúč výberu by sa mohol trošku prekopať. Ale zas snáď nikto to neberie vážne, má ísť o zábavu.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

je to všeliake, apsoň podla mňa, ved v minulosti bola pauaza medzi ASG a sezonou max 3 dni a teraz je 6 či dokonca 7, to je trošku blbé podla mňa..
čo sa týka takej "posranosti kanadanov z hračov" tak to je asi každý kanadsky hrač čo sa predstaví na ihrisku:)
ako som zvedavý na výsledok, myslím že vychod vyhrá, inak Luongo chyta? lebo som ešte nikde nevidel žeby sa vratil po zranení../možno sa mýlim/
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Luongo je už späť, v prvom zápase dostal šesťku :P
Ale potom sa tuším dostal späť do formy.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

neviete, kde by som si mohol pozrieť všetky súťaže z all stars?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

BoBor89
Medium Star
Medium Star

popripade v stredu na NovaSport o 20:00 bude zostrih najzaujimavejších vecí, v powerplay.

Akože ten výsledok a po predlžení to ma jak prekvapilo, ved na predlženie boli jake kurzy hehe, begbeee snad si vsadil na predlženie pre vychod ;)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie v zápasoch ako je toto
a) nejde o nič
b) nevieš zhodnotiť predchádzajúcu formu
:)

Tak Zetterberg (28 r.) podpísal zmluvu na 12 rokov.
Kam tento svet speje... :roll: Pamätám si viacero takýchto kontraktov a žiadny nedopadol dobre. Experti na toto sú v Islanders, ale aj iné príklady by som vedel hodiť do pléna.
Chápem zmysel dlhodobého kontraktu, ale čokoľvek nad 4-5 rokov je podľa mňa pritiahnuté za vlasy. Podobné kontrakty viedli k lock-outu a sa čudujem, že sa nepoučili.

Váš názor???
BoBor89
Medium Star
Medium Star

moj nazor je podobný ako tvoj, a NYI bol perfetkný príklad najskôr YASHIN a teraz DiPietro, ktorému sa to stalo osudným už v tejto sezone a osobne si myslím že jeho kariera nebude nejaka zavratne dlhá, nie je to špičkovy golman, ale zase na druhej strane ani sa nenachádza v špičkovom tíme. A čo sa týka Hericha tak výška kontraktu na jednu sezonu je prijatelná, ale to že na 12 sezon to je trošku frustrujúce aj pre ostané tímy... je to také divné, inak v tychto dlhodobých zmluvách býva aj klauzula že no-trade, len u neho som sa o tom nedočítal, môže mu to byť osudné, ako neprajem mu zle, skôr dobre je to jeden z mojich oblubenych hráčov... ale aj tak :), môže nastať devalvacia meny a bol by slušne povedane v prdeli, nezarobí nič, preto na dnešne časy pri podpisovani zmluv by som bol opatrnejší a nepodpisoval hlavne takto dlhodobé zmluvy tak 3-5 rokov je idealne...
a to isté je aj prípad Oveckina a aj Crosbyho/ten neviem na ako dlho má tú zmluvu/
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Keby som bol GM tak ani Crosbyho ani Ovečkina nepodpíšem na viac ako 5 rokov.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

moje slová, ja by som maximalne brankara podpisoval na 5 rokov, zbytok tak na 4-3 lebo vykonnosť hráčov môže padnuť z tyždna na týžden a nie z roka na rok... a nechcem vidieť čo by RedWings robili keby mu tá vykonnosť padla a nevedel sa najsť take dva tri roky.. vykupenie zo zmluvy by bolo trošku blbé, lebo by to zrujnovalo celý rozpočet klubu popripade platový strop by pekne prevyšili a za to su velké sankcie.. Niečo podobné je teraz v NYI s DiPietrom som vôbec zvedavý či ten nabudúcu sezonu vôbec bude hrať.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No ked Isles zhanaju napochytro Dubielewicza, tak neviem neviem.. 8)
Fakt je ze hrac straca motivaciu, pretoze uz aj ked sa puku nedotkne tak mu tie peniaze pojdu.
Nemozne vyplatit ho z kontraktu, nemozne predat ho... No proste to je koniec taketo zmluvy.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Dubielewicz mal velke predpoklady, ale žial ako vela iných brankárov ich nenaplnil, ja sa skôr smejem na tej zmluve z 95 či 6teho ked YASHINovi ponukly tych 90milionov/aspoň sa mi zdá že to bolo tak nejako/, vtedy to bolo moderne v NY, lebo NYR rok na to chceli pospísať Sakica na nejakych 11 sezon či tak nejako za 120mil/tušim to bolo tak nie som 100% istý a nechce sa mi to hladať/
a čo sa týka hráča čo stráca motiváciu, tak takých je v dnešnej dobe malo, oni motiváciu majú, prachy dostávaju môžu robiť celý život h*vno a je im fajn.. maju vystarané, podla mňa takeho DiPietra to moc nesere, lebo neni v nejakom perspektivnom klube, ale zato zarobí si slušný balík
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

A to si myslite, ze vedenie Red Wings je nacisto take sproste, aby si do zmluvy nedalo klauzulu, ze v pripade slabsich vykonov alebo co ho mozu predat, vymenit, stiahnut plat ci uplne odstupit od zmluvy??? Myslim, ze ide o velke peniaze, ci v pripade Zetterberga alebo Ovechkina, takze si myslim, ze nieco take tam urcite maju.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ach jaj a a prečo by neboli sprostí?
A ešte mi ukáž skúseného hokejistu - veterána - čo povedzme Zetterberg je, ktorý by súhlasil aby sa jeho plat odvíjal od výkonov? Áno smerom hore to v prípade bonusov platí, ale ukáž mi hokejistu resp. jeho agenta, ktorý by na to pristúpil opačným smerom. Nie nie... takto to nefunguje. Nie sme slovenskej "extralige" kde za zlé výkony hráči dostávajú "pokuty".. :wink:
Zlých dlhodobých zmlúv tu už bolo.
Napísať odpoveď