ja som im nemohol robit zle lebo by ma zabili.... .....ale slusne som im vysvetlil ze na tomto servery nemaju co robit a poslal som ich do prec....ale nejako sa mi to nepodarilo...a chcel som aj do mikrofonu zakricat, ale bol som v skole...tak mi to pripadalo ako trapne
edit// hmm...prave som si pozrel to demo...som si ani neuvedomil ze je tam len jedno kolo....lebo ja som ho najprv spectoval a zabudol som dat record....cize je to na vas admini ci dostane BAN(ja hovorim ze mal WH, a na deme je to vidiet pri konci ako ide z A cez schody ku katakombam, uz vopred mieri na stenu a na toho hraca...aj ked ho nezabije)...
Ked sa napoji nejaka lamka s cheatmi, teda hlavne aimbotom, tak tam moc slapy nepomahaju. Najlepsie je im dat spina alebo fuckoffa, ktory ich zacne tak tocit, ze AB nepomaha a nefunguje ani reconnect, resp. im to znici cely config, takze si uz nezahraju (samozrejme za predpokladu, ze si lamka nevie stiahnut novy, lebo nevie kde je chyba)
neviem ale už aj ja som ich pár stretol ... no tak ma zabiju a hram dalej bohuzial ale lezie to na nervy samozrejme .... nechapem ani naco to robia asi len pre srandu ... no mam pocit ze su to povacsine male deti co nemaju co robit
Vy ste úplne zabudli na Blazerovku deti moje
Jak postupujem keď je na servery cheater a admin žiaľ nie je na servery? Všetci sa nasáčkujeme do spectate a cheatera to prestane baviť behať po mape sám.
samozrejme vždy sa nájde niekto kto nepochopí že má ísť do spectate. Hold, jeho chyba
Veru teraz na tom servere bolo úžasne, vlastný do seba nahádžu 5HE, potom po sebe strielajú....jak U.K.N.D. To TK By sa malo fakt riešiť.... BTW: Drago? to Ty si mi dal ten BAN akože za nadávanie či čo? však som cenzúru neobchádzal
ja neviem mne dlho trva kym sa rozohram poniektory ma poznaju z hry ale cheater som nikdy nebol a nikdy nebudem nehram to dlho ale bavy am to a lepsim sa aspon si mislim
Máš odpustené Ja som to preto napísal, bo som nejako nepochopil že za čo, vyhodilo tabulku "Du bisst Gebannd Wurden", kukam že jes, TK som nedal a za íne neviem, najprv som si myslel že na mňa ideš dať že "laming" Ale k tomu sa hádam nedopracujem
Zdochliak: Lepšíš sa, alebo sa hráči horšia, v každom prípade ideš UP!
jasne zdochliak je v poho len skoda ze misli a my myslime
mad dad ty si kedy zahresil ?
a este by som sa chcel spytat ci by ste nemohli nahodit plugin na odpocitavanie c4