auto do 70 tis

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no ak chces auto z dovozu, odrataj si z ceny auta minimalne 20 az 25 tisic, co ta realne bude stat dovoz a prihlasenie... dovoz sa oplati, ked chces daco specificke ako som kupoval ja alebo potom drahsie auta. mna dovoz a prihlasenie vyslo uz na dakych 30 tisic a to este nie je na znackach a nebolo v servise :? cena dovozu kolise kvoli vzdialenosti, samotne papierovacky na slovensku sa daju vyriesit za dakych 12-15 tisic...
ak chces daco do tych 70, tak sa obzeraj skor u nas :)

jo, a po 16.1.2009 sa ceny udavaju v € :D
dik Zaxman :D
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

ok sorry,tak potom do 2300 Eur :P...ked tak aj menej...na slovensku mi vie niekto poradit kde su najlepsie ceny?alebo nieco konkretne? :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

zacal by som tym, ze si urcim dake smerovanie, ake velke chcem auto, druh karoserie, motorizaciu, hlavne naco ho chcem, potom co sa ti paci, ci mas daco preferovane, japonec, francuz, sportak, kombi... poprezeraj autoviu a autobazar.eu aby si nassiel aku taku inspiraciu, pripadne skus pozriet auta co sme odporucili mulattovi ako ti pisal... :)
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

a este taka otazka aby som nezakladal novu temu..myslite si ze v lete budu lacnejsie auta alebo to uz nejak radikalne dole nepojde :?:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

v najblizsom obdobi by este mali ist trosku dole, ale dake 40% zlavy necakaj... ceny novych aut totiz kriza tlaci dole a tym padom musia zlacniet aj jazdenky
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Kibo mohol by si este nejake poradit? :) cena tych 1500-2000 Euro :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

skus povedat, co pozadujes, ci male - velke, 3dv, 5dv..., aby som nemusel vyberat z miliona aut :wink:
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

lepsie by bolo si to 5-dverove,ale v krajnom pripade by som bral aj trojdverak nejaky :)...a pacia sa mi nejake take ako ta primera,co si ju tu radil,ale aj ta corolka je dobra :D
mulatt
Darca
Darca

takze dnes som mal rec s kibom a odporucil mi tieto auta..myslim ze aj ty by si nieco mohol vybrat
http://mazda-626.autobazar.eu/20-16v-glx-id673923.html
http://mazda-626.autobazar.eu/20i-gl-id589679.html
toto sa nam zdalo ako super volba lenze je to trochu nad tvoj rozpocet kedze to je na cz znackach http://nissan-primera.autobazar.eu/20-1 ... 55890.html
a nakonec auto pre ktore som sa rozhodol http://honda-civic.autobazar.eu/14-16v-id826678.html
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

predbezne samozrejme :P treba dobre pozriet ten zadok
mulatt
Darca
Darca

Kibo napísal:predbezne samozrejme :P treba dobre pozriet ten zadok
hej hej ale hlavne typ som myslel nee ze hned toto idem brat :)
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

najviac sa mi pozdavala ta carisma a ta cervena 626-ka :)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

samozrejme, ze honda :) ten zadok este nemusi byt tuknuty koli tomu, ze naraznik je trosku inej farby..treba na to pozriet nazivo.. mohl to kludne spravit len fotak .. resp nejake zle osvetlenie.. aj ked osobne by som zobral radsej japonsku verziu a nie civic vyrabanu v anglicku :) ale posluzi urcite ako kazda honda..nie nadarmo sa hovori "bezec na dlhe trate" alebo "japonec az na konec" :) gl
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

djxtreme napísal:najviac sa mi pozdavala ta carisma a ta cervena 626-ka :)
ak ta oslovili, zacni sa prehrabavat po autovii, autobazar.eu... viac menej pravidelne, mozno nejdes nieco zaujimave, nieco ta oslovi... :) tym by som zacal
Palo22
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Palo22 »

pridam aj ja svoj trošku iný tip, http://skoda-felicia.autobazar.eu/16-lx-id833361.html , podstatne novšie, hrdza by ti mohla dat ešte rok dva pokoj, tie autička su spolahlive, servis nenaročny, lacne diely, spotreba byva tiez v pohode.. podvozok makši, brzdy mierne slabšie...

z ostatných tipov, ak chces spolahlive auto, hadam honda, lenže pri jazdenke rataj že čo to si vypyta či už hned alebo v kratkom čase do servisu.. čiže to treba dobre zvážiť a dobre si preklepnuť stav auta, aby si do neho nemusel vrazit viac ako za neho...
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

mno tak teraz ma pobavil tvoj prispevok :) napisal si, ze felda je spolahlive auticko a hned potom napises, ze diely su za facku a servis tiez.. ehm.. felda = vymena kufrovych dveri hned si myslim.. a ze by nejako zvlast nehnili..to urcite nie.. 1.6ka uz aspon ma posilovac to ano.. ale spotreba na taky objem vazne nie je adekvatna.. ja by som feldu nebral urcite
Palo22
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Palo22 »

Point napísal:mno tak teraz ma pobavil tvoj prispevok :) napisal si, ze felda je spolahlive auticko a hned potom napises, ze diely su za facku a servis tiez.. ehm.. felda = vymena kufrovych dveri hned si myslim.. a ze by nejako zvlast nehnili..to urcite nie.. 1.6ka uz aspon ma posilovac to ano.. ale spotreba na taky objem vazne nie je adekvatna.. ja by som feldu nebral urcite
no pobavil si sa na vlastnej neznalosti.. mal som 2 felície obe 1,6tky. jednu 97 dalšiu 98, ani na jednej som nemusel menit kufrove dvere - boli vymenené davno - vec toho aby si pri kupe dal pozor, to neprehliadne, ak to hrdzavie.. a tie lacne diely som mal na mysli veci na bezný servis, čapy, ložiška, pripadne popraskane manžety, brzdove doštičky, prípadne výfuk.. toť úplne bezne veci podla mna, ak človek jazdí viac a chce mať auto v slušnom stave..čo sa týka hrdze, ano hrdzaveju, zhruba po 10 rokoch to začína byť zle, ale hrdzavejú aj hondy, a myslím že aj ostatne auta, je to prirodzené u starych aut.. neviem kde žiješ ale posilovač majú aj 1,3. čo sa týka spotreby, ja mam kombinovanú dlhodobo 7 l, +- deci,a to nejazdím s lahkou nohou, po okreskach som uz zajazdil aj za 5,5, čo nie je zlé na daný motor. len si treba dobre vybrat, ako u kazdeho stareho auta, kedže chalan vravel 96+ čo je 10-12 ročne auto, niektoré tipy tu boli aj na 93. pri sume 70 tis. max, si vela nenavybera, a to musí ratat nutný servis, t.j. najčastejšie vymena pneumatik, prípadne dake drobnosti ako čapy, brzdy, rozvody - podla tipu auta.. a samozrejme stavu.. a tiez drobnosti čo sa ukazu.. každy kto predava, vie že nepredava auto v tip top stave, obzvlásť taketo staršie si myslím, takže by bolo naivné čakať že to bude bez investícií.. ale hovorim to je len moj nazor, a pohlad na vec, v každom prípade by mal zvážiť hlavne to na čo bude využívať to auto, ako často a aké trasy s ním bude jazdiť, aké sú jeho základné očakávania od výbavy, ako dlho si ho plánuje nechat.. následne či ma niekoho kto mu to auto dobre omrkne - aby nedopadol ako vačšina ludi, že prva kúpa auta nebude ta najštastnejšia, lebo človek urobí vela banálnych chýb, ked nevie na čo si dať pozor.. trochu si pobrovsovať po nete, vyzistiť si čo to o danom type aute atd. možnosti je vela, ak si chce človek pomoct a vyhnuť sa chybam.
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

ja si myslim ze felda je viacmenej spolahlive auto, jazdil som na 1,3 bez posilovaca, a nebolo to najhorsie, presiel som na to neraz cele slovensko.
Mala nabehane cez 200 tisc stale sla bez problemov, az na drobne opravy to bolo fan vozenie. Predal som ju koli hrzdi a poctu km. viacmenej som sa bal ze skor albo neskor motor vypoveda sluzbu.
Celkovo sa na feldu nestazujem.... ;-)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Felda je fajn, ale osobne by som za nu viac ako 1500€ nedal... je to predsalen konstrukcne dost stare auto...
Napísať odpoveď